Lütfen içimi rahatlatır mısınız?

kgul07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
1
1
1
35
Kızlar siteye yeni üye oldum.Benim derdim, düne kadar saten gömleği günlük hayatta severek giyen, kendime de çok yakıştığını düşünen birisiydim.Dün itibari ile kafam bir anda karıştı.Yeni evli olan, arkadaşıma ziyarete gitmiştim.Bana eşinin almış olduğu dolabındaki fantezi kıyafetlerini gösterdi.Fantazi kıyafetlerinin içinde 10 dan fazla saten gömlekte vardı.Ben iş yerinde takım elbisenin içine sıklıkla giyiyorum.yoksa erkekler benim hakkımda farklı düşünceler içine mi giriyordur?Saten gömlek fantezi kostümü mü? Yoksa normal bir kıyafetmidir?

Eski bir konu vardı buna benzeyen aklıma o geldi .. hani eşi bankada çalışıyordu eşine saten gömlek alıp üstünde yırtıyordu falan sonrada kız acaba eşim bankadakiler aklına mi geliyor benimle birlikteyken falan diye sormuştu yanlış hatırlamıyorsam bu konu onun karşı atağı gibi falan olmuş

Modeline gore degisir tabi ama neden fantazi olsun ki. Bencede ceket altina cok yakisir is yerinde saten gomlek. Amaaan ne takiyosun sen insanlari. Ben hic umursamam,kendime yakistirdigimi giyerim. Mesela yazlari bileklere kadar uzun etek giyip, altina hos bir spor ayakkabi, ustune gomlek, birde penye kumastan kiravat takiyorum. Herkes garip garip bakiyo ama ben cok yakistiriyorum ve rahatsiz olmadan giyiyorum.

Bence normal kıyafet erkekler ne düşünüyor orasini bilemem

Yok daha neler
O onların fantezisiymiş
Gayet normal ve güzel bir gömlek

1. Yeni evli arkadaşınız size neden fantazi iç çamaşırlarını gösteriyor? Bana ilginç geldi..
2.Saten gömlek bakınca cinsellik düşündürecek bir şey değil. Erkeklerin takımınızın içine giydiğiniz saten gömleğe bakacaklarını hiç sanmıyorum rahat olun.

ben de konunun gerçeklik durumu hakkında karar veremedim ama
ne o öyle "eşinin aldığı fantazi kıyafetler" ??? hem de "saten gömlekler 10'dan fazla", toplamı kim bilir kaç tane???

haaaa arkadaşın erkek ve sen eşinin aldığı fantazi kıyafetlere baktıysan, ne işin var evli adamın evinde, karısının fantaaazi dolabına niye baktın???

hashashaa saten gelinlikte var nolcak simdi :/

Saten gecelik saten nevresim saten perde o zaman hepsi dikkat cekici bu nasil bir konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…