Merhabalar. Benim eşim akşamları her zaman değil bazen dışarıya çıkıyor. Kahveye veya pastaneye gidiyor. Ya da arkadaşlarıyla dışarıda geziyor. Benim burada gidecek bir yakınım yok. Beni ya evde ya da kendi ailesinin yanına bırakıyor. Birde çocuğumuz var. Belli bir saatten sonra çocuk durmuyor. Uykusu geliyor. Mızmızlanıyor. Bende gel diye eşimi aradığımda 10 dakika sonra diye diye bu gelmesi bir saati buluyor. Çoğunlukla da birkaç sefer aradığımda telefonunu kapatıyor. Bu kabul edilebilir birşeymi. Bu yüzden çok tartışıyoruz.
Birde internet sitelerinde birkaç sefer bayanlarla sohbet ettiğini gördüm. Dün yine gördüm mesajlarını. Merhaba nasılsınız niye cevap vermiyorsunuz gibilerinden iki bayana mesaj yazmış. Biriside evli çocuklu. Sorduğumda benim okul arkadaşlarım diyor. Bu çok normal sen iyi değilsin diyor birde üstüne üstlük. Hem üzül sinirlen hem de deli muamelesi gör. Ben haksız mıyım ya lütfen söyleyin.
Birde internet sitelerinde birkaç sefer bayanlarla sohbet ettiğini gördüm. Dün yine gördüm mesajlarını. Merhaba nasılsınız niye cevap vermiyorsunuz gibilerinden iki bayana mesaj yazmış. Biriside evli çocuklu. Sorduğumda benim okul arkadaşlarım diyor. Bu çok normal sen iyi değilsin diyor birde üstüne üstlük. Hem üzül sinirlen hem de deli muamelesi gör. Ben haksız mıyım ya lütfen söyleyin.