- 13 Eylül 2014
- 18
- 4
- 8
- 32
biraz uzun olabilir hakkınızı helal edin . lütfen kırıcı yorum yapmayın çok kafam karışık . 21 yaşımdayım 2 yıllık bir ilişkim var. ilişkimiz gayet güzel gidiyor çok seviyoruz birbirimizi canımı istese veririm o da aynı şekilde.
ben bakire değilim ama kendi isteğimle olmadı. bunlara çok fazla girmek istemiyorum çünkü çok kötü oluyorum hatırladıkça hala. bir kaç gün önce sevgilime bunu söyledim tabi isteğimle olmadığını ve neler yaşadığımı. sevgilimden başka da hiç kimse bilmiyor zaten olanları ve bakire olmadığımı. bana çok anlayışlı davrandı anlattığım her şeyi dinledi kafasındakileri sordu bende cevap verdim. bana ben seni seviyorum bu değişmeyecek ve biz evlencez ilişkmizde hiç bişey değişmedi . gözümde de kalbimde de aynısın hala dedi. ama ben utanıyorum onun yüzüne bakarken şu an ve ayrılmak da istedim ama beni vazgeçirdi. şimdiye kadar anlatmalıydım biliyorum iki yıl olmuş diyeceksini ama yaşadıklarım çok kolay şeyler değil ilk başlarda o kadar değerli olmadığı için anlatamadım sonraları da kaybetmeye korktum... şu an hiç bişey olmamış gibi devam ediyor o ama ben korkuyorum ilerde sorun çıkar mı diye . böyle bi ilişki devam eder mi lütfen kırıcı olmadan yorum yapın
çok teşekkür ederimvay arkadaş ya neden ilerde evlenmesinler ...ne güzel böyle dürüst kız bulmuş, başka bir kız olsa söylemez bi şekilde başka bi çözüm yolu bulup konuyu hallederdi. Konuyu açan arkadaşı dürüstlüğü için tebrik ediyorum.
İradesi dışında gelişen bu durum için suçluluk duymasına bence gerek yok. Böyle düzgün halden anlayan adamlar da hala var demek...
bu söyledikleriniz beni çok rahatlattı çok teşekkür ederimBu karsindaki kisiye bagli..benim en yakinimda biri var o hic problem rtmedi hem de 20 senelik evliler..sadece ne ile alakali bilmiyorum ama biraz kiskancligi var..esinin bir erkekle tokalasmasina izin vermiyor ama esi de ayni sekilde..ama bu yüzden ama baska yuzden bilemem..baska da bir problem yasamadilar bu konu ile ilgili..ama bazi kisiler de kabullenmeyi deniyor oyle gibi gorunse de icten ice kabullenemiyor ve o zaman sorun cikiyor..yani sadece zaman gösterecek bunu..ama en azindan bastan boyle davranması iyi bir sey...
anlattığımda sadece benimle birlikte ağladı. evet çok sinirlendi ama bana değil bunu yapana. böyle bişeyi şimdiye kadar birine anlatmayı düşünmemiştim bile çünkü söylediğin gibi inanmazlar duygusu. inanılacak gibi de değil zatenSorun çıkaracak olsa bence ilk başta çıkarırdı. Çünkü insanlar bu tip şeyleri ilk duyduğunda kıskançlık, sinir gibi duygularla hareket eder. Böyle durumlarda bir patlama yaşayıp 2 gün sonra mantıklı düşündüklerinde pişman olabilirler. Senin sevgilinde böyle bir durum da olmamış demek ki gerçekten anlayışlı ve mantıklı bir insan. O sorun etmemişken sen boşu boşuna sorun çıkarma. Zaten böyle bir şeyi sorun edecek erkekle birlikte olmak için uğraşmaya değmezdi. Seninle bekaretin için çıkmıyor sonuçta.
