- 30 Ocak 2014
- 4.518
- 6.353
- 358
- Konu Sahibi maveraunnehirr
-
Benimde iki hafta geriydi maşallah şimdi 7 aylık sizin gibi bende buralarda araştırdım . Amniyo sentez teklif ettiler red ettim aldırmayacaktim ziraa burdaki arkadaşında dedigi gibi gaybi allahtan başkası bilemez senin bebegin minyon demekki benimki 3 kg doğdu arayı kapatiyorlar sana tavsiyem bolca ye protein meyve evladını bırakma o seni hissediyor annesi sağlıklı ama zayıf olabilir bosver proflari sana soylediklerini .arkadaslar son konumda bahsetmistim,bebegimin gelisimi 3 hafta geriden geliyor.. ILK 20 HAFTADA OLDUGUMUZ ICIN buyuk ihtimalle ciddi bir sorun var dediler (yani kapatilacak bir ara degil) ve en kisa zamanda yapilacak amniyosentez sonrasi bebegim alinabilir..
SAT a gore 18 haftalik,ama bebegin boyutuna gore 15 haftalik hamileyim.. yapilacak islem beni korkutuyor.. sivi verilerek dogum yaptirilacakmis..bebegim kucuk,prof. adet agrisindan az fazla olur dedi ama lutfen bu islemi gecirmis ve cok agri cekmemis kisiler moral verebilir mi?nolursunuz kotu anilari yazmayin.. istedigim sadece biraz moral.. simdiden tesekkurler
(epidural ya da anestezi ile yaptiran varsa yazsin lutfen)
arkadaslar son konumda bahsetmistim,bebegimin gelisimi 3 hafta geriden geliyor.. ILK 20 HAFTADA OLDUGUMUZ ICIN buyuk ihtimalle ciddi bir sorun var dediler (yani kapatilacak bir ara degil) ve en kisa zamanda yapilacak amniyosentez sonrasi bebegim alinabilir..
SAT a gore 18 haftalik,ama bebegin boyutuna gore 15 haftalik hamileyim.. yapilacak islem beni korkutuyor.. sivi verilerek dogum yaptirilacakmis..bebegim kucuk,prof. adet agrisindan az fazla olur dedi ama lutfen bu islemi gecirmis ve cok agri cekmemis kisiler moral verebilir mi?nolursunuz kotu anilari yazmayin.. istedigim sadece biraz moral.. simdiden tesekkurler
(epidural ya da anestezi ile yaptiran varsa yazsin lutfen)
Yani canım örnek vermedim. Hikayemi yazdım.Şimdi bu yorumlar konu sahibini ve bu durumdaki tüm anne adaylarını yanlış yönlendirebilir. Bebek sağlıklı olsa dr umutlanma veya alalım der mi
Hiç sallamamıştım demeniz güzel örnek değil
acaba dusunmedim mi saniyorsunuz?kac tane prof.gezdigimi biliyor musunuz?yapilabilecek bir sey olsa yapmaz miyim saniyorsunuz? Allah size vicdan versin baska bir sey demiyorum
ben de hep iyiye,bebege odaklanmaya calistim canim.. ama olumsuz yorumlardan sonra doktorlarin,pek umudum kalmadi..sizin gerilik ilk haftalarda mi baslamisti.. bu cok onemli cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?