- 30 Ocak 2019
- 96
- 136
- 8
- 34
Sen eşinin üniversite mezunu olmasından bahsettin çok konu da
Senin de ona denk lisans eğitiminin olmadığından.
Belki günlük hayatta, onların görüşmek istemediği bir kadınsın,
Belki onlar da senin gibi eğitim seviyesine takılıyorlar, cahil cühale buluyorlar seni,
Bilmeden yazıyorum tabi,
Sen evlenmeden önce nerde yaşıyordun?
Köy şehir diye belirtmen dikkatimi çekti.
Üni mezunu ile evlenince çıta atladım diye düşünüyorsun sanki? Senin ailen tarafından kaç tane üni mezunu ile evli olan var?
Bir de kocan eltinin memelerine bakıyordu, galiba sen ayakta çocuk sallarken.
Bu o elti mi?
Lütfen yanlış anlama, öğrenmek için sordum
Konularını bildiğim için öyle bir ihtimal yazdım
Erkek evlattan ilk torun derken????
Eyvahlar olsun kadın kendini bu kadar küçük düşürüyorsa daha ne denilebilir.Erkekten torunmuş şaka gibi ya okudukça sinirleniyorum.Bir de bu söz bir kadının ağzından çıkıyor.Çok yazık.Konu sahibi sizin kızınız sizin ailenizde yoksayılmalı o zaman malum kız evlattan torun.....Öz torun diyorlar ya bazıları erkekten olan toruna.
Erkek evlattan ilk torun kizim neyse.
Ne kadar guzel esiniz destekciniz olmus lohusaligimda bnde kaynanam ile kotu sekilde ayrildim bittiginde kirildim kirdimda istemeden ama esim yuzunden oldu hepsi bayagi dusundum ve esime cok kizgin kirginim gecmio icimdeki kayinvalidem ile gecen gun adim atip barıştım cunku fark ettim zaman icinde kizginligim ofkem esime baskasina deil o musade etti ve onlar bazı seyler yapti icimdeki adini koyamadigim seyi nasil toparlicam bilmiorm esimde toparlamak icin ugrasmio bile bu yuzden cok uzgunumbenım basıma benzerı geldı konu sahıbı
ben kayınvalıdem ve eltım kaynımda 2 sene konusmadım hıc
kayınvalıdemle eltım bır olup bır dedıkodu yumagı oldular bırbırlerını zehırledıler
ben işimle gucumle hamılelıgımın agırlıgıyla ugrasırken gozum kımseye gormezken yerımden kalkamayacak kadar hastayken bır duydum kı bana uzak duruyorlar küsmüşler .
dogumuma bıle gelmedıler hamılelıgımde 1 kere bıle aramadılar
dogum yaptıktan sonra kayınvalıdem sadece 3 aksam ugradı okadar
esım cok kırıldı esım annesıne dedı kı sorununuz ne bılmıyorum bız bır aıle olsaydık sız dogru ıyı buyukler olsaydınız sorun neyse cozulurdu bızım haberımız bıle yok neden boyle oldugundan dunyada bır ölum var bır dogum . cocugum dogdu ama kımse yanımda degıl demek kı kımse buna sevınmedı. senın amacın kaynanalık yapmak farkındayım ama sen benı sevsen huzurumu bozmazdın kaynanalık yapmaya calısırken annelıgını unuttun dedı
o senın annen bayramda ara sor gıt desem bıle gıtmedı unutmadı affetmedı
2 sene boyle gectı
en son bekar abısı evlendı dugun oldu onda kızımı sevdıler cocuk kalabalıgı gorunce hosuna gıttı tutturdu babane dede kuzen dıye
esıme dedım kı bak haklısın bende cok kırgınım ama bunlar aıle atsan atılmaz satsan satılmaz sevmek zorunda degılız farzet kı annen delı ? napıcaksın o annen . cocugumuzun hatırı ıcın sırf onun babanesı oldugu ıcın bayramdan bayrama goruselım kızımız gorusmek ıstedıgınde goruselım dedım
onu da kabul etmedı
baktım cocuk cok mutsuz oluyor sevdı kalabalıgı
ben adım attım
sımdı onlar benı cok sevıyor . gercekten sevdıklerıne samımıyetlerıne ınanıyorum. ama ben onları sevmıyorum unutmadım kırgınlıgım gecmedı
esımınde kırgınlıgı gecmedı bazen hatırlıyor arada konusuyoruz kırgınlıgı ılk gunku gıbı
suan dusunuyorum esım benı cocugunu ezıp gecseydı hıc bunlar olmamıs gıbı annesıne gıtseydı kaynıma gıtseydı ofkem yer degıstırırdı esıme karsı tum guvenımı yıtırırdım saglam duygularım sarsılırdı ve kırgınlıgım daha buyuk olurdu
esım bıze cocuguna kendı aılesıne sahıp cıktıgı ıcın kendı annesıne karsı ezdırmedıgı kızının ugruna 2 sene evlerıne adım atmadıgı ıcın daha kolay atlattık bazı seylerı
demem o kı evde erkegın rolu cok ama cok buyuk ...
