lütfen görüşlerinizi yazın çok çaresiz kaldım

yessofcourse

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
55
18
88
28
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var

Son düzenleme:
Seninle çıkarken onunla da çıkınca seni aldatmış oluyor da onu aldatmış olmuyor mu
Böyleleriyle muhatap olup hiç prim verme
Sevgilinin sana olan tavrına davranışlarına göre değerlendir
Ekran görüntüsü gönderdi derken bunlar pc de yapılabilecek şeyler ben çok inandırıcı bulmadım
Seviyorsan inanıyorsan sorun etme
Aklında bir şey varsa da gelince sevgilin konuşur netleştirirsin

Ekran görüntüsünde ne yazıyor dediği gibiyse adam belli bir tip yanş niye korumaya geciyon bas tekmeyi

Ekran görüntüsü varsa belli ki adamın umurunda değilsin. Biz burdan ne bilelim var mı ekran görüntüsü? ?

Niye senin iyiliğini dusunsun ki,saçma... Kesinlikle dikkate alma.ama askerdeki sevgilinede fazla bel bağlama,kaptirma kendini.kimseyle de bi erkek için sakin didişme...

Neden demek için askere gitmesini beklemiş.Gelip hesap sormayacağını biliyor tabii.Kendisi gurursuz muymuş ya ,seninle çıkarken sevgilinle O da çıkmış.

Bu yazdıklarının hepsine ilerde hatırladıkça güleceksin , bir abla vardı dediydi dersin :KK51:

Ha ama şimdi sana devlet meselesi gibi gelir , haklısın da . Ne yap biliyor musun ? Kendini bu ilişkiye kör kütük kaptırmadan , o ona ne dedi ? bu buna ne yazdı kurcalamadan , öyle kafana göre takıl . Kızı da umursama . Sevgiline de çok güvenme .

Bu yazdıklarının hepsine ilerde hatırladıkça güleceksin , bir abla vardı dediydi dersin :KK51:

Ha ama şimdi sana devlet meselesi gibi gelir , haklısın da . Ne yap biliyor musun ? Kendini bu ilişkiye kör kütük kaptırmadan , o ona ne dedi ? bu buna ne yazdı kurcalamadan , öyle kafana göre takıl . Kızı da umursama . Sevgiline de çok güvenme .

Teşekkür ederim ya umursama yok engelledim beni izlemesin diye de yine de fikir almak istedim sonuçta insan düşünemiyo bazen

Seninle çıkarken onunla da çıkınca seni aldatmış oluyor da onu aldatmış olmuyor mu
Böyleleriyle muhatap olup hiç prim verme
Sevgilinin sana olan tavrına davranışlarına göre değerlendir
Ekran görüntüsü gönderdi derken bunlar pc de yapılabilecek şeyler ben çok inandırıcı bulmadım
Seviyorsan inanıyorsan sorun etme
Aklında bir şey varsa da gelince sevgilin konuşur netleştirirsin
Aslında içimdeki seste böyle diyor tam olarak Teşekkürler

Back
X