• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lütfen hamile olanlar yazsın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde çok fazla ağrım var dayanamıyorum dün kahverengi akıntım oldu sonra kesildi çok ağrıyor ama geldi kesin diyorum ama erken gebelik testi yaptım negatifti adete üç gün var
adetten once bende yaptim negatifti adeti beklemelisin sanci normal parol icebilirsin cok zorluyorsa

İlk hamilelik belirtileri nelerdir? Hamile olduğunuzu nasıl anladınız hissettiniz mi, ilişkiden sonra acaba diye düşünüp hamile olduğunuzu öğrendiğiniz oldumu ? Benim adete beş gün var aşırı bel ağrım mide bulantım var bide göğüs çevresi sivilce gibi şeyler çıkmış ama adettede bunlar oluyor heyecanlanıyorum birden sonra değilse diyorum
Ben hiçbi şey hissetmedim. Hatta bu sefer de olmadı ya dedim. Yumurtlamayı kaçırmış olabileceğimi düşündüm. Bi dahaki ay kullanmalık bisürü ovülasyon testi aldım hatta. İlk defa kullanacaktım. Elimde kaldı. Daha sonra kullanırım artık😀

İlk hamilelik belirtileri nelerdir? Hamile olduğunuzu nasıl anladınız hissettiniz mi, ilişkiden sonra acaba diye düşünüp hamile olduğunuzu öğrendiğiniz oldumu ? Benim adete beş gün var aşırı bel ağrım mide bulantım var bide göğüs çevresi sivilce gibi şeyler çıkmış ama adettede bunlar oluyor heyecanlanıyorum birden sonra değilse diyorum
Bnde şimdi konu açtım canım oku istersen..aynı belirtiler bende de vardı bugün test yaptım ve pozitif

Back
X