LÜTFEN ÖNYARGISIZ OKUYUN.Cinsellikle ilgili zihniyet.

dünde bugünde yeni üye olup 17 yasina girenler nedense cinsellikle konu aciyorlar

ergenlige giren toy erkekler bizden bilgimi almak istiyorlar ne

Kazen bey böylelerine erkekler kulubü acsin yoksa burayi rahat birakmicaklar

Ben senden 1 yaş büyüğüm ama görüyorumki tam ergen kafası yaşamaktasın. Buradaki o bayanlar toplumun zihniyetinin bilincinde ve tecrübeliler. Kolay gelsin sevgilinle, yarın buraya terkedildim diye ağlayarak gelmemen dileğiyle :)

Öncelıkle kız mısın erkek mı anlayamadım..
Ama sana katılıyorum..Birini çok seversin ve bu kişi o kişi dersin,ben bu insanla birlikte olmak istiyorum ona değer ve
o gitse bile bundan pişman olmayacagım dersen bunu evlenmeden de yaşayabilirsin..ama ,bunu yaşamak için çok erken
davranmamanı tavsiye ederim..Çünki bu olayı yaşadıktan sonra terk edildiğinde kendini dul kalmıs gıbı de hissedip
kötü bir travma geçirebilirsin..Gerçekten emin olmak için doğru insan doğru zaman çok önemli..Lütfen hemen bunu
yapmamaya çalış..Ben pişman olmam ve bu kişi hayatımdan çıktıgında kendımı kaybedıp o kucaktan dıgerıne atlamam
sevecegım baska bır dogru adam gelene kadar bır daha böyle bır tavız vermem dıyorsan da desteklıyorum seni..Ben de
bu bekaret takıntısına karsıyım ..

Son düzenleme:
kizmisin erkekmisin onu bilmiyorumda
kazin ayagi oyle deil guzel karde$im
sen bu guzel fikirlerini kendin bi guzel uygula olurmu ..
sende i$e yararsa bizde uygulariz belki bellimi olur ..

Ben 17 yaşındayken cinselliğin C sini düşünmedim...1000 küsur kişilik lisede gençlerin deyimiyle popüler bir öğrenciydim ama üzgünüm senin kadar rahat olamadım.Kendini güzel ifade etmişsin tebrik ederim,ama bu şekilde bunu belirtmek bazılarına tercüman olsa da benlik değil.

Son düzenleme:
cidden ya bizde lise okuduk bizde ergen olduk cinsellik aklımıza gelmezdi:26:
acaba biz mi sorunluyduk aşık olduğumuzda şiir yazar şarkı söylerdik
şimdiki gençlik lobidosu yüksek mi ne

21 yasindayim ve bakireyim gerci kime ne ama belirtmek istedim..

yinedeee..bende konuyu acan kisiye katiliyorum..kim ne yasiyorsa kendine yasiyor..erkekler nasil yasayip, zevk aliyolarsa biz kizlar/kadinlar/bayanlar her neyse iste bizimde ihtiyacimiz yokmu cinsellige??

belkide avrupda yetistim diye böyle düsünüyorum bilemem ama benim ailem buraya hic ayak uyduramayan tiplerden..

aileme göre evlenecegim kisiye saklamak zorundayim kendimi yoksa namussuz olurum..bana göre öyle degil..

simdiye kadar niye mi yasamadim? emin degildim ve o atmosferide yaklayamadim acikcasi =)

sevmek, sevilmek ve sevismek icin imzaya ihtiyac duymuyorum ama malesef toplum duyduruyor ah su bizim toplum yokmu

Herkesin "normali" ve ahlak anlayisi ayni degildir. Herkesi kendinle bir goremezsin. Senin icin sorun olmayan seyler, bir baskasini intihara surukleyebiliyor. Bu konuya kendi adima cevap vermek yerine cok genel bir yorum yapacagim. Kisi kendi ahlakina, hayat dogrularina karsi olan birsey yapiyorsa, bu hatadir. Sen cinsel birlesmeyi namussizluk ve eger dindar biriysen zina olarak goruyorsan, o zaman o namussuzluktur - cunku sen kendi degerlerine ihant etmissindir, nefsine hakim olamamissindir. Lakin, cinsel hayati gozunde buyutmeyip, sevgilisiyle evlilik oncesi paylasimda bulunan insanlar da var.. Bunlar sonradan rahatlikla baskalariyla da evlenebilirler. Olay ne biliyor musun? Kendi degerlerine karsi gelmemek.. Kendi yaptiginin arkasinda durabilmek, ve yuzunun karasi olacagini dusundugun seyleri yapmamak.

Simdi kendi adima cevap vereyim, yargilanip yargilanmamam umrumda degil. Ben 21 yasindayim, bu sene 22 olacagim. Bekarim ve henuz cinsel bir birlesme yasamadim. Su zamana kadar 3 sevgilim oldu, bir tanesiyle ayni yatakta yattigim, uyudugum oldu.. Simdi, kimse cikip bana sen nasil sevgilinle beraber uyursun diyemez, dedirtmem. O benim kendi hayatimdir, bana gore yanlis degildir VICDANIM rahattir. Evlilik oncesi seks benim icin bir taboo mu? Hayir kesinlikle degil.. Ama canim insan yasadikca gercekten bu isler icin acele etmemenin aslinda daha dogru bi davranis oldugunu anliyor. Kimse "oh iyi ki beklemeden erkenden bu isi yapmisim" demez ama cogu insan "keske biraz daha bekleseydim" der..

