Lutfen ogluma yardım ve tum prader wıllı sendromlulara sadece 2 sanıye yeter !!!!

orda facebook altında lıke yazıyor orasımı ona tıkladım ama

selamlar benim mesajimin altinda bi link var orayi tikladiginizda video cikar ve video ustunde vote yazan yer var kirmizi renk onu tikliyorsunuz uyelik ister face varsa , vote tikladiginizda cikan sayfadan uyelik isteyen sayfa yani, yukarisinda facebook logoso var sol tarafinda onu tiklayin facebook hesabinizla vermis oluyorsunuz ayrica uyelige gerek kalmiyor.

Çok büyük geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah. Çok üzüldüm ben oy verdim ve linki facebook'daki sayfamdan arkadaş listeme duyurdum 6 gün daha oy vereceğim inşallah. Umarım faydası olur keşke elimden daha iyisi gelebilse

Son düzenleme:
bende oy verdim umarım yardımcı olabiliriz
en kısa zamanda şifa bulmanız dileğiyle
oğluşunuzu

Burda paylastigim benim oglum ama yuzlerce anne paylasiyor ortak istek videomuzu hemde tum dunyadan cunku bu hastalik her ulkede her irkta var, tek istegimiz bir ilac bulunmasi elimizdeki bu sansi sonuna kadar kullanmak istiyoruz . elinizden gelen en guzel seyi yapiyorsunuz oy vermekle video ingilizce ama resimler anlatiyor ne istendigini anne olan kolayca anliyor. Turkiyed esuan ne bir dernek nede sorumlu kisi var ugrasiyorum insallah birgun bir dernegimiz olur turkiyede ingilterede yasamam buna engel degil benim vatanim turkiye . Aci birsey yasamayan gercekten anlamiyor ihtiyac ne demek moral ne demek .... tsk ederim duyarliliginiz icin .

ilk defa duyuyorum bu hastalığı...

ben de oy kullandım.. çok geçmiş olsun..

yardımcı olabileceğimiz başka bir şey yok mu????

ilk defa duyuyorum bu hastalığı...

ben de oy kullandım.. çok geçmiş olsun..

yardımcı olabileceğimiz başka bir şey yok mu????

Daha ilk defa duyacaginiz cok hastalik vardir eminm hatta teshisi konulamayan da cok hastalik var allahim kimseye dermansiz dert vermesin. Hergun bir oy vermeniz kafi ve eger paylasabileceginiz birileri varsa oy kullanabilecek cok daha iyi olur . cok tsk ederim duyarliliginiz ve desteginiz icin son 6 gun zaten sonra insallah kazanan biz oluruz .

Anne değilim ama kardeşimi ve babamı devasız hastalıklar yüzünden kaybettim. Yazınızı okuyunca gözyaşlarımı tutamadım. Hayat çok zor bazen çok ağır sınanıyoruz Daha önce bu hastalığı hiç duymamıştım bundan sonra dualarıma bu hastalıktan muzdarip oğlunu ve diğer hastaları da dahil edeceğim. Allahım size güç kuvvet versin

Sanırım bende kullandım, yan kısımdaki facebook simgesi olana tıklıyoruz değil mi?

Bazen derler allah sevdigi kuluna dert verirmi onunla denermis diye . Allahin bize verdiklerine sukretmek lazim dert bile olsa hassasliginizi cok iyi anliyorum oglum gunlerce gozunu acsada bi gorsem diy e saatlerce basinda beklerdim dogdugu zaman simdi ise etrafa gulucukler saciyor ama ben bazen yinede ona bakip icimin sizladigini hissediyorum . allah oyle mucizeler yaratiyorki bazen akil almayacak kadar buyuk , dua en buyuk huzur kaynagi hem dua ediyorum hem sukrediyorum hergun ve hergun . Beterin daha da beteri vardir .... Saatlerce aglardim caresiz sanirdim kendimi kolarimda kimildamadan duran kucuk bebegimle giderek buyuyor umutlarimizda buyuyor , allahim herkesin umutlarini cogaltsin sabri olmayanada sabir ihsan eylesin. babaniz ve kardesiniz icinde allah nur icinde yatirsin insallah canim . 6 gun daha oy verip bize destek olurmusun.

