Lütfen içimi rahatlatır mısınız?

o değilde evli arkadaşınız neden size fantazi iç çamaşırlarını göstersinki..!!

Kızlar siteye yeni üye oldum.Benim derdim, düne kadar saten gömleği günlük hayatta severek giyen, kendime de çok yakıştığını düşünen birisiydim.Dün itibari ile kafam bir anda karıştı.Yeni evli olan, arkadaşıma ziyarete gitmiştim.Bana eşinin almış olduğu dolabındaki fantezi kıyafetlerini gösterdi.Fantazi kıyafetlerinin içinde 10 dan fazla saten gömlekte vardı.Ben iş yerinde takım elbisenin içine sıklıkla giyiyorum.yoksa erkekler benim hakkımda farklı düşünceler içine mi giriyordur?Saten gömlek fantezi kostümü mü? Yoksa normal bir kıyafetmidir?
Normal kıyafet bana göre. Fantezi için gömlek de neymiş bacım gıııı amaaaaa... Benim gördüğüm babamın anneme aldığı gecelikler falan satendi de, gömlek ne alaka çözemedim? Bi saten geceliğim var, kendimi onun içinde pijamalı ayı gibi hissediyorum. Bir kere denedim. EŞim üzerimde görmeden kaldırdım. ehehehe :KK70: Her neyse. İnsanların fantezileri değişkenlik gösterebilir. Saten gömleği ilk defa duyuyorum. Sen giymeye devam et canım. Erkeklerin onu anlayacağını sanmam pek. Arkadaşının eşi istisnadır. Bazı erkekler erkek gömleği giyen kadınlardan çok hoşlanıyor. O zaman erkeklerin de gömlek giymemesi lazım. Sen gömleğini giy. Çok şık duruyorlar. Kilo almadan önce ben de giyerdim.

Saten kaliteliyse model de usturupluysa hayir. Ama genelde cogu insanin giydigi gibi ozellikle abiyelerde kullanilan adi yorgan sateniyse evet bayağı duruyor.

bunu gösteren insan nasıl gösteriyo ya, işte bunlar da benim fantezi kıyafetlerim diye mi :KK70: hiç aklım almadı.

Kızlar siteye yeni üye oldum.Benim derdim, düne kadar saten gömleği günlük hayatta severek giyen, kendime de çok yakıştığını düşünen birisiydim.Dün itibari ile kafam bir anda karıştı.Yeni evli olan, arkadaşıma ziyarete gitmiştim.Bana eşinin almış olduğu dolabındaki fantezi kıyafetlerini gösterdi.Fantazi kıyafetlerinin içinde 10 dan fazla saten gömlekte vardı.Ben iş yerinde takım elbisenin içine sıklıkla giyiyorum.yoksa erkekler benim hakkımda farklı düşünceler içine mi giriyordur? Saten gömlek fantezi kostümü mü? Yoksa normal bir kıyafetmidir?

İçiniz rahatlasın, arkadaşın eşiyle aynı yerde çalışmıyorsanız sorun yok, ki çalışsanız bile adamın böyle fantezisi var diye gözü kör değil, sizinle onu karıştırmaz. Herşeyi de üstünüze alınmayın, birinin takım elbise için aynı şeyi hissettiğini öğrenseniz işi mi bırakacaktınız? Yeni evli arkadaşınızın çeyiz gösterme işini bu hale sokması da ayrıca ilginçmiş. İkinci sefere ne kaldı gösterecek? Dikkat edin, oyuna gelmeyin :D

Kızlar siteye yeni üye oldum.Benim derdim, düne kadar saten gömleği günlük hayatta severek giyen, kendime de çok yakıştığını düşünen birisiydim.Dün itibari ile kafam bir anda karıştı.Yeni evli olan, arkadaşıma ziyarete gitmiştim.Bana eşinin almış olduğu dolabındaki fantezi kıyafetlerini gösterdi.Fantazi kıyafetlerinin içinde 10 dan fazla saten gömlekte vardı.Ben iş yerinde takım elbisenin içine sıklıkla giyiyorum.yoksa erkekler benim hakkımda farklı düşünceler içine mi giriyordur?Saten gömlek fantezi kostümü mü? Yoksa normal bir kıyafetmidir?

bence farklı düşüncelere giriyolardır kesin bu kız çok ayıplı ıykk kaka diyolardır bacım naptın sen,temiz aile genç kızı gömlek hele de saten gömlek giyer mi hiç?

biz bu konuyu 1 yıl önce tartıştık canım,yeni taktiklerle gelin baymayın adamı.sahteliğin de bu onuru gururu var :KK62:

o değil de ben saten bir şey giyince beni elektrik çarpıyo dokunduğum her şeyden.
buna çözüm var mı ? :KK59:

Back
X