• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen okuyun..Hamileliği kaldıramıyorum..Çok kötüyüm:(

canım sen de atlatacaksın inşallah. figancığım çok sevindim iyi haberlerine:nazar:

sağol arkadaşım çok teşekkür ederim..bi şekilde herşey gibi bu da geçiyor işte..şimdi 2. trimestere girdim daha rahat bir dönem gerçekten..bulantılar neredeyse yok..mide şişkinği için ilaç aldım..şu an 2. trimester hormon değişimine ayak uydurmaya çalışıyorum sadece..birde gece uykularım gene gitti kızlar yaa:) ne bu uykusuzluktan çektiğim benim anlamıyorum..:)

ara ara girip bakıyorum tatlım nasılsın dıye
ınsallah daha ıyı olucaksın
gör bak

sağol arkadaşım çok teşekkür ederim..bi şekilde herşey gibi bu da geçiyor işte..şimdi 2. trimestere girdim daha rahat bir dönem gerçekten..bulantılar neredeyse yok..mide şişkinği için ilaç aldım..şu an 2. trimester hormon değişimine ayak uydurmaya çalışıyorum sadece..birde gece uykularım gene gitti kızlar yaa:) ne bu uykusuzluktan çektiğim benim anlamıyorum..:)

sabırlı ol canım. kimi bayanlar bu dönemde uykuyu kaybediyorlar. 7. ayıma girdim geceleri hala uyuyamıyorum. bol bol uyuyabilsek keşke. bu günleri çoook arıyacağız çünkü çok. ama hormonlar tepe taklak, ağırlık merkezi, fizik kimya biyoloji hepsi değişti kafamçokkarıştı hamileler için sol yana cenin pozisyonu öneriliyor. ben de yapmaya çalışıyorum. yarım saat sonra bi bakmışım sırt üstü durumdayım. eskiden sırt üstü yatabileceğim aklıma gelmezdi. ama yerçekimine mani olamıyorum. beni tekrar soluma ya da sağıma vinç görevi gören zavallı eşim çeviriyor. ilerleyen aylarda bunu da yaşıycaksın. şimdi tek hayalim yeniden yüz üstü mutlu huzurlu uyuyabilmek. doğumdan sonra da göğüslerden yatılmıyacak tabiiiiiii. offff offf. ama çok tatlı bebişler geliyor. kucağımıza aldığımızda bunlar hikaye kalacak yanlarında.:emir_bebek::emir_bebek:

eyvaaah en çok korktuklarım son aylar..gözümü çok korkutuyorlar yaa:( bence o günlerin tek tesellisi doğuma yaklaşmış olmak olacak..yoksa o halde 9 ay gezeceksin deseler kimse yapamaz herhalde:)..ben mide şişkinliğinden vede bağırsaklar çalışmadığından şimdiden 6 aylık gibi oluyorum zaten yatmak zor oluyor..o aylarda halimi düşünemiyorum..allah yardımcımız olsun vallahi..bilmiyorumkismile

canım şımart kendini al bi hamile mayosu çok sevimli oluyolar göbeğin iice çıkınca git denizlere gir yüz rahatla herkez koca göbeğine baksın gülsün sen mutlu ol eğlen bide dr.um bana bu sıkıntılarla başetmenin engüzel yolu tatlı kaprisler yapmak demişti herkeze kapris yap eğlennn mutlu ol sıkma canını sen şimdiş bi prensesesin herkez sana odaklı unutma tadını çıkar

yardım alman gerek ah şu hormonlar yapmayacağın şeylei yaptırıyorlar
çocuğunu kucağına alınca umarım herşeye untturur

canım şımart kendini al bi hamile mayosu çok sevimli oluyolar göbeğin iice çıkınca git denizlere gir yüz rahatla herkez koca göbeğine baksın gülsün sen mutlu ol eğlen bide dr.um bana bu sıkıntılarla başetmenin engüzel yolu tatlı kaprisler yapmak demişti herkeze kapris yap eğlennn mutlu ol sıkma canını sen şimdiş bi prensesesin herkez sana odaklı unutma tadını çıkar

ah be leylam burda havuz mavuz nerde...bura bugün olay çıkmadı diye dua ettiğimiz bi yer..:)

ne diyek allah beterinden saklasın vallahi..

doğunun en karışık bir yeri canım burası..askeri birlik sınırlarıdan dahi her zaman çıkmıyoruz...bilmiyorumkismile

canım bence kalk bı sılkelennn..dunyada cocouk sahıbı olmak ısteyenn ve olmayan mılyonlarca ınsan war allahın bı lutfu sana buu..pozıtıf bak olaylara

canım bence kalk bı sılkelennn..dunyada cocouk sahıbı olmak ısteyenn ve olmayan mılyonlarca ınsan war allahın bı lutfu sana buu..pozıtıf bak olaylara

