Lutfen samimiyetle fikirlerinizi yazar misiniz?

Arkadaşım yarın öbürgün iş ilerleyecek,
adamla aynı yatağa gireceksiniz.
Tipini beğenmediğiniz, çekici gelmeyen biriyle nasıl olacak o iş?
Ben eşimi ilk gördüğümde çok hoşlanmamıştım fazla soğuk ve burnu havada gelmişti ama aynı zamanda ellerinin temizliği, düzgünlüğü dikkatimi çekmişti.
Hani 'baştan ısınamamıştım sonradan sevdim' tarzı yaşanmışlıklar arıyorsanız o durumlar genelde tiple alakalı olmuyor bence.
Bir insan gözümüze ya hoş geliyordur
ya gelmiyordur.
Gelmiyorsa zorlamaya gerek yok.
Ayrıca daha çok gençsiniz önünüze başkaları da çıkar.

Yaşınız seçme hakkı olmayan bir yaş değil. Hiçbir yaş için bunu söyleyemeyiz ama az özeleştiri yapın. Ben neden hala bekarım diye o zaman kriterlerinizi değiştirirsiniz belki
Uzun süre bekar olunca ne farki var ki? Belki karsisina sevecegi biri cikmamistir. Kriter kelimesi dogru degil bence.

En azından bir kere buluşun. Bir kez görüp sonrasında tlfna 1-2 ay görüştüğüm birisi vardı ama Nasıl heyecanlanıyorum konuşurken anlatamam:) bi buluştuk kaç çiko kaç demiştim çok kasıntı mekan benim der gibi edalar en hazetmediğim tavırlar.. sizinkide tam tersi olabilir bir kez görüşmek birşey kaybettirmez belki kazandırabilir belli olmaz

Senin konularını ciddiye alamıyorum bunun sebebi de sensin biliyorsun ayrıca göbeği sakalı var diye görüşmek istemiyorsan niye konu açıyorsun ki belki adam göbekten ibaret değildir
Misal bugün bi banka müdürü gördüm iriydi gayet yaşıda baya var asla bakacağım biri değil ama tavrı duruşu kendine güveni bi baktırdı kendine

Sizin eski konularınızı yorumlarınızı biliyorum. Siz dış görünüşe çok önem veriyorsunuz. Kaslı yağsız uzun boylu yakışıklı birini hep istiyordunuz. Bence beğenmiyorsanız mutlu olamazsınız

Ben bekar olmayi eksiklik olarak gormuyorum sahsen.hala niye bekarim bu tercih....ben seviyorum bu durumu.yani bu adamda da beni dusunduren o sanirim.rahat bi adam.huzurlu geliyor.
Eksiklik olarak görmüyorsanız neden sürekli bekarlığınızdan yanan konular açtınız? Ben okuduklarım hakkında yorum yapıyorum

Arkadas olarak gorusun. Taniyin bir bakin. Sadece tip degildir insani ceken. Fikirler,yasam tarzi,dunya gorusu ceker beni mesela. Arkadas olup tanimak en iyisi. Belki oyle kalir belki ruh esiniz olur bilemezsiniz simdiden

Arkadas olarak gorusun. Taniyin bir bakin. Sadece tip degildir insani ceken. Fikirler,yasam tarzi,dunya gorusu ceker beni mesela. Arkadas olup tanimak en iyisi. Belki oyle kalir belki ruh esiniz olur bilemezsiniz simdiden
Tesekkurler pozitif yorumunuz icin.evet yasam tarzi beni cekiyor.kopekleri var ki cok severim
Her sabah yuruyuse cikiyor erken kalkiyor..benlik durumlar bunlar.ayni zamanda universitede derse de giriyor.yani hekimligin yaninda docent bir de.bana makul geliyor.ama adamla yalniz kalmaktan hoslanmiyorum nereye kacacagimi sasiriyorum.elimi ayagimi nereye koysam diyorum ama bu heyecandan degilcok dikkatli izliyor beni beni itiyor bisiler.aslinda cok makil geliyor mantiken ama ruhum sıkılıyor

Sohbet falan nasil peki? Hani insana insan lazimdir ya,o acidan degerlendirilebilir diye dusundum ben. Merhabadan zarar gelmez,bu konumdaki bir adam da arkadas olmak ister oncelikle.

Boyle hissederek bir omru ayni evde geciremezsiniz ki. Zaten evlenmek istemiyorum demissiniz. Ama dis gorunus bazen yanıltıcı olabilir. Sizin icin neyin onemli olduguna karar verin once.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…