- 5 Haziran 2018
- 827
- 1.055
- 28
- Konu Sahibi Lonelypoet
Alla alla. Tatil bu adı üstünde. Tatil deniyorsa o kişiye iş verilmesini doğru buluyor musunuz Tamam ogretmenlerin tatilini ben de kıskanıyorum ama bizi iş hayatında mahvediyolar diye başka meslek alanlarının da içine edilmesini niye çok istiyosunuz anlamıyorum. Şartları guzellestirmeyi istemek varken niye herkesin şartları kötüye gitmeli? Sidik yarıştırmak mi lazım anlamiyorum. Ben günde en az 10 saat çalışan biri olarak(gerçi ara verdim) milletin veledleri ve o veledleri doğuran garip garip halleri olan insanlarla uğraşmak istemezdim. Eskiden bı saygı vardı öğretmenlige ya. Şimdi işler çok değişti. Vurun vurun daha ölmedi konu sahibi. Bu insanlar yillarca atama bekliyor her yil sinava hazirlaniyolar atanana kadar. Sonra saçma sapan yerlerde calismaya zorlaniyolar. Atanamayanlar asgari ücrete ozel okullarda calisiyo.atananlar evli bile olsalar eslerinden ayri kaliyolar. Dil uzatmissiniz kadının mesleğine ya. Benim mesleğime iş ahlagima laf eden insanlara çok pis cirkinlesirdim ben. İyi sabrettin konu sahibi.
Son düzenleme: