Lütfen okuyun

Zynep09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
1.032
280
123
31
İyi geceler herkese bir şey sormak istiyorum haksız yere edilen beddua tutar mı sizce? Yani karşı taraf bu bedduayı hiçbir şekilde hak etmiyorsa böyle bir şeye şahit oldunuz mu hiç?

İyi geceler herkese bir şey sormak istiyorum haksız yere edilen beddua tutar mı sizce? Yani karşı taraf bu bedduayı hiçbir şekilde hak etmiyorsa böyle bir şeye şahit oldunuz mu hiç?
Bence tutmaz canım.
Ama beddua bir şekilde çıkıyor.ya kendinden ,ya yakınından.
Allah korusun hiç edilmese keşke.

Beddua edilen yere geri döner derler

Zeynep canımın içi seni biliyoruz , sen biraz derin düşünen biraz fazla takıntılı bir hatunsun. Geçmiş konularda da destek alacağım dedin hep bu konuda. Bunu da kafana takma. Bedduanın tek başına tutması bile çok zorken haksız yere saçma sapan yapılan beddua hiç tutmaz. Ağızdan birşey çıktı diye hayatta ki herşeyin dönüp dolaşıp o şekile girecek hali yok .

Zeynep canımın içi seni biliyoruz , sen biraz derin düşünen biraz fazla takıntılı bir hatunsun. Geçmiş konularda da destek alacağım dedin hep bu konuda. Bunu da kafana takma. Bedduanın tek başına tutması bile çok zorken haksız yere saçma sapan yapılan beddua hiç tutmaz. Ağızdan birşey çıktı diye hayatta ki herşeyin dönüp dolaşıp o şekile girecek hali yok .
Ne güzel anlarmışsın canım aşamıyorum işte malesef

Dua saatine denk gelirse diyorlar ya o yüzden korkuyorum
Yok canım korkma öyle bir şey olmaz . Eğer ettiğin beddua kabul oluyorsa bence haksız değilsindir. Senin görmediğini gören, duymadığını duyan Allah var. Gerçekten ilahi adalet şaşmıyor emin ol

Ettiğim bedduaların tuttugunu gormedim henüz. Bana edilemler de tutmadı. Karmaya inaniyorum. Haksizlik yapan haksizlik görür.

Yarin hıdırellez, icinizi daraltan bir şeyse bu konuda duanizi edin dileginizi tutun. Kabul olur.

İçin rahat etsin istiyorsan sen de dua et bolca. Burda söylenen hiç bir şey seni rahatlatmak, hiç bir zaman da emin olamazsın. Biraz için rahatlasin istiyorsun ama dua et , oku..

Eger karşı taraf sucluysa tutar bence

Back
X