- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Sohbet iyi aslinda...adam ben universiteyken de gorusmek istemisti.ikimiz de evlendik yine buldu beniSohbet falan nasil peki? Hani insana insan lazimdir ya,o acidan degerlendirilebilir diye dusundum ben. Merhabadan zarar gelmez,bu konumdaki bir adam da arkadas olmak ister oncelikle.
İnsanlar bunlar için evleniyor zaten.Beraberlik,destek,huzur,yoldas,bi kahveyi paylasmak vs vs
Ben bu yoruma katiliyorum.evlenmek belki sonra ben hayatima alayim mi diye soruyorum.bu adamla evleneyim demiyorum su an.yani lafam karisik zaten ben isinir miyim diye boyle hikayeler varsa duymak istedim ya da olmaz diye belki de.ha yasa gorus kararini ver biz ne bilelim diyeceksiniz haklisiniz.ama icimden denemek bile gelmiyor.arkadaslarim da sacmalama diyorAskın olmadigi yerde bekarlık sultanlık yasemin.
Sırf evlenmek ıcın duzenını, cekıcı bulmadığın bırı ıcın neden bozasın kı? Sende bildigim kadarıyla calısan kendı ayakları uzerınde duran kadınsın.
Bak keyfıne bence
Bekarlik evli olmamak degil miBekarlık = evli olmamak değil
E bi cay ıcınBen bu yoruma katiliyorum.evlenmek belki sonra ben hayatima alayim mi diye soruyorum.bu adamla evleneyim demiyorum su an.yani lafam karisik zaten ben isinir miyim diye boyle hikayeler varsa duymak istedim ya da olmaz diye belki de.ha yasa gorus kararini ver biz ne bilelim diyeceksiniz haklisiniz.ama icimden denemek bile gelmiyor.arkadaslarim da sacmalama diyorannem gorus diyor.arada kaldim.
Ama sevdigi biriyle yapilir bunlar. Sevmedigim bi adamla zehir olur o kahve bana.İnsanlar bunlar için evleniyor zaten.
Aksini söylemiyorum ben de. Boşa zorlanmasın diyorum o yüzden, adamdan hiç hoşlanmıyor.Ama sevdigi biriyle yapilir bunlar. Sevmedigim bi adamla zehir olur o kahve bana.
Cay ictik,kahve de ictik...kimsenin yanindan kacmadim hep isinirim diye zorlarim benE bi cay ıcınkimseye zararı olmaz.
Belkı sohbetini belki gulusunu belki kokusunu seversin kimbılır. Belki de onuncu dk bu ne der bahaneyle gidersin evıne. Yasamadan ogrenemıcez. Bende 36yasındayım, mantıgımla beraber ask bigun bulursa ben varım. Sadece mantıkla su saatten sonra su bile vermem kimseye. Sadece askla da gozumu kor edip ıkıncı hataya dusmem. Allahta ızın vermesin.
Mantıgın sende dursun ama azcık ask ve biraz da tutku falan olsun
Yo ben kahve icerim bi daha bulusurum gunduz telde konusurum isinayim diye mantigima yatan birini bildugumda son raddeye kadar isinayim diye zorlarimAma sevdigi biriyle yapilir bunlar. Sevmedigim bi adamla zehir olur o kahve bana.
Bekarlık eşittir evli olmamak , değil.Bekarlik evli olmamak degil mipeki
Oyle olur umarimGöbek sporla gider, sakallar için bir tıraş yeter. Üniversitede bir kız arkadaşımdan üst sınıflardan bir çocuk hoşlanıyordu kızın da hiç tipi değil,epey uğraştı kız için en son dedik bir görüş ne kaybedersin yemeğe gittiler biz de diyoruz olmayacak ama en azından bir tanışsın, kız bir döndü ağzı kulaklarında şimdi 12 yıllık evliler 2 de çocukları varbir çay için derim ben belki çok açacak sohbeti kimyanız uyacak
O zaman ayrilirimSonraları gerçekten birine çekim hissedersin o zaman olaya gel.keske demenizi istemem
O kişinin sana gönlü. Kaymış ama ona haksızlık olmaz mıO zaman ayrilirimhemen evlenmem zaten
Haksizlik yok. Kkmse kimseye sonsuza kadar bagli kalacak diye bi sey yok.anlasamayip ayriladabilirizO kişinin sana gönlü. Kaymış ama ona haksızlık olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?