lütfen hangi elbiseyi giyeyim cok yakın arkadasımın nişanı için hangisi :(

nişan salonda olacak :44:

Mavi olanın içine belli olmayan çamaşır giyersen bence güzel ama çamaşırın çok belli :/ ikinci olarakta puanlı olanı beğendim sana yakışmış bence güzel bir kıyafet

Siyah olanını git. çok hoş göstermiş seni..

Son düzenleyen: Moderatör:
bence ikinci tüllü siyah elbise diyorum, ilki asla olmaz puantiyeli olan da işe giyerken giyilmiş gibi durabilir, ortadaki tüllü elbise çok şık

canım mavi çok üstüne oturmuş
puantiyeli nişan için sade ancak 2 çok güzel sanada çok yakışmış

sonuncu yani puantiyeli güzelmiş, onu giymeni tavsiye ederim
mavi hatları fazla belli etmiş
diğer siyah da iyi ama sonuncu ondan daha güzel:6:

Son düzenleme:
en sonda ki elbise güzel

Mavi olanın içine belli olmayan çamaşır giyersen bence güzel ama çamaşırın çok belli :/ ikinci olarakta puanlı olanı beğendim sana yakışmış bence güzel bir kıyafet

yok zaten o gün dikişsiz iç çamasırı giyicem öle denedım belli olmuyr bu şekılde cok kötü duruyor mavi bende mawi we son resmdekı elbıse arasnda kararszm

canım 3 ve 4 numara bence :) maviyi düşünme bile 2.de cok sade :) ama fiziğin cok guzel ne giysen olur :nazar:
mawi dikişsiz iç çamasırı ile iyi duruo sondakını 2.si cok kararsız bıraktı benı tsk ettim canım fikir için ;)

Son düzenleme:
Mavi çok oturmuş üzerine,sonuncusu da salon için biraz sade kaçabilir ortada ki bence...

ilk başta mawiyi cok begendm daha sonra deri eteklı olanı karar weremedm en cok hangisi olumlu yanıt alırsa onu giyim dıyrm

Back
X