Sanırım bende kullandım, yan kısımdaki facebook simgesi olana tıklıyoruz değil mi?

:) videonun ustunde hemen kirmizi kutuda -vote- var onu tiklayinca yeni pencere aciliyor uyelik sayfasi gibi ama face hesabi varsa uyelige gerek yok, o sayfanin ustunde facebook isareti var onu tikladignizda oy veriliyor eger facebook hesabiniz varsa yoksa kisacik zaman ayirip uye olmaniz lazim :))) tsk ilginiz icin.

videoyu izledim çok kere hemde facedende paylaştım canım.. derdi olan derdi anlar doğru söylemişsin allah yardımcımız olsun bebeğine rabbim şifalar versin bende senin sayfanı takip ediyorum oğlunla verdiğin mücadeleni çırpınışlarını taktir ediyorum

Anne olmakla basliya hayyatki en buyuk mucadele sadece karninda tasinamk degil asil macera dogduktan sonra , hani hamile olanlari gorunce tek sey soylerler " saglikli dogsun yeter " ben oyle demiyorum allah saglikla gececek omur versin hayirli evlat anne baba olmayi nasip etsin. dogduktan sonra ne olucak kim biliyor biz ne olacagiz simdi bu gece yatacagim sabah uyanacakmiyim ? arkadasimin 5 yasindaki yuksek iq lu ve sorunu olmayan yigeni havale gecirdi ve sonrasinda konusamadi yuruyemedi senelerce yataga bagli yasadi ve 8 10 yil sonrasinda vefat etti kim nasil aciklar bunu " allah verdi allah aldi " demekten baska ne desek nafile sadece yapilabilecek ne varsa yapmaya ugrasiyoruz sonrada bo lbol dua . Oturdugumuz yerde sadece dua yeterli degil cunku once yapacagiz sonra tevekkul lazim. Allahim cok buyuk herkesin imdadina muhakkak yetisir sifasini birgun verir canim benim . dualrim butun ihtiyaci olana darda kalana .....

Oyumu Kullandım..
Her Gün Tekrarlayacağım..
Geçmiş Olsun..

Allah Kimseye Dert Verip Derman Aratmasın..

Ne aci suan gordugume gore 1000 urezinde ziyaret olmus konuya ama mesaj veren arkadaslar gercekten sagolun . Sadece bos zaman gecirmek ve birilerini cekistirmek yada findik kabugu doldurmayacak bir konu acsaydim sanirimki bakip bakip gecenlerden daha cok kisi ilgi gosterip 2 saniye ayirip oy vermis olucakti. Ben mesajimi paylasirken umutlarim cogalsin destek olan insanlarla guc bulalim, Aylarca tepkileri kisitli bebekleriyle bekleyen anneler aglamasin endiseleri azalsin , oglum anne bana yemek ver diye ayaklarima kapanip yalvarmasin ,aglayipta kendini yaralamasin , gordugu herkse acligini anlatip birazcik yiyecek istemesin onu ve butun bu hastaligi yasayan herkesi bu dertten kurtarilmak icin hazirlanan calismaya destek olucak kisiler bulayim diye eklemistim. Ama nafile simdi bu mesajimida okuyup yine gececeksiniz dilerim allah ayaginiza tas degdirmesin dert basa gelince zor ama baskasinda gorup gormezlikten gelinirse ne aci o kisilere. Cok yazik duyarli toplumuz diyoruz ama duyarlilik hep baska yonde ..... baska bir konuya mesaj atip yardim istemistim cevap gelmedi ama ordaki mesajlar soyleydi ............... kahvaltiya ne yesem.... disari cikiyorum ne giyecegim bilemedim.... misafirlerimde gec kaldi gelmediler ....... heyytt ben geldim nerdesiniz millet............

Son düzenleme:

Annesiniz Yüreğiniz Yanıyor..
Anlıyorum Ama Yaklaşımınız Çok Yanlış..

Bu Videonun Türkçesi Yok mu ?
Yabancı Dil de Olması Algıyı Yanıltmıyor mu ?
Türkçe Bir Video Eklerseniz Katılımın Çoğalacağı Kanaatindeyim..
İsterseniz Deneyelim, Sonuçlar Mükemmel Olacak..
Güvenin Bana..

Bu Tarz Konularda Çok Duyarlıdır Buradaki Hanımlar..
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…