• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen iki dakikanızı ayırıp bakın :(

kankalar genelde sevgili mertebesine erişiyor ama :KK49: ki bence güzelde olur yani kesinlikle yadırgamam.

siz illede kardeşim diye ısrar ediyorsanız araya sevgili sokun!

en yakın arkadaşım dahi olsa bana dokunulmasından hoşlanmam,bazı şeylerin özel bir insanla yaşanmasından yanayım.kısmetini neden kapattırıyorsunki.bi arkadaşımın da aynı sorunu vardı,hoşlandığı bir çocuk vardı,çocuk bunları sevgili sanmış kızdan uzaklaşmış,kız sevgili olmadıklarını söyleyince de ben böyle arkadaşlığı kaldıramam demiş

Erkek arkadasinizin duygulari sizden farkli. Benim de erkek arkadasim oldu ve disaridan bir kisi bile siz sevgilimisiniz demedi cunku goruntu herseyi acikliyordu.

Senin yüzünden kısmetim kapanıyor. Herkes bizi sevgili sanıyor, kimse bana yaklaşmıyor. Tamam kankiyizde bu kadar temas olmasın , istemiyorum de . :)
Gerçi bir çok arkadaş biribirini sarılıp öper, kimse öyle kolay kolay sevgili sanılmız, sizin kanki bayağa sarılıp kalıyor mu, toplum için de kolu hep sizin omuzda falan mı acaba?
Evet kolunu omzuma atıyo o şekilde muhabbet ediyoruz, yani açıkça bu konudan bahsedince dediğim gibi kızıyo bana hatta iki gün önce çok kötü tartıştık bu durum yüzünden. Yani laf anlatamıyorum ama davranışlarımla belli etmem lazım, bunun için nasıl bi çözüm önerirsiniz? Nasıl mesafe koyabilirim yavaş yavaş?

Merhaba kızlar, benim çok yakın bir arkadaşım var ve erkek. Kardeşim gibidir, onu hep öyle sevdim onun da bana farklı duygular hissettiğini düşünmüyorum. Neyse işte, biz ne zaman buluşsak bana hep sarılır öper, bunun arkasında art niyet olduğunu düşünmüyorum. Ama etrafımızdaki insanlar dışarıdan sevgili gibi gözüktüğümüzü söylüyorlar ve bu beni çok rahatsız ediyor vicdan azabı çekiyorum kötü bişey mi yapıyorum acaba diye. Bu konuyu ona açtım ama çok kızdı, insanları fazla umursadığımı söyledi. anlamıyo beni kısaca. Çok seviyorum öz kardeşim gibi, o yüzden aramı bozmak istemiyorum ama bi mesafe de istediğim kesin. Sizce bunu nasıl halledebilirim?
opmesınden sarılmasın dan hoslanmadıgını soyle.tanıdıklar gormus aıleme soylemıs dıye kucuk yalanlar bul.küserse de küssün kendı bılır...sen kızsın yanı genel olarak soyluyorum bunu yanlıs anlama ama her arkadasa şapur şupurda olmamalı degıl mı ? kardeslıkte aynı anadan babadan mısın hayır .. ne maglum o bu hıslerde oldugunu .. ılerde tanısacagın adamda sorun yapacak basına kakacak bu duruma emınım bundan

Bence kardeş dışında bi gözle bakamayacaksanız ki o zira o size öyle bakıyor, araya mesafe koyun. Çünkü ben asla bi erkeğin kanını taşımayan kıza (kuzen, kardeş) kardeş gözüyle bakabilceğine inanmıyorum!

kankalar genelde sevgili mertebesine erişiyor ama :KK49: ki bence güzelde olur yani kesinlikle yadırgamam.

siz illede kardeşim diye ısrar ediyorsanız araya sevgili sokun!
Yani mesela bunun hoş bulduğu birkaç kız var onlarla arasını yapsam? Sevgilisi olunca otomatikman mesafe koyulur heralde.