katılıyorum sana. doğduğunda kucağına aldığında çocuğunu dünyan değişicek. o kadar farklı bi duygu ki. benim kızım 34 haftalık doğdu 1 hafta yoğun bakımda yattı o bi hafta boyunca eşimde bende her gün hastanedeydik sezeryanlı olmama rağmen her gün ağlıyodum ya bişey olursa diye. bende ilk başta istememiştim çocuk. eve geldiğinde 40 gün hiç uyumadım.gündüzleri 1-2 saatin dışında. ya derin uyursam ya meleğim kalkarsa çok ağlarsa duymazsam sesini ya ona bişey olursa. elini karnına koy ve konuş bebeğinle ona alışman için bu çok iyi bi yöntem helede hareket etmeye başladığında konuştuklarına karşılık vermeye bile başlıyo. ben hamileyken akşam olup eve gittiğimde eşim konuşmaya başladığında kızımın tekmeleri hiç durmazdı. bunları hissettiğinde böyle düşündüğün için kendine sinirleniceksin helede kucağına aldığında.yüzüne baktığında istemsiz olarak gülümsediğinde parmağını var gücüyle kavrayıp sıktığında hayat mutluluk dünya sensin diyceksin.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

canım hiç merak etme bebek doğduğunda bunları düşündüğün için pişman olaucak şimdi korkuosun ve çok haklısın bende tüm hayatım değişeceği için çok korkmuştum ne yapsam die düşnürken bebeğimi kaybetme riskiyle karşı karşıya kalkdım ve ölücem sandım üzüntüden hele doğunca öle güzel bir duyguki evet tüm hayatım değişti ama hayatıma bir anlam geldi mide şişkinliği ve bağırsak problemlerin içinde sabah uyandığında ılık su iç ve incir yada kayısı kurusu yemeye çalış inşallah faydasını görürsün

ellerinize sağlık yorumlarınız için..

eski düşüncelerim yok tabiki..

4. ayı dolduruyoruz artık..alışma sürecinde baya mesafe katettim açıkçası..insan telaşlanıyor malesef,nasıl olacak diye..nasıl anne olmucam,ona benden daha iyi bir hayat verebilecekmiyim diye..vs..

ellerinize sağlık yorumlarınız için..

eski düşüncelerim yok tabiki..

4. ayı dolduruyoruz artık..alışma sürecinde baya mesafe katettim açıkçası..insan telaşlanıyor malesef,nasıl olacak diye..nasıl anne olmucam,ona benden daha iyi bir hayat verebilecekmiyim diye..vs..

gördün mü zamanla daha da alışıcaksın. hele de hareketlendiğinde 15 dk hareket etmese panik bile olucaksın. :))

Merak ettim canim seni .simdi nasilsin nasil gidiyor hamilelik ben de dusunuyorum ama korkuyorum.Bu ay bizde calismalara basliyacagiz.

bende hamile kalınca bana heryerin kokmasından, (eşim bile, kendi elim bile kokuyor bana) çok rahatsız oluyorum. hamilelik deyince o hastalık psikolojisi yok mu deli ediyor beni. :1shok: yat yat kafanda kur kur nereye kadar.bu çocuğu nasıl büyütçem diye kafayı yersin. :emir_bebek: :ecrin_bebek: ama ya sonra ilk aylardaki hormonların farklı çalışmasından kaynaklanan buhranlar yavaş yavaş dağılıyor. sonra karnında bebeğinle konuşmaya başlıyorsun. doğuma yakın zamanda da gel artık şu sevimli yüzünü bir göreyim diye merak içinde minik bebişini bekliyorsun. geçicek güzelim bu günler merak etme. benimkiler şimdi gülüşerek yanımda oynuyorlar. gamyoncuiremsu birazdan okula hazırlanacağız. sizde yaşıyacaksınız bunları.az sabır güzelim. bu arada Allah'a dua etmeyi asla ihmal etme. senin karnında bebeği yaratan Allah senin sıkıntılarınında çözümünü en iyi bilendir. a.s. :1hug:

figancığım sana birşey daha söylemek istiyorum. benim iki çocuğum var. ilk çocuğuma en sıkıntılı zamanlarımda hamile kaldım. emzirme sonrasında depresyon tedavisi bile gördüm. ama o aralardaki psikolojim yüzünden büyük çocuğum çok mızmız. sorun çözme konusunda daha isteksiz. hayata her anlamda mutlu bakamıyor. ama küçüğü öyle değil. onun hamileliğinde hem kendimle hemde çevremle inatlaştım. inadına mutluyum çocuğumda mutlu bir çocuk olacak dedim. ve dediğim gibi de oldu. herşeyde mutlu bir yan buluyor yumurcak bizide çok güldürüyor. senin şu yaşadıkların bebeğini etkiliyor güzelim sakın unutma. dualarını eksik etme. :emir_bebek:

olmadı işte olmuyor..

ne yapayım olmuyor..senağlama

bir cana kıymayalım derken başka bir can yani ben elden gidiyorum..kimse anlamıyor bilmiyor..istemiyorum..gerçekten istemiyorum..tek bildiğim bu ,çünkü gerçekten kötüyüm..dayanamıyorumsenağlama

canım benim Allahy yardımcın olun
bnde tedaviyle hamiş kaldım ve inanırmısın hergün ağlıyodum
bebeim olmuo die
ve hamiş kaldım ..
bu durumları aman zaman yaşadım malesef
hemde okadar istememe rağmen
şimdi oğlum 3 aylık olacak ve bu dünyanın en güzel duygusuhiç bişeye değişilmezzzzzzzz
sakın olmaya çalış
bu durum geçicidir eminim

çok şükür ki atlatmışsın
hele bi kucağına al kokla yavrunu
sonra gel buraya ilk yazdığın sayfalara bak gör bak
nasıl değişicek herşey hayırlı olsun bebişin

Back
X