Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence tutmaz canım.İyi geceler herkese bir şey sormak istiyorum haksız yere edilen beddua tutar mı sizce? Yani karşı taraf bu bedduayı hiçbir şekilde hak etmiyorsa böyle bir şeye şahit oldunuz mu hiç?
Beddua edilen yere geri döner derlerİyi geceler herkese bir şey sormak istiyorum haksız yere edilen beddua tutar mı sizce? Yani karşı taraf bu bedduayı hiçbir şekilde hak etmiyorsa böyle bir şeye şahit oldunuz mu hiç?
Evet keşkeBence tutmaz canım.
Ama beddua bir şekilde çıkıyor.ya kendinden ,ya yakınından.
Allah korusun hiç edilmese keşke.
Dua saatine denk gelirse diyorlar ya o yüzden korkuyorumHaksız yere edilen beddua neden tutsun ki? Üstelik Allah’ın adaleti şaşmazken bu soru tuhaf olmuş
BilmiyorumAman haklı yere ettiklerim bile tutmadı benim, haksızı mı tutacak...
OlabilirBeddua edilen yere geri döner derler
Saatli çalışan bir şey miymiş Allah?Dua saatine denk gelirse diyorlar ya o yüzden korkuyorum
Ne güzel anlarmışsın canım aşamıyorum işte malesefZeynep canımın içi seni biliyoruz , sen biraz derin düşünen biraz fazla takıntılı bir hatunsun. Geçmiş konularda da destek alacağım dedin hep bu konuda. Bunu da kafana takma. Bedduanın tek başına tutması bile çok zorken haksız yere saçma sapan yapılan beddua hiç tutmaz. Ağızdan birşey çıktı diye hayatta ki herşeyin dönüp dolaşıp o şekile girecek hali yok .
Hiç duymadınız mı hadis var o yüzdenSaatli çalışan bir şey miymiş Allah?Töbeee.
Duymadım.Hiç duymadınız mı hadis var o yüzden
Yok canım korkma öyle bir şey olmaz . Eğer ettiğin beddua kabul oluyorsa bence haksız değilsindir. Senin görmediğini gören, duymadığını duyan Allah var. Gerçekten ilahi adalet şaşmıyor emin olDua saatine denk gelirse diyorlar ya o yüzden korkuyorum
Eger karşı taraf sucluysa tutar benceİyi geceler herkese bir şey sormak istiyorum haksız yere edilen beddua tutar mı sizce? Yani karşı taraf bu bedduayı hiçbir şekilde hak etmiyorsa böyle bir şeye şahit oldunuz mu hiç?