- 6 Ocak 2014
- 775
- 562
- 128
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kolunu omzuma atıyo o şekilde muhabbet ediyoruz, yani açıkça bu konudan bahsedince dediğim gibi kızıyo bana hatta iki gün önce çok kötü tartıştık bu durum yüzünden. Yani laf anlatamıyorum ama davranışlarımla belli etmem lazım, bunun için nasıl bi çözüm önerirsiniz? Nasıl mesafe koyabilirim yavaş yavaş?Senin yüzünden kısmetim kapanıyor. Herkes bizi sevgili sanıyor, kimse bana yaklaşmıyor. Tamam kankiyizde bu kadar temas olmasın , istemiyorum de . :)
Gerçi bir çok arkadaş biribirini sarılıp öper, kimse öyle kolay kolay sevgili sanılmız, sizin kanki bayağa sarılıp kalıyor mu, toplum için de kolu hep sizin omuzda falan mı acaba?
opmesınden sarılmasın dan hoslanmadıgını soyle.tanıdıklar gormus aıleme soylemıs dıye kucuk yalanlar bul.küserse de küssün kendı bılır...sen kızsın yanı genel olarak soyluyorum bunu yanlıs anlama ama her arkadasa şapur şupurda olmamalı degıl mı ? kardeslıkte aynı anadan babadan mısın hayır .. ne maglum o bu hıslerde oldugunu .. ılerde tanısacagın adamda sorun yapacak basına kakacak bu duruma emınım bundanMerhaba kızlar, benim çok yakın bir arkadaşım var ve erkek. Kardeşim gibidir, onu hep öyle sevdim onun da bana farklı duygular hissettiğini düşünmüyorum. Neyse işte, biz ne zaman buluşsak bana hep sarılır öper, bunun arkasında art niyet olduğunu düşünmüyorum. Ama etrafımızdaki insanlar dışarıdan sevgili gibi gözüktüğümüzü söylüyorlar ve bu beni çok rahatsız ediyor vicdan azabı çekiyorum kötü bişey mi yapıyorum acaba diye. Bu konuyu ona açtım ama çok kızdı, insanları fazla umursadığımı söyledi. anlamıyo beni kısaca. Çok seviyorum öz kardeşim gibi, o yüzden aramı bozmak istemiyorum ama bi mesafe de istediğim kesin. Sizce bunu nasıl halledebilirim?
Yani mesela bunun hoş bulduğu birkaç kız var onlarla arasını yapsam? Sevgilisi olunca otomatikman mesafe koyulur heralde.kankalar genelde sevgili mertebesine erişiyor amaki bence güzelde olur yani kesinlikle yadırgamam.
siz illede kardeşim diye ısrar ediyorsanız araya sevgili sokun!
sanırım yasın kucuk .. kucuk hesaplar yapıyosun .. ya al karsına boyle boyle de sevmıyorum bu hareketlerını bana sevgını benı operek gosterme .. oldu o zaman kusmesın dıye opsun dursun ..bız ne dersek sen onu kıramıcaksın ve ılıskınız lafta arkadas adı altında gıdecekYani mesela bunun hoş bulduğu birkaç kız var onlarla arasını yapsam? Sevgilisi olunca otomatikman mesafe koyulur heralde.
Yavaş falan olmaz; bence açık ve net bir dille söyle. Bir daha bu konuda uyarmak zorunda bırakma beni de ve yüz ifadenden ciddiyetini anlasın. Gerçekten kardeş kadar önemli bir yeriniz varsa hayatında bu kadar eften bir sebepten sizin arkadaşlığınızdan vazgeçmiyecektir.Evet kolunu omzuma atıyo o şekilde muhabbet ediyoruz, yani açıkça bu konudan bahsedince dediğim gibi kızıyo bana hatta iki gün önce çok kötü tartıştık bu durum yüzünden. Yani laf anlatamıyorum ama davranışlarımla belli etmem lazım, bunun için nasıl bi çözüm önerirsiniz? Nasıl mesafe koyabilirim yavaş yavaş?
Cok tesekkur ederim bi dahakine yuz yuze konusucam bu konuyuYavaş falan olmaz; bence açık ve net bir dille söyle. Bir daha bu konuda uyarmak zorunda bırakma beni de ve yüz ifadenden ciddiyetini anlasın. Gerçekten kardeş kadar önemli bir yeriniz varsa hayatında bu kadar eften bir sebepten sizin arkadaşlığınızdan vazgeçmiyecektir.
kız ve erkekten çok çok samimi arkadaş olmazMerhaba kızlar, benim çok yakın bir arkadaşım var ve erkek. Kardeşim gibidir, onu hep öyle sevdim onun da bana farklı duygular hissettiğini düşünmüyorum. Neyse işte, biz ne zaman buluşsak bana hep sarılır öper, bunun arkasında art niyet olduğunu düşünmüyorum. Ama etrafımızdaki insanlar dışarıdan sevgili gibi gözüktüğümüzü söylüyorlar ve bu beni çok rahatsız ediyor vicdan azabı çekiyorum kötü bişey mi yapıyorum acaba diye. Bu konuyu ona açtım ama çok kızdı, insanları fazla umursadığımı söyledi. anlamıyo beni kısaca. Çok seviyorum öz kardeşim gibi, o yüzden aramı bozmak istemiyorum ama bi mesafe de istediğim kesin. Sizce bunu nasıl halledebilirim?