Lütfen görüş ve fikirlerinize ihtiyacım var duacınız olurum

talihsiz84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
87
1
96
41
İstanbul
Kızlar ben yeni evliyim bir konuda arada ve kararsız kaldım fikirlerinize çok ihtiyacım var yardımcı olun ne olur duacınız olurum.Konu şu; eşim ve ben memuruz eşim ezildiğini ve daha fazla para kazanmak istediğini söylüyor niyeti müdür olmak ve daha fazla para kazanmak birde kariyer yapmak sorunda şu eğer ben eşimi zorlayıp çalıştırmazsam sınavı filan kazanamaz eğer kazanırsa da iki yıl dışarda il dışında görev yapacak benimse bir bebeğim var ve eşimden ayrı kalmak istemiyorum eşim şuanda hiç ihtiyaçları olmadığı halde annesine kaynıma ve görümcelerime yardım ediyor bu da ben rahatsız ediyor etrafımdaki herkes de refah içinde yaşarsın diyor eşim müdür olursa ama ben para değil huzur istiyorum eşim kazanırsa benim yanlız kalmama müsade etmezler kayınvalidemde herşeye çok karışan bir gün bile bir araya geldiğimde sıkıldığım bir tiptir bana gelip kalır kalmasa bile ailemle yaşamak istemiyorum.ayrıca iki yıl ceremesini ben çektikten sonra parasını yiycek olanda onlardır ben değilim ben tasarruflu tutumlu bir kızım yaşantımda bir değişiklik olcanı sanmıyorum belki taş çatlasın daha güzel bir evimiz olur şuan kiradayız çektiğime değermi eşime de karı kız konusunda hiç güvenmiyorum sözlü iken beni aldattı ama sevdiğim için evlendim şuan benim gözümün içine bakıyor sevdiğini söylüyor inanıyorum ama uzun vadede ayrı kalırsak evliliğimi riske atmış olurmuyum hem de para için bilmiyorum ben çalıştırıp da sınavı kazanırsa kendim ettim buldum demek istemiyorum ama evladımın geleceği için bu fedakarlığı yapmalımıyım yada eşimin huzuru için bilmiyorum anlıycanız benim menfaatim ve onların menfaati çatışıyor kararsız kaldım görüşleirnize ihtiyacım var

valla kendin bilirsin ama kayınvaliden gelip kalır çıldırtır bir de bebeğin varmış çok hassassındır,eşine de güven sorunu var,kaymağını başkaları yiyecek olduktan sonra tek bir seçenek kalıyor...

belliki eşin suanki durumundan memnun değil hedefleri var belkide iş yerinde huzursuz bu durumda sende eşini desteklemelisin huzursuz ve mutsuz olduğu bir ortamda çalışmasını istemezsin sanırım iş hayatı ne kadar yolunda giderse sosyal hayatıda o derece yolunda demektir.Seninde kendince sebeplerin var haklı da olabilirsin ama birinin fedakarlık göstermesi gerekir bence bencilce davranmak yerine eşine destek olmalısın

iki yıl az bir zaman değil. beraber gidersiniz. eviniz kiraymış zaten. orda bir ev tuarsınız. hem belli mi olur gittiğiniz yerde kalırsınız da.
karı koca bu kadar uzun ayrı kalmamalı.
eşinin kariyerini de engellemek haksızlık olur.
ceremesi neyse beraber çekersiniz. anca beraber kanca beraber.

Ben desteklemezdim sonuçta size bir artısı olmayacak. Sizi aldatmış üstelik müdür olunca aldatmayacağı ne malum

Sizde gidip yalnız bırakmayacaksanız destekleyin tabi...

Olumsuz yorum yapma nedenime gelince arkadaşımın eşi şef olduktan sonra arkadaşımı terketti

Boşanma aşamasındalar şu an

Son düzenleme:
madem sicili pek temiz değil..
soğan ekmek ye, gözünün önünde olsun o zaman..
düzeninizi bozmaya gerek yok

Bırlıkte gıdemez mısınız ?
Esın senı aldatmıs onceden suan boyle dusunmen cok normall yıne oyle bırsey yapmayacagı ne malum oyle degıl mı ?
Ayrıca esın aılesıne ıhtıyacları olmadıgı halde neden hala maddı yardımda bulunuyor anlamadım cunku sız kıradasınız o parayı bırıktırıp ev alabılırr...
Esınle hıc konustun mu gıtmenı ıstemıyorum dedın mı ?

eğer yapacaksa şef de olsa müdürde olsa memurda olsa yapacaktır zaten belki hemen değil ama ilk fırsatını bulduğunda insanın içinde olmalı böyle şeyler sırf aldatacak diye kimsenin kariyerini engellememek gerekir diye düşünüyorum

Ben olsam sınavı kazanmasına yardım ederdim sonra gittiği yere ben de giderdim.Yalnız bırakmazdım.
Parayı da ıvır zıvıra harcar ihtiyacı olmayan insanlara yedirmesine izin vermezdim.
Mutluluklar.

