• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen gerçekten yardım etmek isteyenler yazsın

Hiiic kusura bakma nette chatlesen tokat atan kocaya burda kimse objektif bakmaz bakamaz onca sey yazdik hala kendini sucluyorsun kendinde kabahat ariyorsun. Guzelim senden ötürü degil anlamiyor musun. Adam direk okuz cikti.
Sen daha ince olsaydin da cilvenin isvenin kralini da yapsaydin. Bu Adam yine ayni olacakti. Bu seferde baska kusurlar arayacakti. Cunku bu uretimler Boyle.
Madem son raddeye geldin. Madem su an bosanmaya hazir degilsin. Onu umursamayi birak. Kendin icin harekete gec. Kendine ve cocuguna yatirim yap. Sen degisirsen dunya degisir. Lutfen unutma

Arkadaşım konunu sonuna kadar okudum, boşanmıyorsan da bu muameleyi kabul etme yani, sen her daim zayıf olmak zorunda değilsin, her zaman bakımlı olmak zorunda değilsin, adamın sorunu seninle değil bence kendisiyle ilgili sorunu var adamın, bunu bastırmak için de seni ezdiğini düşünüyorum, severek evlenmişsiniz burda haksız olan hatalı olan bu adam, sen değilsin, önce bunu anla
hem aldatıyor hem vuruyor bide üstüne seni suçlu hissettiriyor, fanusta büyütüldüm diyosun anne baba çok el bebek gül bebek büyütüp de sonra başkasından böyle suçlamalar alınca şok geçirip kendini suçlu sanmışsın sen, aç gözünü burda haksız olan kocan, nasıl bir üste çıkmaksa sana bile kendini suçlu hissettirmiş
Benim babamdan dolayi güven problemim vardi eskiden de ve bu evliligimizde pik yapti resmen yani aslnda esim benim bu problemimi bildigi icin yillarca cabaladi ona güvenmem icin ama sonra oda güvenimi kirdi sanki dogustan gelen bi guduyle surekli kontrol etmek zorunda hissediyordum kendimi bazen bunaltici derecede ve galuba essegin aklina karpuz kabugu soktum yoksa son 1 yila kadar böyle birsey yasamamistm esim hep yanmda ve firsati bile yoktu böyle seyler yapmaya ama son 1 yilimiz çöp tamamen ç9p oldu simdi cabaliyorum diyor bense bekliyorum sadce gercekten cabaliyormu görmek icin

Hiiic kusura bakma nette chatlesen tokat atan kocaya burda kimse objektif bakmaz bakamaz onca sey yazdik hala kendini sucluyorsun kendinde kabahat ariyorsun. Guzelim senden ötürü degil anlamiyor musun. Adam direk okuz cikti.
Sen daha ince olsaydin da cilvenin isvenin kralini da yapsaydin. Bu Adam yine ayni olacakti. Bu seferde baska kusurlar arayacakti. Cunku bu uretimler Boyle.
Madem son raddeye geldin. Madem su an bosanmaya hazir degilsin. Onu umursamayi birak. Kendin icin harekete gec. Kendine ve cocuguna yatirim yap. Sen degisirsen dunya degisir. Lutfen unutma
Cok haklisiniz. Benm önce kendi sorunlarimi halletmem lazm

Benim babamdan dolayi güven problemim vardi eskiden de ve bu evliligimizde pik yapti resmen yani aslnda esim benim bu problemimi bildigi icin yillarca cabaladi ona güvenmem icin ama sonra oda güvenimi kirdi sanki dogustan gelen bi guduyle surekli kontrol etmek zorunda hissediyordum kendimi bazen bunaltici derecede ve galuba essegin aklina karpuz kabugu soktum yoksa son 1 yila kadar böyle birsey yasamamistm esim hep yanmda ve firsati bile yoktu böyle seyler yapmaya ama son 1 yilimiz çöp tamamen ç9p oldu simdi cabaliyorum diyor bense bekliyorum sadce gercekten cabaliyormu görmek icin
Yine kendini suçluyosun, insanın başına şu dünyada ne geleceği hiç belli değil, onun da güven problemi olabilirdi seni daraltabilirdi, o seni bunalttı diye sen gidip chat sitelerine mi katılacaktın, onun yaptığı şeyin sorumlusu sen değilsin, kendini suçlamaktan vazgeç, benim fikrime göre de boşanmalısın ama maddi manevi boşanacak gücüm yok dediğin için sana bunları söylüyorum, boşanmıyorsan kendini ezdirme, sen suçlu değilsin sen güçsüz değisin

Teşekkür ederim beni tanimlamissiniz çok üzgünüm ama ben böyle yetistirildim ve bunu asamiyorum
Şunu Unutmamalıyız aslında hepimiz için diyorum yanlış anlama beni Anne gider baba gider eş gider çocuklar gider geriye sadece kendimiz kalırız.. Kendimizi sevmek zorundayız... Lütfen kendini sev kendine değer ver... Psikologa gitmekle başlaya bilirsin mesela?

