Lütfen ilgilenir misiniz???

Excited_00

Başlangıç:82 güncel:71.5 G. 70.0
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
1.285
1.654
63
Göğüs altı üstü göbek yanlarım hep çatladı kafayı yiyeceğim kızlar miğde bulandırıcı bir görünüm var MUSTELA kullanan var mı? Lütfen bilgi paylaşımı yapabilir misiniz?

Catlamadan once onlem alman gerekirdi ki o da cok fayda saglamiyor catlayacagi varsa catliyor tedavisi de yok bunun ayrica bosver catlasin icinde can herseyden kiymetli

Hic bir bilgim yok da dogumdan sonra duzelmez mi ki cnm hem olsun bnm bebisim olsada her yanm catlasa keske
Doktora falsn danstn mi

Hic bir bilgim yok da dogumdan sonra duzelmez mi ki cnm hem olsun bnm bebisim olsada her yanm catlasa keske
Doktora falsn danstn mi
İnşallah en kısa zamanda hamile müjdeni verirsin tüm sevdiklerine sağlıkla mutlulukla inşallah. Doktorlara henüz birşey sormadım yağ krem önerirler sanırım

İnşallah en kısa zamanda hamile müjdeni verirsin tüm sevdiklerine sağlıkla mutlulukla inşallah. Doktorlara henüz birşey sormadım yağ krem önerirler sanırım

Johnson's Baby'nin Bedtime diye cok guzel kokulu bir yagi var.
Kuzenim catlaklari onledigini soylemisti. Ben suan kullaniyorum.
Olan catlaklari gecirir mi bilmem ama yeni catlak olusumunu onledigini soylemisti.

Johnson's Baby'nin Bedtime diye cok guzel kokulu bir yagi var.
Kuzenim catlaklari onledigini soylemisti. Ben suan kullaniyorum.
Olan catlaklari gecirir mi bilmem ama yeni catlak olusumunu onledigini soylemisti.
İnşallah sende olmaz. Ama benim için artık geç oluştu çatlaklar berbat şekilde

Catlak sonrasi yaglar var onlari dene bence hamilelik bitince suan olan olmus artik normal kremlerini yaglarini surmeye devam et bol su tuket ben ikinci aydan beri palmers urunlerini kullanıyorum henuz bir çatlama yok ama eminim bende de olacak yapi meselesi canim birde dusta krem varya onu dene cok iyi nemli tutuyor vucudu

Dediğini uygulayacağım ama vücudum çok yağlı kuru olsa tamam diyeceğim yeterince yağlı bir vücuda sahibim yağı sürüyorum emmesi zaman alıyor o kadar yani

Dediğini uygulayacağım ama vücudum çok yağlı kuru olsa tamam diyeceğim yeterince yağlı bir vücuda sahibim yağı sürüyorum emmesi zaman alıyor o kadar yani
Suyumu az tüketiyorsun acaba ?? Birde genetik yaa benim ergenlikten bile kalan kalcalarda var uyuz oluyorum ama beyazlamis artik onlar gecmez ben cok kişiden duydum yaa dogum sonrasi bir kac yag kullanip azaldi gecti diyen yani dogumda durum farkli olabilir

Bio oil tavsiye ederim.
Denilen gibi genetik de önemli ama, bu yağı kullandım ve 1 tane bile çatlağım olmadı.
Denemekten zarar gelmez.

Benimde çok az vardı ama artık kırmızı kırmızı iğrenç bir görüntü oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…