Lütfen kk bu sefer yarama tuz olma

Ben beni adam yerine koymayanla artık yüz göz olmuyorum hatta inceldiği yerden kopsun görüşmeyi keserim. Ha kocam bunları kaldırabiliyorsa biz aile olamamışız demektir. Ya çekirdek ailesini savunmayı öğrenecek ya da kocayım babayım diye geçinmeyecek. Ama sizin kocanız değişmez sizinse yapacağınız tek şey çocuğunuzuda göstermeyin gitmeyin de.kocanız bırakın gitsin anası babası kardeşidir.

Ne güzel siz bebeğiniz sağlıklı neden hayatı kendinize zehir ediyorsunuz . Gerçekten bazı insanları hiç anlayamıyorum

Adam aciliyeti anlamamıştır ki

Bir de Cidden sevmiyorlar mı cesaret mi edemiyorlar

Ben pimpirikli annelerin çocuklarından uzak dururum da

Kesinlikle çok sewiyolar ama bizim proplemimiz oldugu icin bebegimide mesafeliler

Kuzeni bahane etmişler.Çocugunu gormeye gelmeyenin onunla goruntulu konusma hakkı yok.

Sevgili malkero, diğer konuda üstüne gelmeyenlerden biriydim ben. Evet, yaptığın büyük bir hataydı ama ' çocuğu elinden alin' diye yaygara yapılacak kadar abartılmamaliydi. Sonuçta, annenin morali de önemli. Seni moral olarak yıktılar bazı üyeler. Bu açıdan sana gerçekten üzüldüm.

Konuna gelecek olursak, ben de eşimin ailesiyle, kayın ve eltiyle görüşmüyorum. Hepsi zehirli birer yılandi ve sildim gitti. Eşim de çok baskı yaptı ama olmayacağını anlayınca duruldu. Kendisi gidip isterse görür. Senin konunda sana tamamen hak veriyorum. Sen haklısın.

Önce ki konularınızı bilmiyorum, birşeyler yaşamışsınız ve kırgınsınız, burada yazdıklarınıza göre cevap vereceğim. Önemli olan siz ve bebeğiniz öncelikle. Konuşursunuz, kızarsınız, konuşmazsınız bunlar tamamen ayrı ama madem yardım almaya başlamışsınız, lütfen hayatınızda ki herkesi affedin. Bu konuşmak olarak değil, sadece sırtınızda ki yükü atmak için, beyninizde affetmek. Bunu yaparsanız sizi asla yıpratamaz yaptıkları, söyledikleri. Ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama lütfen kendiniz için yapın bunu.

Tesekur ederim.Çok tesekur ederim.
Benim esim de dile vurmuyor ama hareketleriyle görüşmemi istiyor.
Benimkilerde zehirli engerek yilani.
Noktalamadan tekrar tesekur ederim

Konunun evveliyatını bilmiyorum
Fakat siz görüşmüyorsunuz zaten
Kendisi gitmek isterse gitsin

Evladın ve eşinle mutlu olmaya bak
Kapı dışındaki insanlar için üzülmeye değmez

Gereksiz olarak her şeyi kafaya takıyorsunuz ve çok, nasıl desem, dar bir bakış açınız var hayata karşı. Sadece kendi bakış açınızdan hayata bakabiliyorsunuz ve hiç esnek değilsiniz. Psikoterapi almak size bu anlamda iyi gelebilir, 1.5 saati 200 liraysa iyi yani hep mi 1.5 saat yapılacak bilmiyorum ama genelde ilk görüşme harici 50 dk sürer psikoterapi seansları. Uygun fiyata bulmuşsunuz, terapistiniz de iyi ve doğru eğitimli birisi çıkar umarım.

Sadece meraktan soruyorum.
Psikoloji ile ilgileniyormusunuz

Eşinle mutlu olmak istiyorsan ailesi ile işlerine karışma
O çocuk onun yeğeni tabiki sevecek
Eski konuları bilmiyorum ama eşinize görüşmek istemiyorum falan mı dediniz oyüzden mi evinize gelmiyorlar oyüzden mi sizi yok sayıyorlar
Siz küsebilirsiniz ama kızınızın akrabalık ilişkilerinden mahrum olmamasını sağlayın ne biliyim Kuzeni ile gezsin birlikte kalsınlar falan
Bunlar da bebeklikten itibaren oluşuyor

Sadece meraktan soruyorum.
Psikoloji ile ilgileniyormusunuz

Psikoloğum. Dediklerimi de sırf bu konu için yazmadım, eski konularınızı da biliyorum yani burada tekrar tekrar su yüzüne çıkarmak istemem ama dediğim gibi psikoterapinin size iyi geleceğini düşünüyorum. Umarım alanında gerçekten uzman biridir, eğitimsiz şarlatanlardan değildir de sizi yıpratmaz.

Gün gelecek çocuğun görmeyecek mi kimin ne olduğunu boşver...Senin ailende kötü olsa sende unutursun...canın kanın yaaa...Kötüleme sende onlar yokmuş gibi davran yaşa konuşma...

Bebeği görsün kızınız
Boşverin büyüklük sizde kalsın
Onlar sizin çocuğunuzu dışlasa da siz öyle bir hataya düşmeyin
Diğer konularda haklisiniz tabi
Ayrica Terapi iyi gelecektir eminim

Merhaba! Konuya kaynak yapmamak adına, size özelden bir şey sorabilir miyim?

Size ozelden msj attim bakabilirmisiniz acaba.

Terapiye bir an evvel başlayın. Sonrasında, kendiniz ve evliliğiniz ile ilgili çok daha büyük problemler olduğunu anlayacak ve bu konuları saçma bulacaksınız zaten. Bir de yaşadığım tecrübelerle alakalı şunu söyleyebilirim. Bir kadın evliliğinde mutlu ve huzurlu ise, kök ailenin eylemlerine fazla takılmıyor. Mutsuz ise, her daim takılacak bir şey buluyor. Umarım bir an evvel ruh sağlığınız düzelir. Ü

Devlet hastanelerinde de psikolog ve psikiyatristler var demeye geldim. O kadar para vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…