Lütfen okuyun

Yok canım korkma öyle bir şey olmaz . Eğer ettiğin beddua kabul oluyorsa bence haksız değilsindir. Senin görmediğini gören, duymadığını duyan Allah var. Gerçekten ilahi adalet şaşmıyor emin ol
İnşallah kabul olmaz cunku gerçekten hak etmiyor hem de hiç

İçin rahat etsin istiyorsan sen de dua et bolca. Burda söylenen hiç bir şey seni rahatlatmak, hiç bir zaman da emin olamazsın. Biraz için rahatlasin istiyorsun ama dua et , oku..
Hep ediyorum ama malesef içim rahatlamıyor

beddua dediginiz karma gibi bir sey degil mi? ortada bir kotuluk yoksa niye baskasinin ettigi bir dua yuzunden baskasinin basina felaket gelsin? oyle olsa herkes birbirini duayla bitirirdi olur mu oyle sey.

beddua dediginiz karma gibi bir sey degil mi? ortada bir kotuluk yoksa niye baskasinin ettigi bir dua yuzunden baskasinin basina felaket gelsin? oyle olsa herkes birbirini duayla bitirirdi olur mu oyle sey.
Gerçekten cok kafaya taktım o yüzden sormak istedim burda

Haklı mıydınız ettiğiniz beddualarda
Evey sonuna kadar hakliydim. Beni düşürdüğü caresizliklerin icine kendisi de düşsün istedim. Heniz gerçeklesmedi ama. Dusunsem belki gerçekleşen bedduam aklima gelir ama su an gelmiyor.

Evey sonuna kadar hakliydim. Beni düşürdüğü caresizliklerin icine kendisi de düşsün istedim. Heniz gerçeklesmedi ama. Dusunsem belki gerçekleşen bedduam aklima gelir ama su an gelmiyor.
Şu beddua olayı hiç olmasa keske

babaannem ''kapkara gecede kara taşın üzerindeki küçücük kara karıncayı allah görür'' derdi.
inanan insanların allah kavramı kendi kişiliklerinden izler taşıyor gibi geliyor bana. kimileri için cezalandırıcı, lanetleyen, acımasız kimileri için şefkatli, bağışlayan, sarıp sarmalayan falan ya. sizinki sanki hemen dolduruşa gelen, ne yapacağı kestirilemeyen, güven vermeyen biri gibi. hiç böyle düşündünüz mü? yani niye onu hata yapabilen bir insan gibi düşünüyorsunuz ki anlamadım. ''bana ne! bana ne! saatine denk geldi. tövbe etsen de kabul etmem ki nihaho'' diyecek bir çocuk mu bu yahu?babaannem duysaydı ''aaaa o neymiş öyle, allah en iyisini bilir kızım. emin ol evladım. yat uyu çocuğum'' derdi kesin.

Beddua yersiz ise döner dolaşır sahibini bulur.

Haksız beddua tabi ki tutmaz . Ama içine sinmiyorsa , korkuyorsan sadaka ver , bir yetim sevindir , bir aç doyur . Hem azıcık sadaka çok bela def eder inşallah.

Back
X