• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen okuyun..Hamileliği kaldıramıyorum..Çok kötüyüm:(

canım ne iş yapıyosun böyle? sevmediğin işi yapmak zor gerçekten.allah yardımcın olsun.bende çalışamıyoru diye yakınıyorum ama gerçek şu ki;şu an çalışıyor olsaydım yanmıştım..kpss ye hazırlanıyorum,iyi bir puan aırda atanırsam iyi olacak ama bebekten sonra olmasıda bir şans aslında..

uluslararası bir şirkette memurum.
evet zor tabi ama çalışmaya da mecburum napalım mafoldumben

figan cnm bugün nasılsın ? Dualarım seninle biraz sabredicez sonra sen dünyalar güzeline hayat vericeksin, ne güzel büyük bi mucize bu inan.. Hepsi geçicek bebek gelince herşey güzel olcak inan buna

evet nerdesın nasılsın ben de merak edıyorum
umarım ıyısındır
bizi habersiz bırakmaaa güçlü olmqaya çalış bebeğine tutun canım

ben bugün gene dramamini aldım ilk yatağa yattığımda gene bi 5 dakka inledim,o zaman dedim ki sanırım artık ilaçta fayda etmicek ama sonra ilaç etkisini gösterince ben küt uyumuşum..eğer ilaç olmasa bugün ben gene kahır dolu bi güne uyanacaktım.çok şükür uyuyabildim..uyuyunca herşey daha kolay oluyor..hem eşimde gerilmiyor..

canim fayda eden bi ilac bulmana cok sevindim, allah yardim ediyor iste canimkaydirigubbakcemile5
sen basla yavas yavas patik sapka örmeye:hulya: hem oyalanirsinbayanssulusmile

hamilelik psikolojisidir canım ya üzme kendini geçicektir elbet ..meleğini kucağına alınca iyiki olmuş diyeceksin annesi ...çok zorlanıyosun madem bir dr a görün canım ama meleğinden vazgeçme bence..

canim yazdiklarini okuyunca kendimi gördüm ...benim de hamileligim seninkisi gibi gecmisti...ve panik atak hastasiyim...kendimi kimseye anlatamamistim...hamilelik cok güzel bisey cokta sevinmistim ama ilk 4 ay cok cok kötü gecmisti...herseyden nefret ediyordum...kendi evime girmek istemiyordum ..evimin kokusu esimin kokusuna dayanamiyordum...mide bulantisi ve bas dönmesinden dolayi yatagimdan kalkamiordum..ölümü cikis yoli olarak görüyordum....anlatmasi gercekten cok güc.....allah yardimcin olsun...sabret ...inan geciyor....allah saglikla kucagina almayi nasip etsin....

arkadaşlarım çok teşekkür ederim ilginize..evimizdeki pc de internette sorun yaşıyoruz..modem şifresinhi yanlış girdiniz deyip duruyor..şu an başka bağlantı yakaladım ordan bağlanıp yazıyorum size..

daha iyiyim gece uykusu sağlayabilince..gece uyuyunca tabi nöbetlerde aza iniyor..bazen uyanınca gene geliyor ama eskisi kadar yoğun olmuyor..inşallah daha iyi olurum..yazılarınızı burada görmek bana moral oluyor bana çok sağolun arkadaşlar..sevgilerimle

arkadaşlarım çok teşekkür ederim ilginize..evimizdeki pc de internette sorun yaşıyoruz..modem şifresinhi yanlış girdiniz deyip duruyor..şu an başka bağlantı yakaladım ordan bağlanıp yazıyorum size..

daha iyiyim gece uykusu sağlayabilince..gece uyuyunca tabi nöbetlerde aza iniyor..bazen uyanınca gene geliyor ama eskisi kadar yoğun olmuyor..inşallah daha iyi olurum..yazılarınızı burada görmek bana moral oluyor bana çok sağolun arkadaşlar..sevgilerimle

Merhaba.

Yaşasınnnnalkisalkisalkis

Daha iyi olmana çok sevindik hepimiz.

Ne kadarlık oldu bebişin şimdi

Sana moral olabiliyorsak ne mutlu bize .

canım 10 haftalık oldum..

hakkınızı asla inkar edemem..çırpınışlarınızın farkında olmamak imkansız inanın..bende size duacıyım...

bende iyi olmana sevindim merak ediyordum yazmayınca korkmuştum iyi olmana gerçekten sevindim daha iyi olacaksın inşallah canım

sağolun arkadaşlar...

eski nöbetlerim üşümelerim titremelerim daha az..ilacı alıp uyuyunca geceleri problme nerdeyse yaşamıyorum..eşimin demesine göre daha iyiymişim eskisine göre. canım gene az,gene daralıyorum ama ne yapayım buna şükür..allah beterinden saklasın,ve bütün hamişlerin yardımcısı olsun...

