• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen önyargısız dinler misiniz?

inan ki ağlıyorum şu an oturdum.aslında 7-8 ay geçti üstünden şu ana kadar takmıyordum bu konuya dün aniden aklıma geldi.aslında bu adam çok iyiliksever biri.köy çocuğu komşu köylerde büyümüşüz aynı liseye gitmişizç

Öyle birşey olmuş olsa bu adam sapık gibi sana rahat vermezdi canım. Musallat olurdu. Kurguladıkların çok ütopik.
Anladım ben seni, üzüldüm senin adına.
Bence doktorunu değiştirmelisin.
Yarın elektrik sayacını okumaya geldiklerinde görevli için de böyle düşünebilirsin. Kapıyı açacaksın sonuçta adama. 3-4 ay sonra onun için de aynı şeyleri düşünürsen?
Bence rahatsızlığın artmadan başka bir dr a daha görün canım. Herşey senin iyiliğin için.

Öyle birşey olmuş olsa bu adam sapık gibi sana rahat vermezdi canım. Musallat olurdu. Kurguladıkların çok ütopik.
Anladım ben seni, üzüldüm senin adına.
Bence doktorunu değiştirmelisin.
Yarın elektrik sayacını okumaya geldiklerinde görevli için de böyle düşünebilirsin. Kapıyı açacaksın sonuçta adama. 3-4 ay sonra onun için de aynı şeyleri düşünürsen?
Bence rahatsızlığın artmadan başka bir dr a daha görün canım. Herşey senin iyiliğin için.
ay çok sağol ne diyeyim.evet çok haklısın mesela elektirik sayacını okumaya adam gelse o anda sıkıntı yok gayet normal . ama dediğin gibi aradan 4 5 ay geçse acaba bişey oldu mu diye takılırım ben zaten çoğu böyle oluyor takıntılarımın.yani olmamıştır değil mi kötü bişey :(

ay çok sağol ne diyeyim.evet çok haklısın mesela elektirik sayacını okumaya adam gelse o anda sıkıntı yok gayet normal . ama dediğin gibi aradan 4 5 ay geçse acaba bişey oldu mu diye takılırım ben zaten çoğu böyle oluyor takıntılarımın.yani olmamıştır değil mi kötü bişey :KK43:

Tabi ki olmamıştır canım.
Ama sen dediğim gibi başka bir dr a git, hissettiklerini düşüncelerini kullandığın ilaçları anlat, süreci birlikte değerlendirin dr'la. Bunun için sakın utanıp sıkılma.
Nişanlına bir şey anlatma, zaten anlatılacak bir şey de yok.
Lütfen dr'u ihmal etme.
Huzur seninle olsun canım.

Bence kafani bosa yorma yasandiysada yasanmistir madem hatirlamiyorsun dusunup uzulecegine bosver nisanlinada anlatirsan senden sogur soylemedi deme

Tabi ki olmamıştır canım.
Ama sen dediğim gibi başka bir dr a git, hissettiklerini düşüncelerini kullandığın ilaçları anlat, süreci birlikte değerlendirin dr'la. Bunun için sakın utanıp sıkılma.
Nişanlına bir şey anlatma, zaten anlatılacak bir şey de yok.
Lütfen dr'u ihmal etme.
Huzur seninle olsun canım.
aynen kesinlikle psikoloğa gidicem.yazık ediyorum kendime farkındayım.ALLAH razı olsun senden de canım

Lahmacuna ilaç katma olasılığını dusundugunuze gore yeterince guvenmediniz. Yeterince güvenmediğiniz adamla niye çalıştınız?

Sanmıyorum öyle bisey olduğunu. Nisanlinizin da aklını bulandirmayin derim

oldu veya olmadı unut geçmişi lütfen emin bile değilsin ne diyeceksin nişanlına yok yere ortalık karışmasın ;)

beni bayıttıysa diye düşünüyorum

Umarım konu kandırmacadir, yoksa ülkem için endiseleniyorum....
Sevgili yaz yağmuru, sen başından evlilik gecmis bir kadınsin, ilişki bu ya, nasıl anlamayacaksin, bluetoothle bağlanmadı ya adam, muhakkak en azından alt kıyafetini çıkaracak, diyelim ki geri giydirdi, hiç mi anlamayacaksin yanı yuh...
Eee bu iş labaratuvar titizliginde de yapılmıyor, evde banyoda bir değişiklik farkederdin illa, açık açık yazdırma bana...

Daha da ikna olmasından, bir de şöyle diyeyim.

Lahmacuna ilaç koyulmaz. Bol limon sıkılır bir de salata, ohhh canım cekti, ilaç konulan gazozdu, gazoz varsa korkabilirsin..hem bayiltsaydi kötü yola düşmüş olurdun, filmlerde hep öyle olurdu çünkü düşmedigine gore korkmana gerek yok.
.
Bir de bayittiysa ne ya, allah aşkına doğru yazın şu kelimeleri....

Yaşanan yaşanmıştır
Kafaya takmayın artık
Lahmacuna uyku ilacı konusunda saçmalama demekten başka bişey diyemem
O kadar da değil yani
Bundan sonrasında da görüşmeyin
Ve mümkünse alkol almayın
Boşuna dememişler alkol bütün kötülüklerin anasıdır diye
Nişanlınıza da birşey söylemeyin
Sizi farklı düşünüp soğur ve direk ayrılır

çok sağol.ALLAH razı olsun.inşallah ne sana ne çocuklarına ne eşine hiçkimsene OKB ömürünüz boyunca uğramaz.

Kinayeli laflarını sokmaya çalışman yersiz. OKB isen doktora git canım. Sen belirttin de başta aaa bakın bu kız okb diye mi güldük? Zaten bu hastalık varsa adamı birşey yapar diye eve de almazsın. Napalım biz şimdi senin için yazı tura mı atalım??
Bence gerçekten bu hastalık olsaydı başta belirtirdiniz.
Neyse gerçekse Allah yardımcın olsun, değilse Allah ıslah etsin..

ilk okurken konuyu sorunun haydar dümene sorulardan birisi zannettim valla.Konu sahibi bence az içmiştim dediğinize göre hatırlıyor olmanız gerekmiyor mu alkol kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa bizde aydınlanmış oluruz.

Back
X