lütfen okumadan geçmeyin fikirleirnize ihtiyacım var lütfen

arkladaşlar siz beni yanlış anladınız öncelikle özür dilerim düzgün anlatamadım.durum şöyle gerçekleşti ablamla ozman aynı yerde çalışmıyodu ozman ablamın ondan onun ondan haberi yoktu yani ben dalga geçmek amacıyla ekledim tanıdıkdır diye belki ciddi düşünürüz diye mesleği var diye arkadaş olabilriiz diye düşündüm.sonra bunun taini ablamın yanına çıktı rastgele oldu yani ozman benim sevgilim yoktu bu arada ablamda onla konuştuğumu biliyodu görüşmeye gittiğimi falan arkadaşlar iş değişti şimdi zaten o benim abimdir öyle birşey olursada ama yinede ablamın ilerde bana güvensizliği olurmu zamanında yaşanmış bir şey için

Baştan sona yanlışlarla dolu bir hikaye.
ortada hiç bir sorun yokken bütün herşeyi sorun haline getirmek için uğraşmışsın sannki.
1: durduk yere çocuğun senin varlığından bile haberi yokken nerden buldun da niye ekkledin msn ye,
2: Hadi ekledin zaten kendini belli etmeden konuşmuşsun, bu buluşma da neyin nesi,
3:kendini deşifre etmeseydin bu olayı sadece sen bilecektin
4; bence sen bu çocuğa ilgi duydun,şimdi ablanla beraber olduğu için ablannın mutsuz olacağını değil,kendinin rezil olacağını düşünüyorsun.
5: eger senin gerçekten ciddi bir ilişkin varsa,onu bir daha çocuğu tlf le arama, gözlerinde onu aramasın.
eğer çocuk seni ararsa ciddi bir ilişkin olduğunu,seni yanlış anlamamasını ,Her zaman abim olarak kalacağını söyle.

arkadaşlarşimdi özetliiym bundan 7 ay önce biizm eski komşular tekrar buraya taşındı senelr önce tainleri yüüznden gitmişlerdi şimdi oğullarının tainleri için buraya taşındılar.bende çocuğu tanıyolruum ama o beni tanımaz çünkü değişmiştim.nese ablam bir gün bunu internetten ekleyelim dedi bizde sevgilisi varmı yokmu öğrenmek için farklı kişi olarak tanıttık kendimizi konuştuk haftalarca sonra tel verdik tel ablam konuştu ama sonra b u illede göürşelim dedi.aslında ablam gitmeliydi o gitmedi görüşmeye ben gitmek zorunda kaldım işde durum bundan ibret görüşdük açıkladım kimliğimi şok oldu ve bana 3 gün düşünüyüm haber veriim dedi 2 günü sen komşu kızı olarak kal dedi böle olması daha i dedi herzman yanındayım dedi ve bende tamam bölesi daha hayırlı deidm kapattım.sonra msn denk gelinmce kponuştuk ozmandaha tainin hangi semtte çıkıcağı bellideğildi boşdu sonra ablamın oraya çıktı öle yani yanlış anlaşılmıyım

Ya ALLAH rızası için azıcık dikkat edin şu yazdıklarınıza.
Türkçe yazın TÜRKÇE YAA !
Yemin ederim okurken sinirlerim tepeme zıplıyor :kızgın:

evet zamnında hataydı karmakarışık şimdi zaten o beni aramadı ozamandan sonra şimdi onların işi ciddiye binerse ablamın bana karşı güvensizliği olurmu sadece bvir kere cafede oturduk okdar veya ablama gerçekden cidsdi gözle möi bakıyodur yoksa iş arkadaşı komşu diyemi

işallah mutlu olsunlar temellim o ama ablam şuana kadar kimseyle çıkmadı hayal kırıklığına uğramasını istemem çok masıum ve sessiz

