• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen okuyun!

Abla ya yeminle benim adımı soyadımı söylesinler İnan umrumda değil ama adamlara ulaşılamıyor delil Yok delil herkes halinden memnun. Bu yüzden tıkanıp kalıyoruz

Tam olarak nerde nasıl bi dolap dönüyor ki böyle biraz bahsetseniz? Siz şahit oldunuzmu? Telefonla foto alın ses kaydı yapın gerekirse isimsiz bi blog açın e-posta atın yetkililer gerekeni yapsın ama kesinlikle sessiz kalmayın :(

böyle bir şikayette bulunursanız elinizde delil olmadan hem işi yalanlayacaklar hemde size ve çocuklara zarar verebilirler. herşeyi çok ince düşünüp öyle adım atmalısınız. çocuklardan bu konuları itiraf eden varmı size veeya arkadaşınız anlatan. mesela böyle bir ses kaydı yapsanız oradan uzakta iken bu ses kaydı ile şikayette bulunsanız böylece hem yaapanlar cezasını bulabilir hemde çocuklar onların elinden alınır zarar görmezler. tabi buda anlık bir fikir.

Abla ya yeminle benim adımı soyadımı söylesinler İnan umrumda değil ama adamlara ulaşılamıyor delil Yok delil herkes halinden memnun. Bu yüzden tıkanıp kalıyoruz
Nasıl delil yok ya, çocuklar taciz ediliyor diyorsunuz delil olmaz olur mu hiç... Siz sessiz kalmayın bir şekilde ihbar edin. Bu pisliklere bu sapıklara göz yummak demek o çocukların hayatını bitirmek demek.

Eski bir siyasi. Burdaki çark ahbap eş dostla dönüyor tahmin edersiniz. 3 yıldır ufacık bir durum bile ortaya çıkmadığına göre siz tahmin edin işin ucunu bucağını.

Delil yoksa hiç birşey yapamayız cevabını aldım arkadaşımdan. Dediğim gibi ben kendi can güvenliğimi geçtim çocukları kurtarayım derken daha çok zarar görmelerinden de korkuyorum.
Allah yardimciniz olsun isiniz cok zor ama insallah bi yolunu bulursunuz

Gecen yil soz ettigim ogretmenin durumunu anlatayim size belki bi fikir olarak bagdastiracaginiz birseyler olur kadin bi iki kere mudur odssina girince ogrencilerin odadan kasistigina sahit olmus bi kerede bi kac ogrenciyi mudurun masasinin altinda gormus ogrenciler oyun iynuyorlar cok yaramazlar buraya saklaniyorlar deyip gecistirmis odada devamli kilitli oluyormus

Ögretmen bir gun mudur odasinin kilidini gizlice bozmus mudur odadayken kapiyi calmadan aniden girmis muduru tahmin edeceginiz durumda yakalamis yani bu mesele ulkenin vicdanini sizlatacak kadar agir bi durumdu

Ben bu durumu sunun icin anlattim o sahis cocuklari ne amacla yanina cagiriyor yada nasil goturuyor size delil olacak en ufak birsey yok mu yada siz durumu nasil ogrendiniz birkac cocugu konusmasina ikna ederseniz zaten psikologlar esliginde konusulacagi icin yalan soyleseler inkar etseler dahi anlasilacak

Eger kucuk bir yerdeyseniz tahmin ediyirum bisekilde adamin yandaslariyla beraber ustu ortulecek ama yakin bi il yada buyuk bi ile gidip emniyet muduruyle konusup durumu bildirseniz danissaniz belki onlar size bu kinuda yardimci olacaklar yada fikir verecekler

Allah yardimciniz olsun insallah bi sekilde kurtarirsiniz o cocuklari

kontesbarts kontesbarts bu durumu size soyleyen kim nasil bilgi aldiniz duruma kesin eminseniz bence cocuklarin guvenini kazanmaya bakin sonra bi sekilde baska bi ilin emniyetine gidin konusun bulundugunuz ilde kimseye guvenemediginizi olayin ustunun kapatilacagindan korktuğunuzu söyleyin

Allah ın cezaları :( Nasıl kıymışlar :(

Kişiler hakkında suç duyurusunda bulunman lazım diye biliyorum . Sonra çocuklardan pedagog eşliğinde ifade alınır .
İfadeler sonucu hakim karar verir .

