- 20 Mart 2008
- 141.916
- 213.819
- 1.423
- 60
abla can verdim burada![]()
Videosunu aradım da bulamadım,bir dinlesen varya altına edersin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abla can verdim burada![]()
Videosunu aradım da bulamadım,bir dinlesen varya altına edersin![]()
bak konu sahibinden daha beter olanlar varmış
içi rahatlamıştır sabinin İnşallah
Saten gömlek fantezi ürünü olarak ne kadar kullanılır bilemem ama arkadaşının tavrı da enteresan geldi.
Neden fantezi eşyalarını size göstermek gereği duyuyor?
Benim kocam var senin yok gibilerinden mi?Belki mesaj vermeye calistiysa![]()
Benim kocam var senin yok gibilerinden mi?![]()
Tabii sana noluyor yoksa kocamda gözün mü var diyebilirOlabilir aynen
Ben giyiyorum da sana noluyor diyebilüüğ![]()
aynen bunu yazacaktım ben deEski bir konu vardı buna benzeyen aklıma o geldi .. hani eşi bankada çalışıyordu eşine saten gömlek alıp üstünde yırtıyordu falan sonrada kız acaba eşim bankadakiler aklına mi geliyor benimle birlikteyken falan diye sormuştu yanlış hatırlamıyorsam bu konu onun karşı atağı gibi falan olmuş
nasıl ya ne alakaaaaa bol edusunmeKızlar siteye yeni üye oldum.Benim derdim, düne kadar saten gömleği günlük hayatta severek giyen, kendime de çok yakıştığını düşünen birisiydim.Dün itibari ile kafam bir anda karıştı.Yeni evli olan, arkadaşıma ziyarete gitmiştim.Bana eşinin almış olduğu dolabındaki fantezi kıyafetlerini gösterdi.Fantazi kıyafetlerinin içinde 10 dan fazla saten gömlekte vardı.Ben iş yerinde takım elbisenin içine sıklıkla giyiyorum.yoksa erkekler benim hakkımda farklı düşünceler içine mi giriyordur?Saten gömlek fantezi kostümü mü? Yoksa normal bir kıyafetmidir?
Kızlar siteye yeni üye oldum.Benim derdim, düne kadar saten gömleği günlük hayatta severek giyen, kendime de çok yakıştığını düşünen birisiydim.Dün itibari ile kafam bir anda karıştı.Yeni evli olan, arkadaşıma ziyarete gitmiştim.Bana eşinin almış olduğu dolabındaki fantezi kıyafetlerini gösterdi.Fantazi kıyafetlerinin içinde 10 dan fazla saten gömlekte vardı.Ben iş yerinde takım elbisenin içine sıklıkla giyiyorum.yoksa erkekler benim hakkımda farklı düşünceler içine mi giriyordur?Saten gömlek fantezi kostümü mü? Yoksa normal bir kıyafetmidir?