• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen okuyun..Hamileliği kaldıramıyorum..Çok kötüyüm:(

opuyorumnanaktan figancım birazdaha iyi olmana sevindim ..

bana gelince bende de bulantılar azaldı midem beni bunaltıyor çok hala yanmalar gaz devam ediyor baş ağrıları da cabası...

neyse iyiye doğru gidiyoruz şükür ki.. olumunekankayizsmile

bende panik atak hastası biri olarak bu hastalık asla öldürmüo aklına önce bunu sokucaksın ve bununla yaşamayı öğreniceksin.. Bende bi çok defa intiharı düşündüm bu hastalığı yaşamayan bilemez anlayamaz bu sizin bilincinizle hareket etmenizi sağlayan bişe değil bilinç yok bunla akılla hareket edilmiyor..
Tamamen heyecanınıza kapılıyorsunuz heyecanı yenmelisin ben gece uykularımdan uyanıp herkezi ayağa diker acil acil gezdirirdim..
şimdi bile azcık ayağım uyuşuyor felç geldi bana diye heyecan yapıyorum bu kimine saçma geliyor ama bu sizin elinizde olan bişey değil cnm ben seni çok iyi anlıyorum ama hamimileğin bilemiyorum kii hamileleik esnasında atak geldiğinde mutlaka yanında birisi olsun
Rabbim şifa versin..

bende panik atak hastası biri olarak bu hastalık asla öldürmüo aklına önce bunu sokucaksın ve bununla yaşamayı öğreniceksin.. Bende bi çok defa intiharı düşündüm bu hastalığı yaşamayan bilemez anlayamaz bu sizin bilincinizle hareket etmenizi sağlayan bişe değil bilinç yok bunla akılla hareket edilmiyor..
Tamamen heyecanınıza kapılıyorsunuz heyecanı yenmelisin ben gece uykularımdan uyanıp herkezi ayağa diker acil acil gezdirirdim..
şimdi bile azcık ayağım uyuşuyor felç geldi bana diye heyecan yapıyorum bu kimine saçma geliyor ama bu sizin elinizde olan bişey değil cnm ben seni çok iyi anlıyorum ama hamimileğin bilemiyorum kii hamileleik esnasında atak geldiğinde mutlaka yanında birisi olsun
Rabbim şifa versin..

canım sana da gecmıs olsun.sen tedavı oluyormusun peki.

canım sana da gecmıs olsun.sen tedavı oluyormusun peki.

Bende gecen sene 2009 yılbaşı gecesi oldu yılbaşı gecesini acilde geçirdim bi anda eve geç dönmüştüm saat 3 gibi bi anda kapının eşiğine yığıldım kalp krizi geçiriyorum zannettim. Eşim hemen acile götürdü 15 dk oksijen verildi vs vs neticede bir çok kez doktora gittim bir çok tahlil vs yapıldı panikatağa bağlı depresyon teşhisi kondu..
1 yıl ilaç kullandım yeni bıraktım yani bırakamadımda yarım alıyorum 1 gün arayla alıyorum zaten öyle isteğinizle olmuyor bi anda bırakılmıyor şimdi daha da uzun sürede çok içime bişey atarsam alıyorum ilacı... haziranda tekrar konturolüm var doktor konturolündeyim ama sürekli
Sağlık sağlık sağlık kimse sağlığımızı geri vermiyor bize
Bu hastalığım çıkınca kimin yüzünden dedim yaa kimin için niye hasta oluyorum ben millet zevkinde aleminde ben kafama tak hasta ol
hıı bir de lütfen kendinizi eve kapatmayın ben kalabalığa giremiyordum ama artık giriyorum bu hastalığı yaşayan biri olarak yendim ama nüksetmeside korkutmuyo değil beni..

Bende gecen sene 2009 yılbaşı gecesi oldu yılbaşı gecesini acilde geçirdim bi anda eve geç dönmüştüm saat 3 gibi bi anda kapının eşiğine yığıldım kalp krizi geçiriyorum zannettim. Eşim hemen acile götürdü 15 dk oksijen verildi vs vs neticede bir çok kez doktora gittim bir çok tahlil vs yapıldı panikatağa bağlı depresyon teşhisi kondu..
1 yıl ilaç kullandım yeni bıraktım yani bırakamadımda yarım alıyorum 1 gün arayla alıyorum zaten öyle isteğinizle olmuyor bi anda bırakılmıyor şimdi daha da uzun sürede çok içime bişey atarsam alıyorum ilacı... haziranda tekrar konturolüm var doktor konturolündeyim ama sürekli
Sağlık sağlık sağlık kimse sağlığımızı geri vermiyor bize
Bu hastalığım çıkınca kimin yüzünden dedim yaa kimin için niye hasta oluyorum ben millet zevkinde aleminde ben kafama tak hasta ol
hıı bir de lütfen kendinizi eve kapatmayın ben kalabalığa giremiyordum ama artık giriyorum bu hastalığı yaşayan biri olarak yendim ama nüksetmeside korkutmuyo değil beni..