İstediği siyasi kişi olsun ya ateş olsa cürmü kadar yer yakar çocuğun ifadesine bakar. Siz rehberlik öğretmeniyseniz kaydedin çocuğun konuşmasını verin savcılığA

Gizli kaydetmek suçsa bu suç işlenip daha büyük suç ortaya çıkarılmalı.

Gecen yil soz ettigim ogretmenin durumunu anlatayim size belki bi fikir olarak bagdastiracaginiz birseyler olur kadin bi iki kere mudur odssina girince ogrencilerin odadan kasistigina sahit olmus bi kerede bi kac ogrenciyi mudurun masasinin altinda gormus ogrenciler oyun iynuyorlar cok yaramazlar buraya saklaniyorlar deyip gecistirmis odada devamli kilitli oluyormus

Ögretmen bir gun mudur odasinin kilidini gizlice bozmus mudur odadayken kapiyi calmadan aniden girmis muduru tahmin edeceginiz durumda yakalamis yani bu mesele ulkenin vicdanini sizlatacak kadar agir bi durumdu

Ben bu durumu sunun icin anlattim o sahis cocuklari ne amacla yanina cagiriyor yada nasil goturuyor size delil olacak en ufak birsey yok mu yada siz durumu nasil ogrendiniz birkac cocugu konusmasina ikna ederseniz zaten psikologlar esliginde konusulacagi icin yalan soyleseler inkar etseler dahi anlasilacak

Eger kucuk bir yerdeyseniz tahmin ediyirum bisekilde adamin yandaslariyla beraber ustu ortulecek ama yakin bi il yada buyuk bi ile gidip emniyet muduruyle konusup durumu bildirseniz danissaniz belki onlar size bu kinuda yardimci olacaklar yada fikir verecekler

Küçük bir il. Herkes birbirinin tanıdığı. İstismarı yapan başka bir çocuk. Rehber öğretmene direkt anlatmış çocuk durumu. Aile durumu kabul etmeden direkt çocuklara itiraf ettirmek ne kadar doğru onu da bilmiyorum çocukların zarar görme ihtimali çok yüksek. İncecik bi ipin üzerinde yürüyoruz resmen. Şuanki durum herhangi bir şehir efsanesi uydurma karalama gibi birşey resmen yani üzeri çok rahat örtülebilir çünkü delil Yok . Resmî merciilerde tahmin edersiniz ki delile bakıyor. Yani böyle birşeyi duyursak biz suçluyuz şuanda.

Delil yoksa siz nasil ogrendiniz?

Cocuklar ne diyor?

Bir kac kisi toplanip sikayet etseniz.

Hepiniz birbirinizin sahidisiniz iste.

Cocuklara koruma talep etseniz.

Cocuklarin pedogog esliginde ifadesinin alinmasini isteseniz.

Bimer e yazsaniz?

Cimer e yazsaniz?

147 yi hic arayip konudan bahsettiniz mi?

Bu arada istismara ugramis ogrenciyi tespit edip gerekli mercilere bildirmemek ogretmen acisindan suc oluyor.

Ogretmen oldugunuz icin size dikkate almalari lazim. Hele de bir cok ogretmenseniz.

Beni yanlis anlamayin sadece bir yol bulmaya calisiyorum. Tabiki bunlari sizde dusunmussunuzur.

Küçük bir il. Herkes birbirinin tanıdığı. İstismarı yapan başka bir çocuk. Rehber öğretmene direkt anlatmış çocuk durumu. Aile durumu kabul etmeden direkt çocuklara itiraf ettirmek ne kadar doğru onu da bilmiyorum çocukların zarar görme ihtimali çok yüksek. İncecik bi ipin üzerinde yürüyoruz resmen. Şuanki durum herhangi bir şehir efsanesi uydurma karalama gibi birşey resmen yani üzeri çok rahat örtülebilir çünkü delil Yok . Resmî merciilerde tahmin edersiniz ki delile bakıyor. Yani böyle birşeyi duyursak biz suçluyuz şuanda.

Cocuk rehber ogretmene anlattiysa ve rehber ogretmen polis cagirmadiysa rehber ogretmen sucludurm cocuk anlatmis iste nasil delil yok anlamiyorum ki.

Hayvan herif :(

Bakin bir yol daha geldi aklima cocukla beraber 183 aile ve sosyal politikalar bakanligini arasaniz?