Son düzenleme:

evet doğru...bu durumun benzeri de benim başımda...benim eşim de iş değişikliği yapsa bana hiçbir artısı olmayacak kesinlikle...eşim daha yüksek maaşlı bi işe geçersem aileme yardım edicem der dururdu daha önceleri hem de durumları çok kötü olmadığı halde ve herkes bana laf sokuşturup durduğu halde ..bu yüzden çok tartışmışızdır.mesela ben pek çok şeyden feragat ediyorum şuanda ama eşim iyi bir işe geçti mi eşi değil ailesi daha çok faydalanacak sanki evli değil bekar da ailesini düşünüp duruyorönce evimiz yok öyle birşey olsa önce ev alırız diyeceği yerde yok yardım edermş yok ablasının kredi borçlarını ödermşş ondan herhalde allah razı gelmiyor ve eşimin istediği de olmuyor zaten.gerçi heran herşey olabilir ama şimdilik olmuyor işte ben de diyorum beni değil aileni düşündüğünden olmuyor

tabiki eşini destekleyip istediği konuma gelmesine yardımcı olmalısın.

seni aldatacak adam dibindeykende aldatır ayakta uyutur hiç anlamazsın bile

o yüzden daha iyi bir gelecek söz konusuysa buna engel olma çocuğununda rızkına mani olma derim

iki yıl öle böle geçer sen kimsede kalmak istemiyosan evinde kalmak için onları ikna edersin

bi orta yol bulunur ama sakın aldatılma korkusuyla yapma bunu eşinede hissettirme bu korkunu rahat ol akacak kan damarda durmaz zaten

adam niyetini bozmasın yeterki..

Herkes kendi hayat tarzını biliyor, bu tarza göre şekilleniyor yaşanılanlar.

Belkide eşiniz onu çalıştırmanızı hak etmiyor, belkide bu saydıklarınızın hepsi olabilir;
ama ne olursa olsun eşler birbirlerinin kısalması değil uzaması için destek olmalıdırlar.

Bu saydığınız dezavantajların yanında avantajlarınızda olacak.Bunu kendinize çevirmek sizin elinizde.

Eşinizle mutlaka gidin, gitme imkanınız varsa.

Yarın ne olacağı belli olmaz.Herşeyin hayırlısı deyin ve yardımcı olmaya çalışın.Zaten gitmesi nasip değilse kazanmaz.

Bu kadar kafanızda kurmayın, üzülürsünüz.Güven konusunda ise yanınızda ya da uzakta fark eder mi ?
.....

Birde merak ediyorum; çalıştırmayacaksanız ne diyeceksiniz eşinize ?

evet evinde kiraymıiş neden gittiği yere gitmeyi düşünmüyosun..
eşine guvenmıyorsun o 2 yıl geçemz inan..

Kızlar eşimle gitme imkanım kesinlikle yok il özel idaresinde sözleşmeli memurum tayin hakkımız yok bizim sözleşmeli olduğum için ayrıca işyerimden çok mennunum eşimin peşine kesinlikle gidemem bu kesin işten çıkmak istemiyorum memurum ve belirlide olsa güvencelerim var kadrolu olmasamda dediğim gibi bana hiçbir artısı olmıycak bebeğimle eşime en çokda ailesine bu arada görev ismi vermiyorum ayda en az 20 30 milyarların döndüğü bir iş yani maaşı dışında öyle bir görev kızlar fazla para insanı bozar benim bildiğim ve bu görevi yapan kişiler fazla paradan bunalmış kendilerine metres tutmuş durumdalar biliyorum vede korkuyorum aslında bir sebep de bu

ayda bu kadar para hangi işte döner çok şaşırdım.
kazananları da Allah şaşırtmasın..

tayin olmadan geçici görevlendirme de olmaz mı acaba.
olmuyorsa hayırlısı olsun diyeceğim.

aranıza mesafeler ve 2 sene gibi uzun bir süre girecekse bu ayrılık sizi koparabilir sonuçta erkek güvenme bence bırakma o nerde sen orda ol erkek yanlızken yapmaya daha meyilli olur bazı şeyleri zaten güveninizde yok size çok zor gelir

korkmakta haklısın hiç tavız verme bence sonra keşkelerle bekleme yolunu

Çok erkenden üzmeye başlamışsın kendini. Bunun sana hiç bir faydası olmaz zarardan başka. Zaman canım eşin sınava girsin kazansın o zman ye başını. yazık şimdiden bebeğin de var.

kızlar şimdiden düşünüyorum çünki ben destek olup yardımcı olup çalışmasını desteklemezsen hiçbişey yapamaz benim gaz vermem lazım işte sonradan ben sebep oldum demek istemiyorum yoksa beni dinleyceğinden değil kendi çalışsa sesim çıkmaz zaten çıkamaz ama bu durumda kendim ettim kendim buldum demek istemiyorum teşvik edecek benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…