Lütfen !!!konuya bakar mısınız ?

Gercegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2021
1.226
961
73
34
Arkadaşlar tedavimi 5 ay boyunca zeki akkum yaptı fakat transfer için gittiğimde Mustafa bahçeci gerçekleştirdi ve sonuc negatif sizce başka doktorun etkisi var mıdır lütfen yardımcı olun düşünmekten delircem

Yardım lütfen baya kafam karışık

Günaydınlar, hayırlı sabahlar. Bence çok etkisi yok. Birçok tedavim oldu. Farklı doktorlarla. Çevremde de var. Eğer sizin rahim duvarı kalınlığınız iyiyse, embriyoda sıkıntı yoksa transferi yapan kişinin çok önemi yok bence. Tabi uzman açıklaması daha önemli. Sadece şunu biliyorum. Tiroit, herhangi bir metabolizma rahatsızlığı var mı? Bunlar çok etkili. Zamanı gelince olacaktır. İçinizi ferah tutun. Güzel günler yakın.

Metobolizma sorunum var basur var bende çok teşekkür ederim içimi açtınız ne gibi etkisi olabilir basurun bide rahim duvarim 13.gun gittiğimde 10.5 diyordu iki gün sonra da transfer oldum yumurtam da 3.gun iyi kalite de emriyoydu

basur metabolizmal bir rahatsızlık değil, etkisi de olacağını sanmam.

ilk sorunuz hakkında bilgim yok

Tutup tutmamasinin malesef doktorla ilgisi yok birazda nasip galiba bu işler olmayınca olmuyor 4 kez tup negatif almış birisiyim, ayni doktora arkadasimda gitti o pozitif ben negatif, umudunuzu kaybetmeyin sabredin inşallah mutlu haberi alırsınız yakın zaman da ..

Ya eşim içi içini yiyor öyle diyince bende ister istemez öyle düşünüyorum tabi nasip kısmet ama insan bunları düşünmeden duramiyor inşaallah cümleten mutlu haberi alırız

Ya eşim içi içini yiyor öyle diyince bende ister istemez öyle düşünüyorum tabi nasip kısmet ama insan bunları düşünmeden duramiyor inşaallah cümleten mutlu haberi alırız
Olmayınca insan her şeyi sorguluyor bi sebeb ariyosunuz çok iyi anlıyorum sizi umudunuzu kaybetmeyin deneyin tekrar vardir vakti saati ..

Olmayınca insan her şeyi sorguluyor bi sebeb ariyosunuz çok iyi anlıyorum sizi umudunuzu kaybetmeyin deneyin tekrar vardir vakti saati ..
İnşaallah canım Allah razı olsun içimi bir nebze rahatlattıniz ilk denememdi ikinci denemede daha fazla şans var diyorlar doğru mu

İnşaallah canım Allah razı olsun içimi bir nebze rahatlattıniz ilk denememdi ikinci denemede daha fazla şans var diyorlar doğru mu
Daha ilk denemeniz miş insanlar kacinciya deniyor ilk de pes etmek olmaz biraz sabır dua inşallah güzel sonuclarimiz olur belkide kendiliğinden olur yakın bi arkadaşım 3 tüpten sonra kendiliğinden gebe kaldı nasibimizde varsa alırız kucağımiza inşallah vardir

Aynen benim normal yoldan bir oğlum var o çok kardeş istiyor tabi bende eşimde istiyoruz ama onun kadar değil 9 yasinda maddi anlamda durumumuz yok ondan baya yine ara vermek zorundayız hayırlısı nasip kısmet artik

Aynen benim normal yoldan bir oğlum var o çok kardeş istiyor tabi bende eşimde istiyoruz ama onun kadar değil 9 yasinda maddi anlamda durumumuz yok ondan baya yine ara vermek zorundayız hayırlısı nasip kısmet artik
En azından bir evladiniz var anneliği hiç tatmamış olanlar var bu kadar uzulmeyin ilki normal olmuş zaten sabredin ikinciside olur ..

Bazı merkezler böyle yapıyor İzmir’de Tavmergen de farklı bir doktor takip ediyor ama transferi Erol Tavmergen yapıyor. Aslında o işin en düz kısmı alıp içine bırakıyorlar. Rahim kalınlığı hormon seviyesi ve embriyo iyiyse tutuyor, ama diğer türlü kim transferi yaparsa yapsın olmuyor işte. Sizi çok iyi anlıyorum negatif görünce insan hep şundan mı oldu bundan mı diye sorguluyor bir umut arıyor

Normalde kendi doktorum yapacaktı rahatsızlandı izne çıkınca İstanbul'dan merkezin profesör Dr geldi sadece transfer etti aslında haklısınız herşey çok iyiydi olmayınca olmuyor kısmet hayırlısı böyleymiş

Basur kısmını yazmışsınız. Sorun olacağını sanmıyorum. Benim de transferim negatif sonuçlandı ve her şey mükemmel görünüyordu. Baştan sona doktorum takip etti. Bir açıklama da yapamadı açıkçası. Bu süreç zor ve sabır istiyor. Umarım hepimizi güzel gelişmeler bekliyordur. Bence devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…