çok sevindim. inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın.

sağolun arkadaşlar...

eski nöbetlerim üşümelerim titremelerim daha az..ilacı alıp uyuyunca geceleri problme nerdeyse yaşamıyorum..eşimin demesine göre daha iyiymişim eskisine göre. canım gene az,gene daralıyorum ama ne yapayım buna şükür..allah beterinden saklasın,ve bütün hamişlerin yardımcısı olsun...

Allah ım sana ve senin gbi hamileyken zorda kalanlara yardımcı olsun.bak eşin de farketmiş demek daha iyisin ki o da görebilmiş,adına çok sevindim.ne kadarlık oldu bebiş,kendine güven bebeğini düşün zorda kaldığında ve de Allah a bol bol dua et canım.Senın yanında olsun içine huzur versin.

Kendine çok iyi Bak

Arada yaz bizeopuyorumnanaktan

2 ay sonra hepsi geçecek belki de daha az sürede..Başka bir sorun var ki senin rahatsızlığın bu 9 ay boyunca nasıl seyir gösterecek dr'a görün canım.

Allah ım sana ve senin gbi hamileyken zorda kalanlara yardımcı olsun.bak eşin de farketmiş demek daha iyisin ki o da görebilmiş,adına çok sevindim.ne kadarlık oldu bebiş,kendine güven bebeğini düşün zorda kaldığında ve de Allah a bol bol dua et canım.Senın yanında olsun içine huzur versin.[/COLOR]
Kendine çok iyi Bak

Arada yaz bizeopuyorumnanaktan

canım yarın ikili test için kan vermeye gideceğiz..yarın zor bir gün çünkü virajlı yollardan gitmek mide bulantımı artıracak malesef..epey zorlu bi gün beni bekliyor..inşallah sorun çıkmaz testimizdede bunca sıkıntı boşuna çekilmiş olmaz..

ilk trimesteri bitiyoruz nerdeyse..sıkıntılarlada olsa kaldı 6 ay bakalım..sanırım dedikleri doğru ve hamileliğin ilk 3 ayı en zor dönem..sonlara doğru taşımadan dolayı zorluklar olucak ama nöbetler olmasın yeter diyorum artık..

sıkıntım azaldıkça kpss ye de hazırlanabiliyorum buda vicdanen rahatlatıyor beni..inşallah sıkıntılar dahada azalarıda sınavım güzel geçer..

elifçiğim ilgine teşekkürler tatlım..inşallah sende bir gün hiç anlamadan bebiş sahibi olucaksın..

2 ay sonra hepsi geçecek belki de daha az sürede..Başka bir sorun var ki senin rahatsızlığın bu 9 ay boyunca nasıl seyir gösterecek dr'a görün canım.
3. aydayım canım,ilk günlerin nöbetleri yok şükür ama sıkıntılıyım genede..buna şükür diyorum artık

canım benim ilk mesajını okuyunca çok üzüldüm ama çok iyi yapmışsın doktora gidip ilaca başlamışsın,geçecek bu günler buna inan bebişini kucağına alınca hepsi geride kalacak Allah'ın izniyle...
sevgiyle kal canım...

canım yarın ikili test için kan vermeye gideceğiz..yarın zor bir gün çünkü virajlı yollardan gitmek mide bulantımı artıracak malesef..epey zorlu bi gün beni bekliyor..inşallah sorun çıkmaz testimizdede bunca sıkıntı boşuna çekilmiş olmaz..

ilk trimesteri bitiyoruz nerdeyse..sıkıntılarlada olsa kaldı 6 ay bakalım..sanırım dedikleri doğru ve hamileliğin ilk 3 ayı en zor dönem..sonlara doğru taşımadan dolayı zorluklar olucak ama nöbetler olmasın yeter diyorum artık..

sıkıntım azaldıkça kpss ye de hazırlanabiliyorum buda vicdanen rahatlatıyor beni..inşallah sıkıntılar dahada azalarıda sınavım güzel geçer..

elifçiğim ilgine teşekkürler tatlım..inşallah sende bir gün hiç anlamadan bebiş sahibi olucaksın..

öyle böyle baya yol katetmişsin maşallah.ben de pa hastası olduğum için senin durumunu çok iyi anlıyorum vve hep dua ediyorum canım.test sonuçlarından bizi haberdar et olur mu.opuyorumnanaktan

Back
X