Ya ALLAH rızası için azıcık dikkat edin şu yazdıklarınıza.
Türkçe yazın TÜRKÇE YAA !
Yemin ederim okurken sinirlerim tepeme zıplıyor :kızgın:

yine katılıyoruma.s..eğitim durumu şıkkını işaretlemek kolay bir de hakkını versek lütfen.önce derdimizi düzgün ifade etsek ne kadar güzel olur .ben hala kime ne olmuş anlamadım.abla msne eklemiş kardeş flört etmiş erkek posta koymuş bizden ne bekleniyor anlamadım salaklığıma verin

arkladaşlar siz beni yanlış anladınız öncelikle özür dilerim düzgün anlatamadım.durum şöyle gerçekleşti ablamla ozman aynı yerde çalışmıyodu ozman ablamın ondan onun ondan haberi yoktu yani ben dalga geçmek amacıyla ekledim tanıdıkdır diye belki ciddi düşünürüz diye mesleği var diye arkadaş olabilriiz diye düşündüm.sonra bunun taini ablamın yanına çıktı rastgele oldu yani ozman benim sevgilim yoktu bu arada ablamda onla konuştuğumu biliyodu görüşmeye gittiğimi falan arkadaşlar iş değişti şimdi zaten o benim abimdir öyle birşey olursada ama yinede ablamın ilerde bana güvensizliği olurmu zamanında yaşanmış bir şey için

Kardeş ilşkilerinize bağlı onu sen bileceksin.
Şimdiki yazına göre senin çekineceğin bir şey yok,Ablan madem biliyordu önce senin konuştuğunu,bile bile bunu yapıyosa herşeyi düşünmüş olması lazım.
Dünyada başa erkekmi kalmadı da abla kardeş bir erkeği beğendiniz.Ablanın yaptığıda hoş değil bence.
İleride sana laf söylemeye hiç hakkı yok,güvensizlik duysa bile bir şey diyemez.Çünkü senin verecek cevabın hazır bence.
Raahat ol,sen düşüneceğine ablan düşünsün.

sizden beklentim hi.çbirşey olmamış gibi davranmalııym iş ciddiye binerse aralarında.yani güvensizlik olurmu ilerde

arkadaşlar yazmadınız başka

Canım kendine sıkıntı ettiğin şeye bak,telefonda ablan konuşmuş,buluşma teklif edilmiş ablan cesaret edememiş gitmeye seni yollamış,bi bak nasıl biri diye,sende ablanın yerine ona teklif etmişsin,olmuş bitmiş gitmiş,aslında sen onunla ablan adına görüşmüşsün,senlik bişey yok bence,boşversene ne takıyorsun,ilerde böyle birşey olursada bu böyle bilinsin gülünsün geçilsin yani,ablana bunu böyle söyle soksun kafasına,sanada bişey söylemeye hakkı yok,herşey onun başının altından çıkmış,o adam sana birşey derse sende benlik birşey yok tamamen ablamla ilgili onunla konuş dersin olur biter,sen ona karşı zaten bir şey hissedemezsin çünkü sevdiğin biri var dimi ama...sıkma canını..ablan düşünsün boşver..öptümm...zemuszemus

okurken aklıma bir türk filmi geldi.

eskilerden. adını hatırlamıyorum.

hülya koçyiğit ve kartal tibet başrollardeydi.

hülyanın ablası ile kartal birbirlerini tanımadan sözlüydü . ablası tanımadığım adamı istemem deyince hülya adamla yazışıyor ve hülya ile adam aşık oluyor, sonra ablasıyla felan filan..

yani böyle karmaşık ilişkilere girmenin ne anlamı var anlamadım.

ama adam size sizinle olmayacağını söylemiş. ve siz diyorsunuz ki adam bana çok garip bakıyor.

bence sizin hüsnü kuruntunuz

reddedilğiniz için aslında bana bakıyor fikri saplanmış beyninize

belkide sze adam: yazık kız bana aşık diye bir iki defa baktı geçti olamazmı?

her bakan illede birşey hissetmez

bence ablanız adamla konuştumu bilmiyorum ama adam bu durumu bilmeli bilmiyorsa

önemli olan adam ın olayı bildikten sonra nasıl davranacağı

canım bence bir an önce ablana durumu anlat önemsiz bişeymiş gibi.senin için hiçbir anlamı olmadığını belirt.daha sonra mutlaka ortaya çıkacaktır daha kötü olur.ablan aranızda birşey geçmediğine inanmayabilir.neden sakladı o zaman der. işler daha çok sarpa sarabilir.

Back
X