- Konu Sahibi cobanyildizi_esra
-
Ahh ahh bnde aynı şeyi söyleyip duruyorumm :) çok şey anlattım ama hala hep hiç sevemem hiç olmaz ya sevemezsem diye hep kötüyü düşünüyoo
anlamadm?
bnd ykard yzdklarndn bisi anlmdm:gitme:
veya
bende yukarıda yazdıklarından bir şey anlayamadım.
hala bişey anlamadm amaa nysee:))
anlamadıysan 2. kere oku veya salla gtsn
Türkçemizi daha düzgün kullanırsanız,haefleri yok etmeden kelimeleri tam olarak yazarsanız daha anlaşılır olur mesajınız. Siz bu beyfendinin ilgisine ve sevgisine alıştığınız için onsuz olamıyorsunuz. Bİr kaç gün görüşmeyip duygularınızı tartın.
nden ben?tmm doğru güzel seyler yazmıssnzz ama ben sanmıorm bu birazda karakter meselesi tabiki insanz o bskasını seveblr bnde seveblrm ama tmamende kaybetceğimi sanmıorm sdece bişeylere sans vermek istedm szn demenize göre ben yne bi mucize beklemeliym.. ama insan zten hayatı boyunca hep hatalr yapmaz mı hep mutlu olmaz mı ağladığı da olur. en azndan ben görmek istiorm neler olabileceğini. simdilk onun bskasıyla olma fkri bni cıldırtıo kndmide cözemiormki nedir bu. diosunz ya kndinizi berbat hssetceksnz die bu alıskanlıktan ötürü olacak sanırm. belkide ask.. kimblr.
takıldıgn seye bakarmısn? dil ve anlatm yazılısında deilm kusra bkma anlayanlar anlams tsk edrm yorumun icinde.
takıldıgn seye bakarmısn? dil ve anlatm yazılısında deilm kusra bkma anlayanlar anlams tsk edrm yorumun icinde.
İstersen önce burada sana zaman ayıran ve senin için kafa yorup, yorum yapan insanlara biraz daha saygılı davranmayı öğren, ondan sonra aşı meşki halledersin.
İstersen önce burada sana zaman ayıran ve senin için kafa yorup, yorum yapan insanlara biraz daha saygılı davranmayı öğren, ondan sonra aşı meşki halledersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?