geçmiş olsun canım
benim 10 yıl oldu düzelemedim
tam tedavi oluyorum tekrar nüksediyormafoldumben

ilacını asla aksatma

aksatmıyorum ama ben de bırakma asamasındayım 1 aydır yarıma düşürdüm
bebek istıyoruz dr um sen basarabilirsin dedi hamılelıgı sorunsuz:))

bu arada figan nerde acaba test sonucları ne oldu acaba?

merhaba güzel arkadaşlarım...

test sonuçlarımı merak etmişsiniz..bebişin ense kalınlığı 1.3 çıktı..sanırım 2.5 in üzeri sorunlu oluyormuş..yarında kan testinin sonuçlarını alacağız,inşallah sağlıklı çıkar yavrumuz..bu arada öyle böyle derken 12 haftayı devirdik bebişle..mide şişkinliği nedeniyle çektiğiklerimi saymazsak eskisine göre iyiyim oldukça..

sizler nasılsınız canlarım? inşallah bir gün sizinde hamileliliğinizi konuşacağız,güzel günlerinizi birlikte paylaşcağız
...

iyi olmana sevindim hele bide kucağına alınca bebişini dünyalar senin olacak onun için nefes alacaksın arkadaşım gelişmeleri yaz bizi habersiz bırakma

ben de çok sevindim ben deeeeehihoyyyt

ne zamandır bakıyordum birşey yazmamssın merak etmiştim

inşallah canım

yolu yarıladın sayılır:CüvCüv:

ben de yazdıklarını okudum çok sevindim durumunun iyileşmesine. canım dışarı pek çıkamıyorum demişsin malum durumlardan ötürü eve koşu bandı almaya ne dersin. ufak çapta spor yani yürüyüş yapmış olursun. efor sarfettiğin için uykuların da düzene girer iyice.

canım artık uyuyorum o mide bulantısı ilacı sayesinde..sabaha kadar sersemletmeden güzel bir uyku çekiyorum..sabah kalktığımda ilacın etkisi hiç yok..6-7 gibi uyanıyorum..

bulantısız ve mide şişkiliği olmayan bi hayat güzel:) midem içinde renny tablet alıyorum ..çok etkili değil ama psikolojik olarak rahatlıyorum,birde bazı yiyeceklerden uzak duruyorum..gaz yapanlardan..yani;muz,BUĞDAY VE TÜREVLERİ,ıspanak vs...

hamilelik zor bir süreç doğrusu..6 ayım kaldığını bilmesem dayanamayabilirim sanırım gene:) benim canımda az biraz..daralıveriyorum..hassas insanım malesef..

burcun ne senin balık mı yoksaaaaaaaaaaaa
hamıle kalmadan önce ılac alıyormuydun antıdepresan

offf ben napıcam bu ct psikiyatr son kontrolum va rilaçları kesıcezz

mide bulantı ilacını dr önerisiyle mı kullanıyorsun tatlım

burcum akrep hayatım..:) derin bi rinsanım ben..hassasiyetim ise sanırım babamdan gelme..genetik yani:)

mide bulantısı ilacı evet tatlım dr yazdı reçeteme..o günde 2 tane bütün diye yazdı ama ben sadece geceleri yarım alıyorum uyumak için:) yani ilacın yan etkisinden fayda sağlıyorum..

hamile kalmadan evvel antidepresan filan kullanmıyordum..iyiydim ki ben..gayet sakin dingin bir insandım..panik atak anksiyete filan asla yoktu artık..ve çok sakinlemiş bir insandım..bir hamile kaldım ki sonra (sanırım tedavi edilmemiş sıkıntılarımdan dolayı) patlak verdi resmen..o yüzden sen tedavi olduysan bence korkma hamilelikten..hem 6 hafta kadar sürüyor o dalgalanmalar.. o kadarındada sanmıyorum ben kadar olmazsın yani tatlım..

tedavi oldum ama tam anamıyla hiçbir dr dan tam memnun kalamadım tedavi süresince de sıkıntılarım oldu hala da var ama bekle bekle nereye kadar
rabbim yardım eder dıyorum

seninki o zaman hamılelıkten kaynaklanan birm durum tamamen

canım evet ben panik atağı falan artık o kadar iyi tanıdım ki o yüzdende kontrol altına alabiliyordum..yani normal zamanda iradeliyimdir bakma sen..o kadar sıkıntılar yaşadım tahmin bile edemezsin ama hepsi ile ilaçsız baş ettim şükürler olsun..sende yaparsın kendini ilaçlara mahkum görme tatlım..kendini dinleme sana en güzel tavsiyem o..sen neden yapamıyosun dersen gerçekten hamilelikte hormonlar alt üst olunda elindende bir şey gelmez olabiliyor ,yoksa yerim paniğinide atağınıda:))

saol sen de bana moral oluyorsun cnm:))

tedavi oldum ama tam anamıyla hiçbir dr dan tam memnun kalamadım tedavi süresince de sıkıntılarım oldu hala da var ama bekle bekle nereye kadar
rabbim yardım eder dıyorum

seninki o zaman hamılelıkten kaynaklanan birm durum tamamen

canım sen de atlatacaksın inşallah. figancığım çok sevindim iyi haberlerine:nazar:

Back
X