lütfen okumadan geçmeyin fikirleirnize ihtiyacım var lütfen

ben yeterinve anlattım ama o o kişiden evde bahsedince bana beni kıskanma diyor yani ne anlama getiriyor öz ablam bunu derse bana sizce haksızmıyım.

ben yeterinve anlattım ama o o kişiden evde bahsedince bana beni kıskanma diyor yani ne anlama getiriyor öz ablam bunu derse bana sizce haksızmıyım.

canım sen üzerine düşeni yapmışsın hiiiç üzülme anlatmışsın saklamamışsın.eğer ablan senin kıskandığını düşünüyorsa bu onun sorunu.zamanla düşüncelerinin de yersiz olduğunu farkedecektir. onun için sorun değilse senin için hiiç değil.sonuçta sen ablanın üzülmesini,sırf bu nedenle bu ilişkide bir problem çıkmasını istemiyorsun.ablan zamanla gerçeği görecektir.ablanın sana böyle söylemesi çok kırıcı.keşke o da seni, senin onu düşündüğün kadar düşünseydi

hayatta herkez bu devirde kendin başkasnı düşünmüyor arkadaşlar o kesin yani.öz ablan bile kendini düşünüyor.hayatta kimseye güvenci inancı kalmıyor insanın ne yaşarsan,ne yaparsan kendine diye bir söz vardır ya aynen öle diyorum.hepinize tekrar teşekkürler gerçekden sizleri seviyorum

Back
X