çok geçmiş olsun..bende oy verdim.profilinizdeki oğlunuz sanırım,benim yerime onu kocaman öpün olur mu? çok özel ve güzel bir çocuk o...
Face değilde üyelikle oyumu kullandım.
Allah acil şifalar versin.. Tanıdığım tüm kişilere mail yoluyla atacağım linkinizi inşaallah.
Allah şifa versin. inş. bir çaresi bulunur
ben de verdim her gün de vermeye çalışıcam
bugün tekrardan verdim canım faydamız oluyorsa ne mutlu:13:yanlız sayfanın 3 sayfa ilerlemesine üzüldüm gelin kaynana görümce sevgili göğüs büyütme başlığı açılınca hücüm oluyo bi bakıyosun 50 sayfa olmuş çok duyarsısız mı ne ?
ben de verdim her gün de vermeye çalışıcam
orda facebook altında lıke yazıyor orasımı ona tıkladım amaEki Görüntüle 406709 Oglum alper taha prader willi sendromlu ve malesefki suan hicbir tedavisi yok.henuz 13 aylik o ve onun gibi yuzlerce insan bu amansiz hastalikla mucadele ediyor.Ayiracaginiz 5 saniye bircok insanin hayatini etkileyecek , lutfen oylarin...izla prader willi hastalari icin umut olun seslerini amerikada beyaz sarayda duyurmalari icin oylarinizi bekliyoruz. Uye olmaniza gerek yok sadece viceo ustundeki vote tiklayin ve acilan sayfadan facebook isaretini tiklayin oy vermek iste bu kadar kolay. Lutfen oylariniza cok ihtiyacimzi var.
Take One SMALL Step!! | Communities on the Move Video Challenge
pavloderm, bu konulardan pek anlamıyorum, face ya da twitt yok bende ama sıkı kullanıcılar var, 4-5 bin üyesi olan.
Orada paylaşılırsa daha faydalı olur..Bu videoya tıklandığında birçok insan ingilizce olduğu için aldırış etmeyebilir, not düşülsede.
Sizin özellikle bu konuyu anlattığınız özel bloğunuz var mı ? Adresini yollar mısınız özelden lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?