- 30 Nisan 2021
- 988
- 324
- 33
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
-
Bu yumurtlama mı hcg mi?Testim bu
Çünkü hep yaptığımda umudumu kaybediyorum 5 yldr bebeğim olmuyo umutlanmak istemedim yoksa dieNeden gebelik testi almiyorsunuz sonuçta 10 gün gecikme var
Bu yumurtlma testi HCG evde yoktuBu yumurtlama mı hcg mi?
ee gebelik testi değilse bu yumurtlama ise bundan ne anlamamız gerekiyor ben anlamadımÇünkü hep yaptığımda umudumu kaybediyorum 5 yldr bebeğim olmuyo umutlanmak istemedim yoksa die
Normalde gecikme olmuyorsa test yapın yada kan verin.Bu yumurtlma testi HCG evde yoktu
Yumurtlama testi bu cnm ben pek anlamıyorum bu testi t czgisi mi c cizgisiminhcgde hamile olduğunu gosteriyoduE gebelik var test yapmışsınız. Sorun ney
ee gebelik testi değilse bu yumurtlama ise bundan ne anlamamız gerekiyor ben anlamadım
Yumurtlamadada cikabiliyormusee gebelik testi değilse bu yumurtlama ise bundan ne anlamamız gerekiyor ben anlamadım
5 yıldır evlisin ve anlamiyomusun test okumayıYumurtlama testi bu cnm ben pek anlamıyorum bu testi t czgisi mi c cizgisiminhcgde hamile olduğunu gosteriyodu
evette bunda çıkmamışYumurtlamadada cikabiliyormus
5 TL içinde öyle çok yoruldum ki umutlanip snra kaybetmeyi 1 yldr test dahi almadm ve ağrılarım olduğu için ilk defa acaba olabilir mi die yumurtlama testi vrdi onu yaptm tabiki normal testte Alicam ama tedirginim5 yıldır evlisin ve anlamiyomusun test okumayı
5 TL ye test bulabiliyorsan baya sanslisin.5 TL içinde öyle çok yoruldum ki umutlanip snra kaybetmeyi 1 yldr test dahi almadm ve ağrılarım olduğu için ilk defa acaba olabilir mi die yumurtlama testi vrdi onu yaptm tabiki normal testte Alicam ama tedirginim
E hcg testi alsana? Ya da kan ver. Çıkmazsa başka bir problemin vardır bunu burdan kimse tahmin edemezBu yumurtlma testi HCG evde yoktu
Hamile olunca yumurtlama testlerinde her iki çizgi de koyu çıkıyor sizinki öyle değil. Yumurtlama testleriyle gebelik öğrenme de yeni moda galiba ya kendinizi yiyeceğinize bi test verinYumurtlama testi bu cnm ben pek anlamıyorum bu testi t czgisi mi c cizgisiminhcgde hamile olduğunu gosteriyodu
Normal test aldm az önce denedim çift çizgiHamile olunca yumurtlama testlerinde her iki çizgi de koyu çıkıyor sizinki öyle değil. Yumurtlama testleriyle gebelik öğrenme de yeni moda galiba ya kendinizi yiyeceğinize bi test verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?