Lutfen samimiyetle fikirlerinizi yazar misiniz?

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
Rica ediyorum polemik cikarmadan...gercekten halim yok..
35 yasindayim hatta 36.bir evlilik ve bosanma akabinde.cocugum yok.istiyor musun derseniz hayir.evlenmek de istemiyorum.
Ben nisanlanmadan once bu adam annemin arkadasi araciligiyla anneme iletmisti tanismak istedigini.10 yas vardi aramizda benim de iliskim vardi.
Simdi bu adam benimle yine gorusmek istiyor.o da evlenmis bosanmis.bir cocugu var annede kaliyor.liseye gidiyor sanirim.adam unlu bir saglik grubunun kurucusu maddi durumu iyi doktor ama iyi kazaniyor.yasam tarzi bana uyuyor, sakin bi adam, naif bi adam ya da oyle duruyor.
Gelelim derdime...adami kesinlikle cekici bulmuyorum,isinamiyorum...yasemin bu yastan sonra seceneklerin azaliyor,sen yas alacaksin,tipi cekse karakteri cekmez,armut uzum meselesi iste.
Ya ben bu adama bi sans versem yapabilir miyim? Kesinlikle cekmiyor.gobegi var ki nefret ederim.sakalli bi adam.hic cekmiyor

Nope , olmaz bu iş .

Ya zorla beğenmediğin biriyle parası için birlikte olacaksan mutsuzluğa mahkum olursun

Hem evlenmek istemiyorsunuz, hem adam cekici gelmiyor. Ben anlamadim ne istediginizi.

Zamanla olmuyor çekim önemli sonra pişman olursunuz her insan şansı hak eder ama siz ne iatediğinizi biliyorsunuz emin olun istemediğiniz şeyle yaşamak çok zor olur bu işe hiç girmeyin derim olmuyor sonra hep yüzr vuruluyor çevremde gördüğüm kadarıyla ha belki aşık olursanız bir nebze göbek görünmeyede bilir iç sesinizi dinleyin derim bazen sevgi aşk da örtmüyor uzun lafın kısası hem göze hem kalbe insanoglu böyleyiz malesef

36 yaşındasın diye seçme hakkın yok mu yani, tabiki var içinin ısınmadığı çekici bulmadığın biriyle yan yana bile gelmek istemezsin bırak bir hayatı paylaşmayı. Şans vermek istersen deneyebilirsin hemen evleneceksin diye birşey yok ama şahsen ben çekici bulamadığım birine şans vermem.

Ayakkabının teki o değilse olmaz der eskiler. (Ayakkabılar bile eş olmalıdan geliyor bu laf)

Hanimefendi surekli zehir sacarak yasamak zor degil mi?sadece gobek mi yazilmis?!
Ben başka bir şey göremedim. Evlenmek istemiyormuşsunuz, göbeği sakalı varmış. Evlenmek istemiyorsanız zaten adamın vaktini çalmayın. 36 yaşına kadar insanları dış görünüşüyle değerlendirmemeniz gerektiğini öğrenemediyseniz yine adamın vaktini çalmayın. Yani çok anlaşılır da yazıyorum aslında ama...

Yaşınız seçme hakkı olmayan bir yaş değil. Hiçbir yaş için bunu söyleyemeyiz ama az özeleştiri yapın. Ben neden hala bekarım diye o zaman kriterlerinizi değiştirirsiniz belki
Ben bekar olmayi eksiklik olarak gormuyorum sahsen.hala niye bekarim bu tercih....ben seviyorum bu durumu.yani bu adamda da beni dusunduren o sanirim.rahat bi adam.huzurlu geliyor.

benim kuzenlerden biri bahsettigin gibi bilinen bir ailenin oglu, zengin bir doktorla evlendi. o da aynen dedigin gibi adamla tanisinca asla olmaz demiş, hic bir yakinlik ve cekim hissetmemis. 10 seneden fazladir evliler galiba. gayet de mutlu görünüyorlar disaridan.

yani bence zamanla oluyor cekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…