orda facebook altında lıke yazıyor orasımı ona tıkladım ama
Çok büyük geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah. Çok üzüldümben oy verdim ve linki facebook'daki sayfamdan arkadaş listeme duyurdum 6 gün daha oy vereceğim inşallah. Umarım faydası olur keşke elimden daha iyisi gelebilse :2:
ilk defa duyuyorum bu hastalığı...
ben de oy kullandım.. çok geçmiş olsun..
yardımcı olabileceğimiz başka bir şey yok mu????
Burda paylastigim benim oglum ama yuzlerce anne paylasiyor ortak istek videomuzu hemde tum dunyadan cunku bu hastalik her ulkede her irkta var, tek istegimiz bir ilac bulunmasi elimizdeki bu sansi sonuna kadar kullanmak istiyoruz . elinizden gelen en guzel seyi yapiyorsunuz oy vermekle video ingilizce ama resimler anlatiyor ne istendigini anne olan kolayca anliyor. Turkiyed esuan ne bir dernek nede sorumlu kisi var ugrasiyorum insallah birgun bir dernegimiz olur turkiyede ingilterede yasamam buna engel degil benim vatanim turkiye . Aci birsey yasamayan gercekten anlamiyor ihtiyac ne demek moral ne demek .... tsk ederim duyarliliginiz icin .
bende oy verdim..çok üzüldüm..çok dua ettim..Allah yardımcınız olsun..
Anne değilim ama kardeşimi ve babamı devasız hastalıklar yüzünden kaybettim. Yazınızı okuyunca gözyaşlarımı tutamadım. Hayat çok zor bazen çok ağır sınanıyoruzDaha önce bu hastalığı hiç duymamıştım bundan sonra dualarıma bu hastalıktan muzdarip oğlunu ve diğer hastaları da dahil edeceğim. Allahım size güç kuvvet versin
Sanırım bende kullandım, yan kısımdaki facebook simgesi olana tıklıyoruz değil mi?
Yani ne soylenebilirki turkiyede bilinmemesine sasmiyorum bazi hastaliklarin insanimiz duyarli olmadikca , sayfaya bakan baktigi o saniyeler icerisinde bir oy verseydi simdi 500 oy fark atmistik sanirim video ingilizce ama anneyseniz dil bilmeye gerek yok resimler birnin yardim cigliklarini gosteriyor zaten . ben ingilteredeyim aylardir hatta 1 senedir ugrasiyorum bildigimi paylasayim ihtiyaci olanla 5 i gecmedi buldugum hasta sayisi kucuk ingilterede bile 200 300 hasta varsa turkiyede neler vardir ama nafile , ben ugrasmaya devam edecegim tabiki bi kisiye faydam olsa yeter ben banane diyemeyenlerdenim. sizinde sayfanizi hep takip ediyorum oglum dogmadan da okuyordum yazdiklarinizi :) derdi olani derdi olan anliyor gercekten .
videoyu izledim çok kere hemde facedende paylaştım canım.. derdi olan derdi anlar doğru söylemişsin allah yardımcımız olsun bebeğine rabbim şifalar versin bende senin sayfanı takip ediyorum oğlunla verdiğin mücadeleni çırpınışlarını taktir ediyorum
Oyumu Kullandım..
Her Gün Tekrarlayacağım..
Geçmiş Olsun..
Allah Kimseye Dert Verip Derman Aratmasın..
Ne aci suan gordugume gore 1000 urezinde ziyaret olmus konuya ama mesaj veren arkadaslar gercekten sagolun . Sadece bos zaman gecirmek ve birilerini cekistirmek yada findik kabugu doldurmayacak bir konu acsaydim sanirimki bakip bakip gecenlerden daha cok kisi ilgi gosterip 2 saniye ayirip oy vermis olucakti. Ben mesajimi paylasirken umutlarim cogalsin destek olan insanlarla guc bulalim, Aylarca tepkileri kisitli bebekleriyle bekleyen anneler aglamasin endiseleri azalsin , oglum anne bana yemek ver diye ayaklarima kapanip yalvarmasin ,aglayipta kendini yaralamasin , gordugu herkse acligini anlatip birazcik yiyecek istemesin onu ve butun bu hastaligi yasayan herkesi bu dertten kurtarilmak icin hazirlanan calismaya destek olucak kisiler bulayim diye eklemistim. Ama nafile simdi bu mesajimida okuyup yine gececeksiniz dilerim allah ayaginiza tas degdirmesin dert basa gelince zor ama baskasinda gorup gormezlikten gelinirse ne aci o kisilere. Cok yazik duyarli toplumuz diyoruz ama duyarlilik hep baska yonde ..... baska bir konuya mesaj atip yardim istemistim cevap gelmedi ama ordaki mesajlar soyleydi ............... kahvaltiya ne yesem.... disari cikiyorum ne giyecegim bilemedim.... misafirlerimde gec kaldi gelmediler ....... heyytt ben geldim nerdesiniz millet............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?