bence de, kiz onunla paylasmis, ne demek gidip kendi kuzenlerine soylemek..öncelikle şunu söylemek istiyorum . kuzeniniz sevdiği kızın ona güvenerek söylediği şeyi size anlatmış belki çok yakınsınız yada başka bi şekilde bilmiyrum ama bu çok yanlış bişey. yanlış anlamayın asla yargılamak istemiyorum fakat ben adım kadar eminim başkasına söylemeyeceğini bu yüzden ona anlattım zaten. geriye kalanları yaşayıp göreceğiz artık rabbim büyük
Erkek arkadaşınız size güvenmese, inanmasa ve gerçekten sevmese tepkisini ilk başta da belli ederdi. Ne kadar güzel ki anlayışlı ve sizi gerçekten seven birisiyle birliktesiniz. Mutlu olun. :)
teşekkür ederim :)
Kuzenim böyle bir olay yasadi. Cok sevdigi bir kiz arkadasi vardi ve kiz buna anlatmis bakire degilim istemeden oldu demis. Ilk kiza sarilmis uzulme canimsin, herseyimsin vs vs diye.. sonralari sabah kokunu duyarak uyanmak istiyorum, sarilmak istiyorum, sadece uyandigimda seni gormek istiyorum geyikleriyle uzun sure kizla iliski yaşadı. Ve bes yillyillk iliskisini sildi ve eski lise arkadasi kizla face de karsilasmis uc ay icinde onunla evlendi. Hepimiz cok üzüldük ve kizi seviyorduk oldu bitti uzak dur diyerek sildi.
Erkeklere cok güvenilmez guzelim. Canimi verecek sevdigim diyorsun hepimiz canimizi kendimize saklayalim. Neler gorduk neler yasadik..
Ne amaclayacagim hayatta hersey oluyor! Sizi de ilgilendirmez benim yorumumu yorumlamak!Kuzene bak, iğrenç.
Kızın zaten içi bulanmış, bir de böyle şeyler yazarak ne amaçladınız bilmiyorum , Allah böyle tiplerden uzak tutsun.
Ben kuzenime hala kirginim savunmuyorum ki. Cok adice davrandi ve hakli demedim ki. Ben de esimden ayrildim bu ikinci evliligim hersey olabilir hayatta dikkatli ol diye yazdimöncelikle şunu söylemek istiyorum . kuzeniniz sevdiği kızın ona güvenerek söylediği şeyi size anlahayattalki çok yakınsınız yada başka bi şekilde bilmiyrum ama bu çok yanlış bişey. yanlış anlamayın asla yargılamak istemiyorum fakat ben adım kadar eminim başkasına söylemeyeceğini bu yüzden ona anlattım zaten. geriye kalanları yaşayıp göreceğiz artık rabbim büyük
Ne
Ne amaclayacagim hayatta hersey oluyor! Sizi de ilgilendirmez benim yorumumu yorumlamak!
Yaslariniz kac canim?
yalan söylemedim . yalan söylememek için anlattımSuçum yok demissin yalan söyladysen yüzüne bakamazsn üzülme
Ben de yazarim size danisacak degilim. Her cesit yorum olur!Herkesin yorumu açık olduğuna, forum da bana yorumlama hakkı tanıdığına göre kendi fikrimi yazabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?