Lütfen içimi rahatlatır mısınız?

:KK53::KK53::KK53: Kanca gül07:KK53::KK53:
Hayranım kk yorumlarına :KK45:

Allahtan arkadaşının dolabında fantezi sütyenlerden bulmamışsın. O zamanda herhalde işe sütyensiz gidecekmişsin.

Saten gömlek fantezi ürünü olarak ne kadar kullanılır bilemem ama arkadaşının tavrı da enteresan geldi.
Neden fantezi eşyalarını size göstermek gereği duyuyor?

Buğüne kadar kk de okuduğum en garip konu bu oldu En Büyük KK

Cevap veriyorum konuya canım ne isterse onu giyerim kimin fantesizi önyargısı beni ilgilendirmez .:KK30:

Konu sahibi arkadaşın evine saten perde yaptırsaydı keşke :rolleyes:Dolap bakmaya gerek kalmazdı :confused:

aman normal kıyafet gıysen bıle o erkekler bi şey çıkartır

Saten gömlekle fantazimi yapıyolarmış. Çok geri kaldık :14:

Eski bir konu vardı buna benzeyen aklıma o geldi .. hani eşi bankada çalışıyordu eşine saten gömlek alıp üstünde yırtıyordu falan sonrada kız acaba eşim bankadakiler aklına mi geliyor benimle birlikteyken falan diye sormuştu yanlış hatırlamıyorsam bu konu onun karşı atağı gibi falan olmuş:KK55:
aynen bunu yazacaktım ben de:KK70::KK70:o aklıma geldi okuyunca..

Kızlar siteye yeni üye oldum.Benim derdim, düne kadar saten gömleği günlük hayatta severek giyen, kendime de çok yakıştığını düşünen birisiydim.Dün itibari ile kafam bir anda karıştı.Yeni evli olan, arkadaşıma ziyarete gitmiştim.Bana eşinin almış olduğu dolabındaki fantezi kıyafetlerini gösterdi.Fantazi kıyafetlerinin içinde 10 dan fazla saten gömlekte vardı.Ben iş yerinde takım elbisenin içine sıklıkla giyiyorum.yoksa erkekler benim hakkımda farklı düşünceler içine mi giriyordur?Saten gömlek fantezi kostümü mü? Yoksa normal bir kıyafetmidir?
nasıl ya ne alakaaaaa bol edusunme

Kızlar siteye yeni üye oldum.Benim derdim, düne kadar saten gömleği günlük hayatta severek giyen, kendime de çok yakıştığını düşünen birisiydim.Dün itibari ile kafam bir anda karıştı.Yeni evli olan, arkadaşıma ziyarete gitmiştim.Bana eşinin almış olduğu dolabındaki fantezi kıyafetlerini gösterdi.Fantazi kıyafetlerinin içinde 10 dan fazla saten gömlekte vardı.Ben iş yerinde takım elbisenin içine sıklıkla giyiyorum.yoksa erkekler benim hakkımda farklı düşünceler içine mi giriyordur?Saten gömlek fantezi kostümü mü? Yoksa normal bir kıyafetmidir?

ay ne saçma :) tabii ki normal kıyafet...

fantazilik gözüyle bakmazlar da demode ve rüküş gözüyle bakabilirler :)

Back
X