Yani mesela bunun hoş bulduğu birkaç kız var onlarla arasını yapsam? Sevgilisi olunca otomatikman mesafe koyulur heralde.
sanırım yasın kucuk .. kucuk hesaplar yapıyosun .. ya al karsına boyle boyle de sevmıyorum bu hareketlerını bana sevgını benı operek gosterme .. oldu o zaman kusmesın dıye opsun dursun ..bız ne dersek sen onu kıramıcaksın ve ılıskınız lafta arkadas adı altında gıdecek

Evet kolunu omzuma atıyo o şekilde muhabbet ediyoruz, yani açıkça bu konudan bahsedince dediğim gibi kızıyo bana hatta iki gün önce çok kötü tartıştık bu durum yüzünden. Yani laf anlatamıyorum ama davranışlarımla belli etmem lazım, bunun için nasıl bi çözüm önerirsiniz? Nasıl mesafe koyabilirim yavaş yavaş?
Yavaş falan olmaz; bence açık ve net bir dille söyle. Bir daha bu konuda uyarmak zorunda bırakma beni de ve yüz ifadenden ciddiyetini anlasın. Gerçekten kardeş kadar önemli bir yeriniz varsa hayatında bu kadar eften bir sebepten sizin arkadaşlığınızdan vazgeçmiyecektir.

Yavaş falan olmaz; bence açık ve net bir dille söyle. Bir daha bu konuda uyarmak zorunda bırakma beni de ve yüz ifadenden ciddiyetini anlasın. Gerçekten kardeş kadar önemli bir yeriniz varsa hayatında bu kadar eften bir sebepten sizin arkadaşlığınızdan vazgeçmiyecektir.
Cok tesekkur ederim bi dahakine yuz yuze konusucam bu konuyu

Çizgiyi belirlemek zorundasınız. Aksi taktirde hiç kimse bu şekilde ike seninle düzenli bi ilişki kuramaz. Öz kardeşin degil ne olursa olsun bunu unutmamalısın. Sonra hayatın kavak yelleri misali olur gider.

ayrıcaa senın gercekten arkadasın olsa sagda solda sızı mıllet konusurken kendıne cekı duzen verır senı zor durumda bırakmaz ..evlencegın zaman arkadasın sevgılın herseyın oyle bır cıkıyor kı karsına o zaman yasama pısmanlık.. ne kadar avrupalastık modernlık adı altında kmın elı kımın cebınde olduk .. o senın arkadasın degıl emın ol .. sapık mı derım bana yapsa sureklı el teması opme vs sahsen

Merhaba kızlar, benim çok yakın bir arkadaşım var ve erkek. Kardeşim gibidir, onu hep öyle sevdim onun da bana farklı duygular hissettiğini düşünmüyorum. Neyse işte, biz ne zaman buluşsak bana hep sarılır öper, bunun arkasında art niyet olduğunu düşünmüyorum. Ama etrafımızdaki insanlar dışarıdan sevgili gibi gözüktüğümüzü söylüyorlar ve bu beni çok rahatsız ediyor vicdan azabı çekiyorum kötü bişey mi yapıyorum acaba diye. Bu konuyu ona açtım ama çok kızdı, insanları fazla umursadığımı söyledi. anlamıyo beni kısaca. Çok seviyorum öz kardeşim gibi, o yüzden aramı bozmak istemiyorum ama bi mesafe de istediğim kesin. Sizce bunu nasıl halledebilirim?
kız ve erkekten çok çok samimi arkadaş olmaz
hele sarılıp öpmek de ne si aynı kanı taşımıyorsunuz ya gerçekten kardeş olasınız
her zaman bi mesafe olsun aranızda

Böyle vicik vicik hareketleri hiç sevmem.
Ayni ana babadan olmadigin sürece öz kardeşin değil dimi?
Ben öz kardesimi bile böyle opmem be...

Benim de cok yakin 2 erkek arkadasim var , ama asla gorustugumuzde yanaktan opmek disinda fiziksel temasimiz olmadi, ihtiyac duymuyorz, zaten gerek de yok.

Elalemin ne dedigi onemli degil, siz bu adama arkadas gozuyle bakiyorsaniz, o zaman arkadasinizdir, disardan nasil gorundugunu umursamayin bence.

neden erkeklerle KARDEŞ gibi arkadaşlık kurma ihtiyacı ve çik siviyirim çik siviyirim falan tripleri ben çözemiyorum. bi sevgiliniz falan olsa muhtemelen BU NE? yani der. erkeği alıp kuaföre gidemezsin dedikodu yapamazsın kadınsal hiçbir faaliyeti yapamazsın bu ne yakınlık ne sevgi o zaman yahu? sen gözden geçir bunu bi. benim de okulda işte erkek arkadaşlarım var ama hiçbiri sarılmaz/öpmez. karşılaşınca el sıkışırız sadece.... Kanından canından olmayan hiçbir erkeğe ÖZKARDEŞİM GİBİ denmez. ya sen kendini kandırıyosun ya da baya safsın.

Bakma sen o kardeşliğe şartlar değiseblr

Back
X