ısınız zor konu sahıbı . aıle demek once kendı aılendır evdekıdır once candır esınız once cocugunun sızın hakkını vermelıydı
burda haksızlık yapan bırı varsa aslında oda esınız ... bunu aynen boyle konusun hatta bu yazımı okuyun derım
omur boyu unutamazsınız o kırgınlıgı keske erkeklerın goruslerı daha genıs olabılse ama cok buyuk cogunlugu dar goruslu hıssıyatsız yanı sıze ozel degıl kısısel algılamayın esınızın yaptıgını , erkekler genel olarak oyle kolayına ıslerıne oyle gelıyor belkıde benımkı ortaokuldan berı aılesınden ayrı okuyup yasadıgı ıcın farklı eger benım esımde aılesıyle yasamıs bırı olsaydı oda oyle olurduNe kadar guzel esiniz destekciniz olmus lohusaligimda bnde kaynanam ile kotu sekilde ayrildim bittiginde kirildim kirdimda istemeden ama esim yuzunden oldu hepsi bayagi dusundum ve esime cok kizgin kirginim gecmio icimdeki kayinvalidem ile gecen gun adim atip barıştım cunku fark ettim zaman icinde kizginligim ofkem esime baskasina deil o musade etti ve onlar bazı seyler yapti icimdeki adini koyamadigim seyi nasil toparlicam bilmiorm esimde toparlamak icin ugrasmio bile bu yuzden cok uzgunum
Bunu gec anladim ne yazikki hic bsey benden ve kızımdan onemli deil icimden atamiorm esimle konusamiyorym paylasamiyoruz birgun olurda bu konular acilirsa o zmn icimi bosaltip oyle affettkm diyecegim icime gene o anlamayacak biliyorum ama olsun ben icimdekileri soyleyecegim gerisini allaha birakacagim birgun cekildek ailesi oldugunu fark edecek ailesinden herkes ceki4dek ailesi ile mutlu iken onda saygisiz sevgisiz bir aile kalacak ne yazikkiiiomur boyu unutamazsınız o kırgınlıgı keske erkeklerın goruslerı daha genıs olabılse ama cok buyuk cogunlugu dar goruslu hıssıyatsız yanı sıze ozel degıl kısısel algılamayın esınızın yaptıgını , erkekler genel olarak oyle kolayına ıslerıne oyle gelıyor belkıde benımkı ortaokuldan berı aılesınden ayrı okuyup yasadıgı ıcın farklı eger benım esımde aılesıyle yasamıs bırı olsaydı oda oyle olurdu
belkı de hayatda bu tarz yuklerden kurtulmak ıcın affettım senı deyıp yükü karsıya paslamak gerekıyor . affedın atın ıcınızden affınız basınızın gozunuzun sadakası olsun . su hayatda hıc bırsey sızden onemlı degıl ınanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?