LÜTFEN OVULASYON TESTİME BAKAR MISINIZ

tiplikelebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2025
33
29
3
25
Arkadaşlar merhaba sat 13 Nisan genelde 23/24/25 günde bir regl oluyorum regl bitiminden itibaren ovulasyon testi deniyorum ama asla anlayamadım yardımcı olur musunuz pik olmuş mu yada çatlama var mı iki çizgi tamamen eşit değil cunku

Eklentiler

• IMG_3024.webp
    IMG_3024.webp
    25 KB · Görüntüleme: 209
Arkadaşlar merhaba sat 13 Nisan genelde 23/24/25 günde bir regl oluyorum regl bitiminden itibaren ovulasyon testi deniyorum ama asla anlayamadım yardımcı olur musunuz pik olmuş mu yada çatlama var mı iki çizgi tamamen eşit değil cunku
Bugün çatlamaya yakın görünüyor yarın çatlayabilir ama bugünü de değerlendir bence

Merhaba ovulasyon teslim yorumlar mısınız benimle lütfen bugün mü acaba

Eklentiler

• 20250429_215914.webp
    20250429_215914.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 134
Arkadaşlar hamileyim kullanmayı düşünen varsa inovita hem ovulasyon hem gebelik testleri muhtesem
Öncelikle hayırlı olsun 😍
Bu testlerden sonra koyulaşma devam ediyor mu diye ovulasyon yapmaya devam ettinn mi ? Bir de belirtilerin nelerdi

Teşekkürler gebe kalırsam burdan paylaşacağım bende 🙏🏻 size de hayırlı olsun

Uygulamada 2 gün önce gösteriyordu
Ya öyle mi işte benimde öğle olursa ben köye gidicem köye denk gelir yaptığım testte boşa gider kalabalıkta yapamayoz da ay ortada kaldım ama biri yönden den de 6 ayı devirsem mi diyorum daha 3. Denemem adetim yarın gelmesi gerek testim de silik çoktı ama güvenmedim tabi

sonuna kadar takip etmedim ama evet ovulasyındsn sonra koyuluk devam etti gebelik testi yaptığım gün tekrar ovu testi yaptım t çzigidi ç den koyu çıktı belirti olarak da yumurtlamadan 4-5 gün sonra aşırı derecede akıntım oldu hiç kesilmedi ve göğüs acımalarım başladı hala devam ediyor regl olacağım gün de olacakmış gibi sancılarım oldu hala geçmedi ama olmadım 3 gün gecikmeyle test yaptım

benim testimi de yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_1750.webp
    IMG_1750.webp
    120,1 KB · Görüntüleme: 16
Back
X