- 22 Mart 2013
- 99
- 14
- 288
- Konu Sahibi kelebek1981
Herkese iyi geceler, suan saat 02.44 ve ben düṣünmekten uyuyamiyorum. 2 gün önce kadın hastaliklarinda hormon testi vermek icin gittigim sirada devlet hastanesindeki bir hemsirenin mobbing maruz kaldim. Öğleden sonra kan aldirma bolumu bombostu ve 2 hemsire vardi. Ilk hemsire elinde eldiven varken degistirmesini ve hazirladigi ignenin tekrar gozumun onunde acmasini istememe ragmen kendisine bu tur seylere takintili oldugumu belirtmeme ragmen ilk hemsire ben sana bakmam diyerek 2. Hemsireye yolladi. Sonrasinda o hemsire baskasinin kanini alitken o sirada kan alirken eldiven, turnike dahi kullanmiyordu. Ben eldiven kullanmayacagim dedi ve kullanmam dedi igneyide senin gozunun onunde acmam dedi. Bende hasta var sonrasinda degistirmek zorundasiniz dedim. Sonrasinda panik oldugum icin degistirip degistirmedigini hatirlamiyorum sadece sunu hatirliyorum sadece igne ucu degistirdi ve ustunu kapatmali sistem kullanmiyordu sadece igneyi degistirdi alttaki yuvarlak yoktu yada eski hastanin ignesini atmadan takar gibi yaomis olabikir arkasi donuk bir yerden bir sey aldi ama orasi karanlik bende panikten hatirlamiyorum. Sonrasinda damage girdi bulamadi oynadi oynadi cikar dedim ne olur hayir cikarmayacagim dedi ve donra kan geldi az az doldurdu ve damarimi patlatti sanki bikerek yapti bu arada bana agresifti. Ve sana gicik oldum dedi. Hayatta ne acilar var benim annem olmus gibi seyler soyledi. Git nereye sikayet edersen et benim korkum yok dedi. Biz tartistik bas hekimlige cikip ignenin degismediginden emin olmadigimi
ve tavirdan bahsetrim ve gerekeni yapacaklarini soylediler. Ve ayrica gerekli mercilerede sikayetimi ilettim. Sonrasinda karsi karsiya geldik igneyi degistirdigini ucunuda kapakli sustemde kapattim dedi bende hayir yapmadiniz dedim baslik degistirdin dedim ondanda cok emin degilim. Bu kadin gicikligina baskasinin ignesini yada bir onceki hastanin ignesini sirf gicikligina kullanmis olabilir mi? Kafamda ya bulas olduysam ve patlamis damarla kala kaldim.Yardim edin boyle bir sey yapabilir mi? Durum bu cevaplariniz onemli tesekkurler