- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Bilmiyordum baska uye adına acmak yasak olmasn sonuçta uye degil bilgisi varBaskasi adina konu acmak yasak
Asgrri ücret gecinemez tekAyrı eve çıksın ya da gezsin tozsun turlara katılsın.
Gerci bu sekilde de eve destek oluyor daAsgrri ücret gecinemez tek
Üyeliğinizi bir başkasına kullandırmadığınız sürece, bir arkadaşınızın, yakınınızın sorunu, derdi için konu açabilirsiniz, açtığınız topik de bir sorun yok, arkadaşınız için fikir alabilirsiniz burada.Bilmiyordum baska uye adına acmak yasak olmasn sonuçta uye degil bilgisi var
Aynen bnde oyle duusnuyorum da eve destek oluyor ayrica babası karismasa bile bir erkek kardesi var o izin vermez tek bu kadar gezmesineTurlara katılma fikri güzel +1 diyorum. Dil kursuna falan da gidebilir. Yeni insanlarla tanışacağı farklı ortamlara girmesi lazım. Evde oturmakla, evden işe işten eve yaşamakla olmaz.
Iste herkes mutlu olacam diye evleniyor sonunu gorse kimse evlenmez :)Evlenince ne oluyorsa artık
Evlensen birdert evlenmesen bir
Bunu mutlu evliliği olan biri yazıyor
Bide mutsuz bir evli düşün
Abla oyle düşünmüyor artkk iyice bıkmış hayattanValla turlara da gidiyorum,gezilere de katılıyorum,bu pazar yine gideceğim,maddi durumum,eğitimim de var,güzelim de bence..ama dediğim gibi olmayınca olmuyor,nasip bu işler,şans,kader,kısmet..haa benim artık umrumda değil..evlenmiş olmak için evlenenemem zaten,olsa şimdiye yapardım..sağlık sıhhatim var,ailem var,yiğenim var çocuğum gibi,arabam param var istediğim gibi gezip dolaşabileceğim..çok şükür daha ne isterim ki..benim için hayırlısı buymuş demek ki..bu arada evet +30 ve bekarım:))
38 yaşındaki kadın izin almamayı öğrenmeli artık. Yoksa ömür boyu bu böyle sürer gider. Konuşun da biraz kırsın zincirlerini. O yaştaki kadın kardeşten babadan izin alıyorsa özgüveni de zedelenir. Azıcık silkeleyin, kendine getirin.Aynen bnde oyle duusnuyorum da eve destek oluyor ayrica babası karismasa bile bir erkek kardesi var o izin vermez tek bu kadar gezmesine
Aynen ben evliyim esim baska bir ilde teklif ettim yarin için tur kardeşim izin vermez dedi günübirlik tur birdekendisi için yaşamaya başlasın , ailesine yardım edebilir ama fazlasına gerek yok ,
turlara katılmak yeni yerler yeni insanlar ve AŞKLAR
Aynen istanbul dışında yaşıyor ama kardesinden cok çekiniyor38 yaşındaki kadın izin almamayı öğrenmeli artık. Yoksa ömür boyu bu böyle sürer gider. Konuşun da biraz kırsın zincirlerini. O yaştaki kadın kardeşten babadan izin alıyorsa özgüveni de zedelenir. Azıcık silkeleyin, kendine getirin.
Ekleme: İstanbul dışında asgari ücretle yalnız yaşayabilir. Biraz girişken olsun, biraz özgürleşmeye çalışsın. Yani aldığı parayla bir kursa geziye gidemeyeceksek niye çalışıyor bu kadın?
Aynen ben evliyim esim baska bir ilde teklif ettim yarin için tur kardeşim izin vermez dedi günübirlik tur birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?