Lütfen okuyun

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
Selam kk üyeleri bu konuyu cok sevdiğim bir ablam için kendisinin üyeliği yok uğraşamaz da kendisi 38 yasında bekar uzun yıllardır sevgilisi görüştüğü olmamış 1 tane sevgilisi olmus mezhep aldatma ve kültürel acıdan anlasamamazliktan ayrılmışlar bu abla cok iyi niyetli sakin kısaca iyi birisi bu zamana kadar isteyeni oldu ama olumsuzluklar sebebiyle olmadi abla ozel sektorde olduğundan bulunduğu yeri terketmesi falan gerektiğinden olmadi bir türlü ailesiyle beraber yaşıyor eclenmek bir yuva kurmak istiyor ama olmuyor nasip olmayınca şimdi bu aralar bu ablam cok isyanda neden evlenemedim benimde anlaşabileceğim briisi çıkmadi sıkıldım artık ailemle yaşamaktan millet cok şanslı deyip duruyor ben umidni kesme diyorum amaa artik canına tak etmiş ki dinlemiyor beni bende abla senin adina konu acayim önerileri yorumları sana atayım bir başkasının yorumları belki senin düşüncelerini değiştirir dedim o sebeple konu açtım lütfen bir yorumlarda bulunun arkadslar

Nasip..Nasipse gelir yemenden,nasip değilse ne gelir elden..Allah hayırlı yazılar yazsın,hayırlı bir insan olacaksa hayatına girsin,değilse hayat zaten cehenneme döner,bu günlerini mumla arar

Nasip,kader,kısmet
Bu işler böyledir
Umarım en hayırlısı olur onun için
Çevre çok etkili oluyor bu konuda
Tanıştırılıyorlar mesela,kısmet birde bu işler gerçekten

Turlara katılma fikri güzel +1 diyorum. Dil kursuna falan da gidebilir. Yeni insanlarla tanışacağı farklı ortamlara girmesi lazım. Evde oturmakla, evden işe işten eve yaşamakla olmaz.

Bilmiyordum baska uye adına acmak yasak olmasn sonuçta uye degil bilgisi var
Üyeliğinizi bir başkasına kullandırmadığınız sürece, bir arkadaşınızın, yakınınızın sorunu, derdi için konu açabilirsiniz, açtığınız topik de bir sorun yok, arkadaşınız için fikir alabilirsiniz burada.

Turlara katılma fikri güzel +1 diyorum. Dil kursuna falan da gidebilir. Yeni insanlarla tanışacağı farklı ortamlara girmesi lazım. Evde oturmakla, evden işe işten eve yaşamakla olmaz.
Aynen bnde oyle duusnuyorum da eve destek oluyor ayrica babası karismasa bile bir erkek kardesi var o izin vermez tek bu kadar gezmesine

Valla turlara da gidiyorum,gezilere de katılıyorum,bu pazar yine gideceğim,maddi durumum,eğitimim de var,güzelim de bence..ama dediğim gibi olmayınca olmuyor,nasip bu işler,şans,kader,kısmet..haa benim artık umrumda değil..evlenmiş olmak için evlenenemem zaten,olsa şimdiye yapardım..sağlık sıhhatim var,ailem var,yiğenim var çocuğum gibi,arabam param var istediğim gibi gezip dolaşabileceğim..çok şükür daha ne isterim ki..benim için hayırlısı buymuş demek ki..bu arada evet +30 ve bekarım:))

Abla oyle düşünmüyor artkk iyice bıkmış hayattan

Aynen bnde oyle duusnuyorum da eve destek oluyor ayrica babası karismasa bile bir erkek kardesi var o izin vermez tek bu kadar gezmesine
38 yaşındaki kadın izin almamayı öğrenmeli artık. Yoksa ömür boyu bu böyle sürer gider. Konuşun da biraz kırsın zincirlerini. O yaştaki kadın kardeşten babadan izin alıyorsa özgüveni de zedelenir. Azıcık silkeleyin, kendine getirin.

Ekleme: İstanbul dışında asgari ücretle yalnız yaşayabilir. Biraz girişken olsun, biraz özgürleşmeye çalışsın. Yani aldığı parayla bir kursa geziye gidemeyeceksek niye çalışıyor bu kadın?

Aynen istanbul dışında yaşıyor ama kardesinden cok çekiniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…