- 23 Nisan 2025
- 33
- 29
- 3
- 25
- Konu Sahibi tiplikelebek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün çatlamaya yakın görünüyor yarın çatlayabilir ama bugünü de değerlendir benceArkadaşlar merhaba sat 13 Nisan genelde 23/24/25 günde bir regl oluyorum regl bitiminden itibaren ovulasyon testi deniyorum ama asla anlayamadım yardımcı olur musunuz pik olmuş mu yada çatlama var mı iki çizgi tamamen eşit değil cunku
Hala pik görünüyor kaç gündür hangi günü değerlendireceğimi şaşırdımBugün çatlamaya yakın görünüyor yarın çatlayabilir ama bugünü de değerlendir bence
Bence daha var aynı koyulukta yada daha koyu göremedimMerhaba ovulasyon teslim yorumlar mısınız benimle lütfen bugün mü acaba
Arkadaşlar hamileyim kullanmayı düşünen varsa inovita hem ovulasyon hem gebelik testleri muhtesem
Evet pikEki Görüntüle 3593212
Merhaba bende aynı testi kullanıyorum pik mi bugün
Öncelikle hayırlı olsunArkadaşlar hamileyim kullanmayı düşünen varsa inovita hem ovulasyon hem gebelik testleri muhtesem
Normalde yumurtlama uygulamada ne gösteriyordu yani aynı çıktı mı merak ediyorum bende bundan alcam internette 500 tl idiEki Görüntüle 3593212
Merhaba bende aynı testi kullanıyorum pik mi bugün
Uygulamada 2 gün önce gösteriyorduNormalde yumurtlama uygulamada ne gösteriyordu yani aynı çıktı mı merak ediyorum bende bundan alcam internette 500 tl idi
Bugün benimde pik galiba aynı gün olmuşTeşekkürler gebe kalırsam burdan paylaşacağım bendesize de hayırlı olsun
Uygulamada 2 gün önce gösteriyordu
Hadi inşallahBugün benimde pik galiba aynı gün olmuş![]()
Ya öyle mi işte benimde öğle olursa ben köye gidicem köye denk gelir yaptığım testte boşa gider kalabalıkta yapamayoz da ay ortada kaldım ama biri yönden den de 6 ayı devirsem mi diyorum daha 3. Denemem adetim yarın gelmesi gerek testim de silik çoktı ama güvenmedim tabiTeşekkürler gebe kalırsam burdan paylaşacağım bendesize de hayırlı olsun
Uygulamada 2 gün önce gösteriyordu
benim testimi de yorumlar mısınızArkadaşlar merhaba sat 13 Nisan genelde 23/24/25 günde bir regl oluyorum regl bitiminden itibaren ovulasyon testi deniyorum ama asla anlayamadım yardımcı olur musunuz pik olmuş mu yada çatlama var mı iki çizgi tamamen eşit değil cunku
12. Gün yumurtlama olmuş 13. Gün çatlamış gibi gözüküyor değerlendirmişsinizdir inşallahbenim testimi de yorumlar mısınız