- 26 Mayıs 2018
- 8.212
- 38.815
- 548
- 51
- