lütfen sakinleştirin beniii

yani unutmuş olduğu için ne denir ki...
geri alma şansın varsa sen al çağır arkadaşlarını oturun birlikte yiyin...
kendi kaybetti...

yani işte unuttuğu için bişey denmiyo zaten kızılmıyoda ama kırıldım işte sadece sanki küfreder gibi ben o kadar emek vermişim o unuttu gitti

güzelim bu forumda sempatik bulduğum üyelerden birisin çok tatlısın şekersin lakin geçmiş konularınada dayanarak şunu diyorum: sence de fazla içli dışlı değilmisin annesi yapsın, hem annesiyle falanda bu kadar samimi olma, inan bana kimse senin için aa ne fedakar kız kalkmış börek yapmış demez, yarın bigün evlensen sağda solda oğlumun peşinde koştu olur adın ağırdan sat kendini

Valla katılıyorum ... Sen ne kadar kendini uzak tutarsan değerin o kadar artar.. Ben bunu bilir bunu söylerim..

Valla katılıyorum ... Sen ne kadar kendini uzak tutarsan değerin o kadar artar.. Ben bunu bilir bunu söylerim..

tecrübeyle sabittir tatlım, hem kendi ilişkimde gördüm bunu hem de kardeşimin ilişkilerine annemin bakış açısını biliyorum erkek anneleri bu tip şeylere uzun vadede hoş bakmıyo

çok teşekkür ederim çok. hakkaten salağım ben ya napıyım elimden gelmiyoki sert davranmak veya ağır olmak. nasıl yapabilceğimi bilmiyorum ama hep üzülen ben oluyorum işte

tecrübeyle sabittir tatlım, hem kendi ilişkimde gördüm bunu hem de kardeşimin ilişkilerine annemin bakış açısını biliyorum erkek anneleri bu tip şeylere uzun vadede hoş bakmıyo

Ben tecrübeli değilim canım ama aklı fikri olan herkes oturup bi düşünmeli.. Ben düşündüm ve gerçkten haklısınız kesinlikle..

biliyorum da insan üzülüyo işte. saygısızlık gibi oldu

Saygısızlık değil bence, saygısızlık istekle yapılır, neler yapıyor sevgilileri insanlara. Aldatıyor, dayak atıyor filan :26: Bir de diğer arkadaşlar haklı siz fedakarsınız, iyi niyetle yapıyorsunuz ama annesi gibi olursunuz yakında, kendinizi geri çekin :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…