İnan bende seni çok iyi anlıyorum, birde sebepsiz olunca her ay, bu ay kesin hamileyim diye ne belirtiler yaşadım bir bilsen adetime bir hafta kala bütün belirtileri yaşadım turşu bile aşerdim düşün :) şimdi gülüyorum ama o zaman çok üzülüyordum çok ağladığım zamanlar oldu, dış gebelikten sonra bu gebelik konusunu kapattım yani küstüm de diyebiliriz üzerinden 3 sene geçti, ben tekrar bunun üzerinde durmaya başladım, şimdi bununla ilgili dua etmekten başka hiçbirşey yapmıyorum, imkanların kısıtlı olması seni dahada strese sokuyordur eminim, ama elinden geldiğince tevekkül etmeye çalış arkadaşım, bir insan yaratacak olan da bizi buna vesile edecek olan da Allah, bu düşünceye ne kadar sığınırsam o kadar huzur buluyorum çünkü benim elimden birşey gelmiyor,
Bende şimdi gurbetteyim eşimin görevi nedeniyle 3 yıl Almanya da buluncaz 6 ay oldu geleli, benim eskisinden daha umutlu olmamın sebebi; çok stresli bir iş ortamım vardı ama şimdi o kadar rahatım ki evde canım ne isterse onu yapıyorum stresin çok önemli olduğunu defalarca duydum ve okudum, o yüzden eskisinden daha umutluyum
Çok uzun yazdım kusura bakma Allah gönlüne göre versin inşallah