lütfen moral !!!!!

cindy83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
80
0
36
İstanbul
evet kızlar...3 senedır evliyim ve çocuğum olmuyor...sebebi polikistover...neyse 1 kez aşılama oldum ama tutmadı...artıık yıprandım yumurtalarım yeterince büymüyor...adet düzensizliyim var...bütün hap ve iğneleri denedim...en son zar zor aşılama olabildim...tükendim...sizce ne yapa bilirim ??? önerinizi bekliyom bana ümit verin kızlar...

Yaşam tarzınızda değişiklik yapın

Polikistik over sendromu aslında anne karnında başlar. Bu durum tutumlu genler hipotezi ile açıklanır. Bu kişilerde anne karnında bebek iken gelişme geriliği görülür. Anne karnında besinlerden ve enerjiden yoksun kalan bebek, doğduktan sonra bu yoksunluk ortadan kalktığında bunları vücudu tutumlu kullanmaya başlar ve biriktirme alışkanlığı ortaya çıkar. Bu sebeple obezite görülür. Tedavide kilo kontrolü birinci basamaktır. Bu hastalarda dengeli beslenme yaşam tarzı olmalıdır. Kilo alımı polikistik over sendromu belirtilerinin şiddetini artırır ve ileriye dönük sağlık sorunlarının ortaya çıkma riskini artırır. Polikistik over sendromunda sık sık ara ara beslenilmelidir. Bu açlık krizlerini azaltır, vücut yağlanmasını ortadan kaldırır. Doymuş yağlardan fakir, glisemik indeksi düşük ve yüksek lif içeren diyet önerilmektedir.

alıntı !

geçmiş olsun prof dr ibrahim adnan saraçoğlunun soğan kürünü duydunuzmu şifa bulan çok kişi duydum isterseniz sitesinden bir inceleyin.bende 16 yıllık evliyim bizimde bebeğimiz yok ama bizim problemimiz farklı 3 sefer tüp bebek tedavisi gördüm maalesef olmadıallah hepimize sabır versin

sağol canım...hepsini denedim...bütün kürleri...ümidini kesme inş allah sanada bir melek verir.......

Canım Allah büyüktür hiç ümidini kesme, benim bir arkadaşım da pko idi, 2,5 sene sonra falan hiç beklemediği bir anda hamile kaldı şimdi 4 yaşında bir kızı var
Benimde çocuğum olmuyor 6 yıldır uğraşıyorum canım, üstelik sebepsiz infertiliteyim eşimde de bende de hiç bir sorun yok, klomenler bitkisel kürler aşılamalar ve tüp bebek hepsini denedim canım, sadece tüp bebekte tuttu ancak o da dış gebelikti ve 53 gün kanamam olmuştu çok ağrılar çok üzüntüler yaşadım canım, ama şimdi eskisinden daha pozitifim olacağına inanıyorum Allahın izniyle 31 yaşındayım kısmetse sonbaharda falan bir tüpbebek daha denemeyi düşünüyorum
Herşey Allahın "ol" demesinde bakar, bizede hayırlı zamanda hayırlı bir evlat verecektir inşallah

seni cok iyi anlıyorum...bende 29 yaşındayım ve şu anda doğuda görev yapıyoruz...burda ki durumlar da farklı...imkanlar daha az...bende ümidimi kesmek istemiyom ama işde elimde deyil...

seni cok iyi anlıyorum...bende 29 yaşındayım ve şu anda doğuda görev yapıyoruz...burda ki durumlar da farklı...imkanlar daha az...bende ümidimi kesmek istemiyom ama işde elimde deyil...

İnan bende seni çok iyi anlıyorum, birde sebepsiz olunca her ay, bu ay kesin hamileyim diye ne belirtiler yaşadım bir bilsen adetime bir hafta kala bütün belirtileri yaşadım turşu bile aşerdim düşün :) şimdi gülüyorum ama o zaman çok üzülüyordum çok ağladığım zamanlar oldu, dış gebelikten sonra bu gebelik konusunu kapattım yani küstüm de diyebiliriz üzerinden 3 sene geçti, ben tekrar bunun üzerinde durmaya başladım, şimdi bununla ilgili dua etmekten başka hiçbirşey yapmıyorum, imkanların kısıtlı olması seni dahada strese sokuyordur eminim, ama elinden geldiğince tevekkül etmeye çalış arkadaşım, bir insan yaratacak olan da bizi buna vesile edecek olan da Allah, bu düşünceye ne kadar sığınırsam o kadar huzur buluyorum çünkü benim elimden birşey gelmiyor,
Bende şimdi gurbetteyim eşimin görevi nedeniyle 3 yıl Almanya da buluncaz 6 ay oldu geleli, benim eskisinden daha umutlu olmamın sebebi; çok stresli bir iş ortamım vardı ama şimdi o kadar rahatım ki evde canım ne isterse onu yapıyorum stresin çok önemli olduğunu defalarca duydum ve okudum, o yüzden eskisinden daha umutluyum
Çok uzun yazdım kusura bakma Allah gönlüne göre versin inşallah

canım benim branca ursuluı diye bi ilaç duydum bu sitede yazarsan yorumlarıda okursun google lada yazsan bu sitedeki sayfası çıkıyo bu ilaç sadece romanyada bulunuyomuş PKO lu kullanıcılar memnuniyetlerini yazmışlardı aklımda kaldı bi bak istersen belki yararlı olur inşAllah hepimiz güzel sonuçlar elde ederiz canım dualarınıza benide eklerseniz sevinirim..

bende almanyada doğdum büydüm....ama şimdi burda yaşıyorum...eşimle doğudayız...görev icabı...bende pko var yumurtalarım cok zor büyüyor..klomen catlatma iğnesi kürler herşeyi denedim...en son aşılama oldum oda cok zor oldu çünkü yumurtam cok yavaş büydü....inan insan cok yoruluyoor...bende bir kac ay icin ara vercem...ondan sonra belki 2. aşılamama başlarım......cok zor....

kızlar 1,5 yıllık evliyim bebeğim olmadı. polikistik overim var. doktorum bana progestan 100 mg hap verdi 3 aydr kullanıyorum. hapı kullndğım için adet görebiliyorum şimdili. ben galiba pco nun bütün belirtilerini taşıyordm düzensizlik tüylenme gebe kalamama vsss.. bu durum inanın çok canımı sıkıyor. hala bebek falan yok doktor doğru düzgün birşey söylemiyor. kendiliğinden hamile kalabilirsin nacele etme diyor fakat ben vakit kaybetmekten korkuyorum. bu illet hakkında bilgisi olan varmı yada tedavi görüp olumlu sonuç alan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…