Şu anda bu olayı ilk defa onunla paylaştığın için utandığını hissediyor olabilirsin bence. Bir de söyleme kararını almak ve söylemek de yeterince stresli bir iş zaten. Çünkü bu tip şeyleri insan kendine bile itiraf etmekte zorlanırken dile getirmek çok zordur. Çevrendekiler sana inanır mı? Hayal miydi, gerçek miydi? Beyninden silmek istediğin bir olayı birine açıklamak işkence. Zor kısmı atlatmışsın zamanla ikiniz de alışırsınız dert etme.
ben anlattığım zaman bana benim gözümde de kalbimde de bişey değişmedi sen hala benim hayatımsın hala benimsin biz evlencez farklı bişey düşünme dedicanım açıkca konuş ilerde sorun edersen şimdiden bitsin diye.içini rahatlatmış olursun.sorun etmemiş ama "ilerde" edersen diye belirterek bi kez daha sor cevabını alıncada bi daha konuyu açma
herşeyi anlattım . anlatmamak istedim ama herşeyi anlatmadan burdan kalkmıcaz dedi. bende anlattım... anlattıklarım bana inanmasını güçledirdi çünkü normal şeyler değilDevam etmis iste. Ama tavsiyem ayrinti sorarsa sakin ha sakin anlatma, bunu bile anlatmak zorunda degildin. Kafasindaki seytanlar ona bu konuyu actiracaklardir. Net bir sekilde benim icin hic olmadi bu olay deyip kapat.
biraz uzun olabilir hakkınızı helal edin . lütfen kırıcı yorum yapmayın çok kafam karışık . 21 yaşımdayım 2 yıllık bir ilişkim var. ilişkimiz gayet güzel gidiyor çok seviyoruz birbirimizi canımı istese veririm o da aynı şekilde.
ben bakire değilim ama kendi isteğimle olmadı. bunlara çok fazla girmek istemiyorum çünkü çok kötü oluyorum hatırladıkça hala. bir kaç gün önce sevgilime bunu söyledim tabi isteğimle olmadığını ve neler yaşadığımı. sevgilimden başka da hiç kimse bilmiyor zaten olanları ve bakire olmadığımı. bana çok anlayışlı davrandı anlattığım her şeyi dinledi kafasındakileri sordu bende cevap verdim. bana ben seni seviyorum bu değişmeyecek ve biz evlencez ilişkmizde hiç bişey değişmedi . gözümde de kalbimde de aynısın hala dedi. ama ben utanıyorum onun yüzüne bakarken şu an ve ayrılmak da istedim ama beni vazgeçirdi. şimdiye kadar anlatmalıydım biliyorum iki yıl olmuş diyeceksini ama yaşadıklarım çok kolay şeyler değil ilk başlarda o kadar değerli olmadığı için anlatamadım sonraları da kaybetmeye korktum... şu an hiç bişey olmamış gibi devam ediyor o ama ben korkuyorum ilerde sorun çıkar mı diye . böyle bi ilişki devam eder mi lütfen kırıcı olmadan yorum yapın
Oncelikle sunu soyleyeyim, gunahi sen ona karsi degil, allaha karsi isledin. Gunahini hic kimseye anlatmak zorunda degilsin, allaha tovbeni edersin. Hele yine sana ayrinti sormasi hic hos degil. Neyse tamam olmus bitmis ama artik daha bi icik cicik sorarsa, ya bu boyle mi olmustu, sunu aklim almiyor bidaha anlatsana falan herhangi birsey soylerse bu konu hakkinda, konusma. Kapansin gitsin unutulacaktir.herşeyi anlattım . anlatmamak istedim ama herşeyi anlatmadan burdan kalkmıcaz dedi. bende anlattım... anlattıklarım bana inanmasını güçledirdi çünkü normal şeyler değil
çok seviyor , çok seviyorum :) teşekkürler :)Beyefendi sizi cok Seviyo belliki problem etmemiş sizde etmeyin bence böyle bi sevgilinin kıymetini bilin hayatınızı yaşayın derim çünkü sevgiliniz aşkını on planda tutmuş bekaret falan umursamamismutluluklar
öğrenciyiz biz hala evlenmemize 2 yıl falan var daha . ben zorlanıyorum evet ama aşmaya çalışıyorumBencede iki senelik ilişkinizde senin masumiyetine tamamen inanmış ona bu güveni vermişsin anladığım kadarıyla biraz duygusalda bir insan seni gerçekten çok sevmişki seninle oturup ağlamış sende sevgilinin değerini bil fazla uzatmadanda ilişkinizin adını koyun berabef psikoloktanda yardım alın çünki ister istemez evlendiğinizde bu olay sizi etkileyecektir birlikts olsuğunuz insan takmasa bile siz zorlanırsınız
dürüst olmanız ve sevgilinizin bunu anlayışla karşılaması çok güzel.olması gerekende budur.öğrenciyiz biz hala evlenmemize 2 yıl falan var daha . ben zorlanıyorum evet ama aşmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?