LÜTFEN ÖNYARGISIZ OKUYUN.Cinsellikle ilgili zihniyet.

ben konnun açılış sebebini anlayamadım desem:26:

Erkek olduğun nasılda belli oluyor üslubunun çirkinliğinden.Elleşme,yiyişme vs.Sen kız arkadaşınla kurduğun yakınlığın adını bile elleşme,yiyişme tarzı kelimelerle anlatıyorsun ve seven erkek dokunmaya kıyamaz sözlerini geçin diyorsun.Şunu bir kere daha anladımki 17 yaşındaki genç bir erkeğin cinsel dürtüleri sevgiden çok uzakmış.

Ha bu arada böyle bir zihniyete sahipsen ilerde kızın olursa,sen kızına 17 yaşındaki bir gencle yiyiş,elleş! dersin.
Ama bende dahil buradaki hiçbir kadın kızını senin gibi ne dediğini bilmeyen biriyle zinaya girsin,günah işlesin diye yetiştirmez.
Birde sizin dini anlayışınızdır demişsin ya,o söylediklerin bizim dini anlayışımız değil,Yaradanın emirleridir.Ve bu emirler her dinde aynıdır.İster yahudi ol,ister hristiyan,ister müslüman.Her dinde zina yasak ve günahtır.

Son düzenleme:
Ben sizinle yaşıtım. Ama sizin gibi düşünmüyorum. Hatta sizin dediklerinizi her erkekle/kızla yapan kıza de erkeğe de ahlaksız diyorum kusura bakmayın. Bunlar için yaşımız daha çok küçük.

Son düzenleme:

Hakikaten, okurken de farkettim elleşme yiyişme falan. Arkadaş sanırım renk katmak için geldi aramıza, uzaktan da izliyordur muhtemelen. Buraya renk katayım derken gün gelip kendisi rengarenk olmaz umarım..

Ben sizinle yaşıtım. Ama sizin gibi düşünmüyorum. Hatta sizin dediklerinizi her erkekle/kızla yapan kıza de erkeğe de ahlaksız diyorum kusura bakmayın. Bunlar için yaşımız daha çok küçük.

Yaşının ve temizliğinin kıymetini bil Ciddi söylüyorum.

Onu demeyelim bunu demeyelim...! ee sen ne diye açtın bu konuyu o zaman? Ha seni tasdik edelim istiyosan o mümkün değil

MaşaAllahİnşaAllah kendin kadar masum ve temiz insanlarla karşılaşırsın hayatın boyunca.

evet o seni kullanmaz çok sever cinsellik yaşarsın çok normal...
ama senden ayrıldığı zaman sen kendini kullanılmış hissedersin seni uyaran ablaların değil...

Hele bir 18 ini geçseydin hiç değilse :26: Daha reşit olmadan cinsellikle ilgili konularda ahkam kesiyorsun.Ayrıca iyi okul okumak kendini yetiştirmek önemli tabi ama bunu yaptın diye her yaptığın her dediğin doğru olur anlamına gelmez. Daha çok şey öğreneceksin çok ..

Son düzenleme:
Çok doğru söylediğin birşey var ki bu iki taraflı zevk almayla ilgili ve artık eskide kaldı o çok kısıtlı ilişkiler; kim ne derse desin artık öyle bir zamandayız

Yaşın küçük evet ama olgunluk yaşla alakalı değil tecrübe edindikçe daha farklı fikirlerin de olacak pişman olacaksın ki yaptıklarından ders alasın.

konunda erkek olduğun geçiyor sonra bayanım demişsin ilk ikaç sayfa konundan önce erkek mi bayan mı anlamaya çalışmakla geçti sandım ki hey hanımlar biz erkekler sizin sandığınız gibi değiliz aslında böyle böyle düşünenimiz de var demek istiyorsun sonra bayanım dediğinde yine bağlantı koptu bende bidaha okudum yazını yani ana fikrinden çok bununla vakit geçirdim desem netice olarak kesin erkeksin ona kanaat getirdim de fikirlerin hoş ama yok öyle bir dünya madem üye oldun bir derdim var bölümüne hergün uğra oku derim

son pişmanlık fayda etmez..
sonra bile bile düştüğün o batakta boğulacaksın
mı demek istedin?:26:

Her düşünceye saygım sonsuz ama kusura bakma sevgi bu yorum midemi bulandırdı. Artık nedir ya?

