Lutfen samimiyetle fikirlerinizi yazar misiniz?

Sohbet falan nasil peki? Hani insana insan lazimdir ya,o acidan degerlendirilebilir diye dusundum ben. Merhabadan zarar gelmez,bu konumdaki bir adam da arkadas olmak ister oncelikle.
Sohbet iyi aslinda...adam ben universiteyken de gorusmek istemisti.ikimiz de evlendik yine buldu beniya polemik yaratmak istemiyorum durumda gariplik var ki diye yaziyorum.ya profil resimleriminaliyo duzenliyo bana atiyor.gordugu bir cicek olsa onun fotografini cekip atiyor.karantina doneminde diye su an.cicekle gelir gelecegi zaman.ne bileyim fazla mi diyorum ben aliskin degilim de bole seylere

Ben bu yoruma katiliyorum.evlenmek belki sonra ben hayatima alayim mi diye soruyorum.bu adamla evleneyim demiyorum su an.yani lafam karisik zaten ben isinir miyim diye boyle hikayeler varsa duymak istedim ya da olmaz diye belki de.ha yasa gorus kararini ver biz ne bilelim diyeceksiniz haklisiniz.ama icimden denemek bile gelmiyor.arkadaslarim da sacmalama diyor annem gorus diyor.arada kaldim.

E bi cay ıcın kimseye zararı olmaz.
Belkı sohbetini belki gulusunu belki kokusunu seversin kimbılır. Belki de onuncu dk bu ne der bahaneyle gidersin evıne. Yasamadan ogrenemıcez. Bende 36yasındayım, mantıgımla beraber ask bigun bulursa ben varım. Sadece mantıkla su saatten sonra su bile vermem kimseye. Sadece askla da gozumu kor edip ıkıncı hataya dusmem. Allahta ızın vermesin.
Mantıgın sende dursun ama azcık ask ve biraz da tutku falan olsun

Cay ictik,kahve de ictik...kimsenin yanindan kacmadim hep isinirim diye zorlarim benne bileyim tutku olmaz da biraz dahs denemeye karar verdim

Göbek sporla gider, sakallar için bir tıraş yeter. Üniversitede bir kız arkadaşımdan üst sınıflardan bir çocuk hoşlanıyordu kızın da hiç tipi değil,epey uğraştı kız için en son dedik bir görüş ne kaybedersin yemeğe gittiler biz de diyoruz olmayacak ama en azından bir tanışsın, kız bir döndü ağzı kulaklarında şimdi 12 yıllık evliler 2 de çocukları var bir çay için derim ben belki çok açacak sohbeti kimyanız uyacak

Sonraları gerçekten birine çekim hissedersin o zaman olaya gel.keske demenizi istemem

Oyle olur umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…