Benim sana diyecegim, karsindaki adama guvenmeden (erkeklerin ne kadar dedikoducu ve bir kizin adini cikartabilen mahluklar oldugunu anlayacak kadar tecrubelimisin bilmiyorum) ve YANLIS oldugunu dusundugun seyleri sakin ha sakin yapmaman. Ha vicdanin rahat edecekse sen bilirsin, ama yanlis oldugunu bile bile sakin kendini birseyler icin zorlama..

17 yaşında bir genç evet aşık olmalı heyecanları yasamalı ama senın tabırınle yiyişmek aklının ucuna bıle gelmemeli ..
Sevmek sevilmek cok guzel ve seks sorumlulugu olan bırşey ve hayat sızın gb gençlerin ayılıp bayıldıgı o Amerıkan fılmlerınde ki gb değil malesef ,
Benım sana tavsıyem büyü de gel ..

saçmalamakta sinir tanımamışsın yavrum. 17 yaşındaki ergen bebesınin fikrine kalmıştı zaten burdaki yılların kadınları. unutma burdaki kadınlar evlenınce senin şuanda aklında olan cinsellik ile uğraşmyorlar. ah evlilik cınsellikten ibaret değil kimilerine gore tek başına hayata tutunmak gbi cinsellik den ibaret olsaydı erkekler gidip eşlerni başka erkeklerle aldatmazdı. evlilik cok farklı çünkü cok farklı bir hayat! Öyle 17 lik aklınla burda ki ablalarımıza annelerimize birşey veremezsin!!!..

Bakire olmak bu kadar önemli mi gerçekten?İnsan sevişince ne oluyor değeri mi azalıyor?Bu sadece adama değil kadınlara da çok zevk veren cinsel bir birleşme evlenmeden önünüze gelenle yapın demiyorum,ama doğru zaman ve doğru yerde doğru kişiyleysen o adam sana aşıksa sen de ona aşıksan yapmakta hiçbir sakınca görmüyorum.Sonra belki ayrılırsınız sevginiz aşkınız biter farklı kişilerle evlenirsiniz ama o hep güzel bir anı olarak kalır.

vallahi tam benim kafasın ya, çok hak veriyorum çokkk. Kadınların kendi istekleri önemli burda, ne bekaret ne de baskı değiştirir bu istekleri. İstediklerimizi yaşamak yerine başkalarının etkisi altında, kurulu bir düzende yaşamak ?? ya da gölgelenen işkenceler mi demeliyim buna.. Ne istediğini bilen ve yapan insanlara sonuna kadar hak veririm,destek olurum. İyi ki yazmışsın da okudum, benim gibi insanların varolduğunu bilmek mutlu ediyor beni, dilerim hep kendi istediğin hayatı yaşarsın..

Kardeşim; yaşın benden küçük o yüzden sana kardeşim diye hitap etmek istiyorum izin verirsen..
Bence sen önyargılısın bu konuda, kimse kimsenin özel yaşamını irdelemiyor ki bu forumda.
Herkes dilediği gibi yaşayabilir hayatını.
Cinselliğini de öyle.
Ama sen ''cinsellikle ilgili zihniyet'' diye bir konu açarsan bu ne demektir biliyor musun...
Siz de benim gibi düşünün demek, zaten yazdıklarından da açıkça böyle anlaşılıyor.
Bu mümkün müdür canım? Mümkün mü böyle bir şey?
Evet biz sana karışamayız ama, sen de bizim bu konudaki tavrımıza karışamazsın, böyle düşünün diyemezsin...
Anlatabildim mi?
Zihniyet; değerlerden süregelir..
Her toplumun değerleri olduğu gibi Türkiye'nin de birtakım normları var. Ve bu normlara bağlı bir ülkeyiz.
Bunu değiştiremeyiz.
O yüzden sen de hiç kurcalama, bırak sen nasıl istiyorsan yaşa hayatını, kimsenin de sana karışmasına izin verme.
Sevgiler canım...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aynı fikirdeyim seninle . Maksat, kendi duruşunu belirlemekte ... Erkeklerin ne istediği, ne düşündüğü fıs kalır, sen ne istediğini bilirsen.
Ama bunlara karar vermek için erken.
Ben 22 yaşındayım, benim için bile erken ,,, düşün .

iyi hoş fikirlerine saygım var ama 17 yasındakı biri için biraz ağır cümleler kurmamışmısın? daha görüp göreceğin neler olacak bu hayatta ayrıca ben kesınlıkle 17 yaslarda dogru insanı bulabileceğini düşünmüyorum..yaşın küçük birşeyden anlamazsın demiyorum ama herşey eğitimi iyi alıp yuksek puanlı okula girmekle olmuyor malesef
yaşadıkların kimseyi ilgilendirmez elbet,bu forumda erkeklerin neler yaptıgını yapabileceğini gördük,bugun aranız iyidir yarın dertleşmek için konu açarsın birlikte olduk ama sevgilim benden ayrıldı diye işte bir kadın olarak bu durumlara kımsenın düşmesını istemedıgım için sert yapabılıyorum bazen yorumlarımı ama asla kımseyı kınamıyorum sadece üzülüyorum bu duruma neden düşsün ki insanlar

bakireliği önemsemeyen birisi kendi öZ saygısnı kaybetmiş demektir diye düşünüyorum ki yazıklar da..

Son düzenleme:
ayrıca yazdıgın başlıkla içerik cok farklı ,buraya sık sık takılıyorsan burda sorun yaşayan bayanların cogu senın tabırınle senın zıhnıyetındekı kişiler bişiyleri erken tüketip sonrasında üzülenler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…