çok iyi bir üniversitede çok iyi bir puanla girmenle bir alakası yok bu konunun niye söledin anlamayadım üniversitede okuduğunu söyleyerek insanların seni kaale almasını sağlayamazsın kaldık ki reşit bile değilsin reşit bile olsa bir kızın yapabilceği hareketler kısıtlıdır e onun dışında sen ne yaparsın bilemem ama kısıtlıdır kimbilir ailen okuman için nasıl çabalıyor sen böle konular için bence kafanı yorma bu dediklerini herkes kendine göre düşünür senin düşündüklerinde sana kalsın ne kadarrr çok kız biliyorum anası babası ne çabalarla okutuyor ve senin bu dediklerini sanki masum bişeyler yapıyormuş gibi yapıyorlarda anlatıyorlarda tabiki seven insan sarılırda öperde önemli olan tadını kaçırmamak çünkü erkekler senin gibi asla ama asla düşünmezler öle öle ne kız gördüm ortada kalan çocuk aldıran bir kere bile değil hep aynı hatayı yapan ileri gitmedim diyosun zaten ama bir çoğunu yaptıktan sonra ileri gitsende olur gitmesende olur çok dikkatli ol çok yaşını önemsiyorum bu küçüktür anlamaz asla demiyorum ama lütfen sende yaşının farkında ol

Canım cesaretini tebrik ederim öncelikle :) Düşüncelerini yazmışsın bu da benim düşüncem diye elbette herkes saygı göstererek cevap vermeli okumadım her sayfayı ne yazılmış cevap diye ama şunu söylemek isterim bende muhafazakar kesimin serbest kesime tahammül gösteremesine serbest kesimin de muhafazakar kesime tahammül gösterememesine sinir olurum forum için bahsetmiyorum sadece ben.. Farklı düşüncelerde insanlar olabiliriz ama hemen birbirimizin üstüne atlamak yerine düşüncelerimi sakince paylaşmayı ve karşımızdakinin kendi hayatı diyip susmayı da bilmeliyiz..
Senin düşüncelerine gelince ablacım küçüksün daha cidden ben bir sene önceki aklımı bugüne beğenmem mesela... Tecrübe olmayaınca ve gençliğin ateşi ile beylik laflar ediyoruz hep bu yaşlarda Ama asla ama asla unutma burası Türkiye ve düşünceler belli toplum belli... 18 i geçmeyi yeterli olgunluk sanıyorsun ve hayati kararlar vermek için yeterli sanıyorsun ama öyle değil.. Türkiyede erkekler ve o erkeklerin aileleri bakire kız ararlar her zaman bunu asla ama asla unutma İlişkin var iken söylemez bunu sana ama o pislik herif ciddileştiğinde yarı yolda da bırakabilir. hepsi böyledir demiyorum sana ama var böyle bir durum... Ha bir de bazı şeyleri çok erken yaşamak ilişkiyi tüketmek demektir geleceğe bir şey kalmaz

Sizinle hemfikir olduğum noktalar var.

Cinsellik sadece erkek için değil
Kadının kullanılması tabiri midemi bulandırıyor.
Ama ne yazık ki durum bu. Bakış açısı bu. Kadın için cinsellik erkeği bağlamanın bir yolu. Genellikle geri tepen bir silah.
Bence erkek forumlarında da bu konuyu gündeme getirmelisin. Yaşadıklarını bayağı sözlerle birbirine anlatan hemcinslerinizin anlayışı değişmediği sürece buralarda ne deseniz de faydası yok.

Bazı konular tartışmaya açık değildir. Bazı konular her platformda tartışılamaz.
Binlerce üye, binlerce kadın ..
Pek çoğu o kadar genç ki. Üyelerin sosyoekonomik değişkenliği de göz önüne alın lütfen. Yazdıklarınızın akıl karıştırmaktan başka bir işe yaramaz. Birilerinin düşüncelerinize düşünmeden katılması 3. sayfa haberlerinin 4 sayfaya da taşmasını sağlar sadece.

Belli bir olgunluğa ulaşmış toplumun karşısına ben buyum diye çıkamayacak yaş ve konumdaki bir genç kız ya da delikanlının yazamayacağı cümleler bunlar. Misafirimizin ekşicilerden olduğunu sanmıyorum.

Her neyse.. Hoş geldiniz ya da güle güle beyefendi : ))

Şunu da eklemeden edemeyeceğim. Herkes fikrini söylemekte özgür ama evlilik öncesi cinsellikle ilgili fikirlerinizi belirtirken lütfen daha düzgün tabirler kullanmaya özen gösterin. Buraya pişmanlıkları vicdan azapları hakkında konu açanları biliyorsunuz, bu insanlar bu tip yorumları görünce daha kötü olabilirler, insanları intihara iten şeyler bunlar zaten bu acımasız yargılar,yaşadıkları değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…