Sevgi keske öyle istedigimizde bitirebilecegimiz bisey olsaydi kolayca
Adama olan sevginiz bunlarla da bitmiyorsa ruh sağlığınız pek normal değil bence. Hani deseniz ki boşanamam maddi gücüm yok, ailem kabul etmez, çocuk var falan. Neyse deriz de. Hala seviyorum diyebiliyorsanız kusura bakmayın ama bunlar size biraz da müstahak. Sevmeye devam edin, ne diyelim.

O sizi sevmiyor.cocugu icin kaliyor.sevse chat sitesinde olmazdi.sevse obje muamelesi yapmazdi ve en onemlisi kiyamazdi vurmaya.sevse cilveli degilsin sismansin demezdi.sevmiyor,sevmeyecek.gercekler bunlar ne yapacagini sen bilirsin

Gerçekten arkadaslarin yazdiklarina sasirmiyorum evet neden bosanmiyorum neden seviyorum bilmiyorum esim normalde cok iyi bir insandir ama sanki evlenince bende oda ostedigimiz bekledigimiz seyi görmesik ve ben evlenince kendimi cok biraktim eskisi gibi degilim bunu kabul ediyorum iyi bir anne olamadim bunlari o söyledigi icin degil kendim görebildigim icin söylüyorum cilve yapamiyorum utaniyorum benimle dalga gecmesinden korkuyorum ufak tefek yaptgmda cok hosuna gidiyor sanki bana daha cok baglaniyor kilo konusuna gelince 3 yildir sadce 10 kilo fazlam var veremedim sanki o istedigi icin veremedim simdi yavas yavas vermeye basladm hareketleri ve bana bakisinin degistigini hissediyorum nasl oluyor bilmiyorum ama esim eskidende kilolu kadinlari çekici bulmaDzdi ben buna aslinda saygi duyuyorum cunku kilolu kadinlara deli olan erkeklerde taniyorum ailemde hic sevmeyenlerde ama ben her anlamda basarisiz oldum evliligimde kendimi yetersiz hissediyorum cok üzgünüm tek tarafli onu suclayamadigim icin bence hicbir iliskide de tek tarafli hatali yoktur.

Yaklaşık 3 ay önce bende böyleydim işte. Çünkü kendi yetersizliklerini örtbas etmek için manipüle ediyorlar.
Evliliğin en başından itibaren yüksek ihtimalle arzulandiginizi, kadın olduğunuzu hissetmediniz ve cinselliğin ne olduğunu öğrenmediniz.
Kilolu değildim henüz çocuğum yoktu ama eşimin dikkatini çekmek için internetten oyunlar mi almadım, türlü türlü şeyler.. güzel ve bakımlı bir kadınım, buna rağmen bana erkek isimleriyle seslenirdi. Cezbedici birşeyler giysem gün içinde "çıplak şeytan gibi gezme" derdi. Sonrada ben kadınlık yapamamış oldum.

Bu oyuna gelmeyin. Adam size değer vermiyor, önünden yemiyor ve macera arıyor. Chatleri yapan durmaz, üzgünüm ama yapacağını yapmıştır.

Saplantili asik mi oldunuz adama ben oyle hissettim suan. Ask ihaneti kabul etmez, siddeti hic etmez. Bi yardim mi alsaniz belki daha kolay karar alirsiniz. Onunuzde bir secenek var 2 degil. Bunun icin en guzeli terapi almaniz. Gecmis olsun. Allah kurtarsin

