lütfen okuyun,moralim bozuk;dua edin

sevgisizyasanmaz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
380
132
303
merhaba arkadaşlar,en son 29 gün önce adet oldum bundan 5 gün önce kahverengi bir leke geldi ama sadece o güne has.sonra adet olmadım.doktor kistimin olmadığını rahmin normal görünüme sahip olduğunu söyledi.11 aydır çocuk istiyoruz.taktir Allahın.acaba bu kahverengi leke neyin nesi?aklıma erken menopoz geliyo.inşallah değildir.

merhaba arkadaşlar,en son 29 gün önce adet oldum bundan 5 gün önce kahverengi bir leke geldi ama sadece o güne has.sonra adet olmadım.doktor kistimin olmadığını rahmin normal görünüme sahip olduğunu söyledi.11 aydır çocuk istiyoruz.taktir allahın.acaba bu kahverengi leke neyin nesi?aklıma erken menopoz geliyo.inşallah değildir.

doktorunuz menapozdan şüphelenseydi mutlaka tahlil yaptırırdı.mevsimsel gecişlerde araada olabiliyordur belki.beta değerinize baktı mı doktorunuz

adetlerim kısmen düzenli,bazen 28,bazen 27 en erken 25. gün olurdu.ama öyle ya da böyle hep olurdum adetimi.kahverengi leke genelde adetimin son günlerinde olurdu.bu kez adet öncesinde oldu.inşallah kötü bi şey değildir.cevap verdiğin için teşekkür ederim.

adetlerim kısmen düzenli,bazen 28,bazen 27 en erken 25. gün olurdu.ama öyle ya da böyle hep olurdum adetimi.kahverengi leke genelde adetimin son günlerinde olurdu.bu kez adet öncesinde oldu.inşallah kötü bi şey değildir.cevap verdiğin için teşekkür ederim.

keske daha cok yardımcı olabilseydim.hic idrar testi falan denediniz mi yanlış anlamayında sanki içime gebeymişsnz gibi doğdu,

panik yapma tatlım . Bence HCG hormonuna bir baktır . Kahve lekelenmeler bende yaşıyorum dönem dönem ama bazen bu yumurtlama habercisi de olabilir miş .

hayır,eşim tahlil yapma diyor.üzülmim diye,11 aydır her ay olumsuz netice ala ala :(

siz ortalama 30 günü geckin adet olmadınız dimi yanlış anlamadıysam.doktorunuz neden betaya bakmadı onu anlamadım.cünkü benimde benzer bişey başıma glmişti önce direk betaya bakıldıydı bir kac gün daha bekleyin adet olmaz iseniz bi test deneyin deriz. belli bi nedeniniz var mı bebek olmuyor diyorsunuz ya

evet hamileyim çok şükür.Rabbim isteyen herkese nasip eder,inşallah.doktor düşük tehlikesi var dedi:(

evet hamileyim çok şükür.Rabbim isteyen herkese nasip eder,inşallah.doktor düşük tehlikesi var dedi:(
ne güzel bi haber bu.kan testi mi yaptırdın kac cıktı değerin canım bak stes yapmamak mümkün değil biliyorum ama lütfen kendini cok üzme.ben 4 aydır düşük ihtimaliyle taşyorum bebeğimi allahın izniyle inşallah bişey olmaz bizi durumundan haberdar et lütfen

Back
X