Yani size anlatan istismara ugrayan cocuk degilde baska bir cocuk mu ben o kismi karistirdim

Ama cocugun rehber ogretmene soylemesi delil teskil eder

Küçük yer mevzusunda sıkinti yasayacaginiza eminim ama vardir bi cozum yolu yani olmalı

Allah yardimciniz olsun insallah

Ama dedigim gibi eger cocuklardan bir tanesini dahi konusmaya ikna ederseniz zaten psikologlar esliginde konusuldugu icin yalan soylese dahi anlayacaklar

Ve diger arkdaslarininda adini verirse mecburen onlarlada gorusulecek o sekilde hepsine ulasilir diye düşünüyorum

Delil yoksa siz nasil ogrendiniz?

Cocuklar ne diyor?

Bir kac kisi toplanip sikayet etseniz.

Hepiniz birbirinizin sahidisiniz iste.

Cocuklara koruma talep etseniz.

Cocuklarin pedogog esliginde ifadesinin alinmasini isteseniz.

Bimer e yazsaniz?

Cimer e yazsaniz?

147 yi hic arayip konudan bahsettiniz mi?

Bu arada istismara ugramis ogrenciyi tespit edip gerekli mercilere bildirmemek ogretmen acisindan suc oluyor.

Ogretmen oldugunuz icin size dikkate almalari lazim. Hele de bir cok ogretmenseniz.

Beni yanlis anlamayin sadece bir yol bulmaya calisiyorum. Tabiki bunlari sizde dusunmussunuzur.
Yok teşekkür ederim ilginiz için. Açıkçası biz iki arkadaş herşeyi göze aldık hatta şöyle söyleyeyim başımıza gelecek herşeyi göze aldık. Şuan araştırıyoruz kimler nerelerden yardım talep etmiş diye. İki üç öğretmene karşı çok büyük bi kitle karşımızda olacak. Can güvenliğimiz işimiz hepsi tehlikeye girecek. Ama işe dahil olmadan duramayacağım orası kesin. Sadece çocukların zarar görme kısmı endişelendiriyor. Birçok polis asker arkadaşımdan fikir aldım hepsinin dediği ortak. Buradaki aile ve ağalık sistemini bildikleri için hiç birşey çıkmaz o olaydan üstelik çocuklar da zarar görür sizde diyorlar.

Böyle bir olay okumustum daha önce, yanlis hatirlamiyorsam olayi aydinlatan, olayin gerceklestigi okuldaki öğretmendi..
Ailelerden birini ikna ederek baslamisti..

Off Allah belalarini versin :KK43:

Yok teşekkür ederim ilginiz için. Açıkçası biz iki arkadaş herşeyi göze aldık hatta şöyle söyleyeyim başımıza gelecek herşeyi göze aldık. Şuan araştırıyoruz kimler nerelerden yardım talep etmiş diye. İki üç öğretmene karşı çok büyük bi kitle karşımızda olacak. Can güvenliğimiz işimiz hepsi tehlikeye girecek. Ama işe dahil olmadan duramayacağım orası kesin. Sadece çocukların zarar görme kısmı endişelendiriyor. Birçok polis asker arkadaşımdan fikir aldım hepsinin dediği ortak. Buradaki aile ve ağalık sistemini bildikleri için hiç birşey çıkmaz o olaydan üstelik çocuklar da zarar görür sizde diyorlar.

Bence korktugunuz kadar olmayacak.

Bakin bu olay baska bir sekilde patlak verir ve ortaya cikarsa milli egitim size sorusturma acar cocuk size anlatmis neden gerekli mercilere haber vermedibiz diye.

Nasil bir ogrenci ogretmeniyle iliskiye girip intihar edince ilk sorusturma yiyen konuya anlattigi ogretmen oldu.

Bence sizi psikolojik olarak sindirmeye calisiyorlar.

Ilce milli egitimle ve ya il milli egitimle konustunuz mu?

Cocuk rehber ogretmene anlattiysa ve rehber ogretmen polis cagirmadiysa rehber ogretmen sucludurm cocuk anlatmis iste nasil delil yok anlamiyorum ki.
Formaliteden çocuğun yanına gelinip pedagog bile olmadan istismar hakkında ayrıntı sorulmuş çocuğa.Sonra konu kapanmış. Rehber öğretmen araştırma yapmış Ne yapılabilir diye.bir yerde tıkanıp kalmış. Tahmin edersiniz ki oda işin çevre ahbap boyutu

Back
X