Arkadaşlar merhaba yeni üyeyim biliyorum defalarca aynı olaylara şahit olmuşsunuzdur bu sitede ama bide benim derdimi dinleyin çünkü ben kendim Çare bulam8yorum malesef. Kafam çok karisik kendimi aldtailmis ve caresiz hissediyorum basarisiz hissediyorum. Esimle 4 bucuk yillik evliyiz harika süren bir sevgililik dönemimiz oldu(3yil) ve çok asik olarak herkesi karsimiza alarak evlendik. Daha sonra biraz kültür catismasi yasadik benim ailem beni tabiri caizse fabusta yetistirdi herseyi onunla yasadm diyebilirim . 3 yasnda bir oglumuz var. Evlendikten sonra esimle ten uyumunu pek yakalayamadk bnm cilveli bi kadn olmadgmi dusunuyor ve 2. Bebegime hamileyken chat sitelerine üye oldugunu öğrendim. Hemde birsürü farkli sitelerde o an hemen baktm bir konusmasi vs yoktu ama daha sonra msjlastgni ama bu zamana kadar kimseyle gercek anlamda birlikte olmadgni söyledi. O an hamile oldugum icin maddi imkanlarmda iyi olmadgi icin ayrilmadm ama daha sonra bebegimizi kaybettik karnimda buda beni cok etkiledim simdi üzerinden 1 yil sonra yine chat yaptgni ögrendim ve bu kez bana cok sert davrandi hatta onunla kavga ederken bana tokat atti ve her anlamda basarisiz yetersiz oldugumu söyledi esimin kilo takintisi var evlendigimizden beri eskisi gibi zayif ama balik etli olmami istedigini soyledi ama ben o istedikce kilo veremedim sanki. Kavgamizin ayni günü benden defalarca özür diledi ama chat icin dilemedi bana vurdugu icin cok pisman oldugunu s9yledi ben böyle bi adam deilim ddi detaylar aslinda ama yetmicek diye yazamiyorum sizce ne yapmaliyim esimi seviyorum ama paronoyak oldum artik saglikli dusunemiyorum isin icinden cikamiyorum
Ten uyumu????chat sitelerine ayıracağı zamanı sana,eksik olduğun konuları öğretmek için kullwnsaymış madem..Bu horlama küçümseme piskolojik şiddet haricinde birde fiziksel şiddet başlamış...geçmiş olsun..bu adam düzelmez daha kötüye gider...Kilo konusuna gelince...ona diyinki..bende kaslı baklava dilimli erkeklerden hoşlanıyorum ama maalesef sende yok biraz kaz çalış gibi bişeyler söyleyin...bu kilo konusunu dille getiren erkekleri gören kendisini manken zannediyorlar! Kabul etmeyin böyle davranışları...ne münasebet..beğenmiyorsa o çan çan yaptığın karılardan birine yaptırsın yemeğini, temizliğini karılığını. Sen seviyorsun ama...senin kocan eğer seni sevdiğini söylüyorsa bunu gösterme bicimi çok ilginç😡

Ise girip calisip bi köseye gizli birikim Yap.

Hak olan bu adami bosamak ama sanirim su an maddi manevi mümkün degil.

Gerçekten arkadaslarin yazdiklarina sasirmiyorum evet neden bosanmiyorum neden seviyorum bilmiyorum esim normalde cok iyi bir insandir ama sanki evlenince bende oda ostedigimiz bekledigimiz seyi görmesik ve ben evlenince kendimi cok biraktim eskisi gibi degilim bunu kabul ediyorum iyi bir anne olamadim bunlari o söyledigi icin degil kendim görebildigim icin söylüyorum cilve yapamiyorum utaniyorum benimle dalga gecmesinden korkuyorum ufak tefek yaptgmda cok hosuna gidiyor sanki bana daha cok baglaniyor kilo konusuna gelince 3 yildir sadce 10 kilo fazlam var veremedim sanki o istedigi icin veremedim simdi yavas yavas vermeye basladm hareketleri ve bana bakisinin degistigini hissediyorum nasl oluyor bilmiyorum ama esim eskidende kilolu kadinlari çekici bulmaDzdi ben buna aslinda saygi duyuyorum cunku kilolu kadinlara deli olan erkeklerde taniyorum ailemde hic sevmeyenlerde ama ben her anlamda basarisiz oldum evliligimde kendimi yetersiz hissediyorum cok üzgünüm tek tarafli onu suclayamadigim icin bence hicbir iliskide de tek tarafli hatali yoktur.
Eşiniz çok başarılı olmuş sizin üzerinizde. Kuvvetli bir manipülasyon, küçümseme, baskı, suçlu hissettirme, beğenmeme ile özetle kuvvetli ve yoğun bir psikolojik şiddet sonucu kendinizi yatakta, aile hayatında, fazla bir kaç kilonuzda, anneliğinizde, şu an hayatınızdaki her olumsuzlukta kendinizi suçlu, çirkin, kötü, yetersiz, kaka olduğunuza inandırmış! Chat yaparak aldatsa bile aslında ben yetersizim ondan yaptı, başkasına gitse aslında kilo veremedim ondan gitti, tokat atsa, hırpalasa hatta yatakta başarısız olsa her durumda suçu kendinizde bulacak kıvama getirmiş sizi. Ve siz aslında iyi adamdır, aslında seviyorum, aslında hatalı benim modundasınız. Biliyorum ki biz ne desek boş. Bu etkiden kurtulup kendinize gelmek için iyi bir uzman yardımı almanız lazım. Hemen!

Kendi rezilliklerini bastırmak için sizi eziyor.Ne yapmanız gerektiğini siz bilirsiniz hayat sizin hayatınız.

Back
X