Lütfen okuyun

Beddua kime ediliyorsa ona tutar. Allah isterse tutar.
Ama su da var ki kötü bir istek olduğu için negatif bir sey olduğu için ve agızdsn cıkan her kelimenin büyüsü olduğu için kişiyi negatif anlamda rahatsız eder.
Olumlu konus etrafın olumlu olsun. Olumsuz konus olumsuz olsun derler ya.. O hesap kısaca.
Beddua iki başlıdır diye bu yüzden deniliyor.
Gül veren elde bi miktar gül kokuus kalır.
Çamur atanda çamur vb.

AYRICA Neye inanırsanız o olur!

Bedduanın kendinize döneceğine inanıyorsanız, psikolojik olarak bile bunu gerçeklesmese bile gerçekleştirirsiniz.

Ben haksız yere kimsenin bedduasının kabul olmayacağına inanıyorum... Sadece Hakka girmiş olur. Bu da Allah ile kendi arasında...

Orta da bi adaletsiz durum varsa gören de var. Can yanması ile edilen bedduayı duyanda var. Edilmese bile kalbin ah sesini duyan var.
Tutmamasu tek temennim

Tabikide tutmaz ve beddua gerçekten çok kötü kendine zarar vermiş oluyorsun. İçinin yanginiyla ettiğin tutuyor ama ben buna şahidim. Ama nolursa olsun kimseye beddua etmemek gerek allaja havale etmek en mantıklısı o bi sekilde hallediyor
Gerçekten bir an agzımdan çıkan kotu bir söz ve sonrasında gercek olur mu diye korkmak işte 😓

Haksız yere beddua neden tutsun?
Öyle olsa hepimizin mahvolması gerekirdi
İlla ki biri hakkımızda kötü düşünmüştür yani sonuçta

O kadar dualar ediyoruz da zamanı gelmediğinden tutmuyor da
Bi beddua hemen tutar mı sırf ağzından çıktı diye?
Bilmiyorum gerçekten sadece korktugum için sormak istedim sizlere

Hayır tabiki de... Haksız yere Edeni sıkıntıya sokar sadece ..

Kimsenin, kimsenin hayatı üzerine bir sey yapabilme gücü yok. İsterse sabah aksam beddua etsin.
Etsin etsin dursun. İt ürür kervan yürür 😅
Bende bu kadar rahat düşünebilsem keşke ☺️

Tabiki tutmaz. Allah’ın adaletini sorgulamaya girer böyle düşünmeyin lütfen. Dua saatinde de tutmaz hiçbir saatte tutmaz yani öle şey olur mu.
Sorgulamak değil haşa yani sadece gerçekten cok korktuğum için

Back
X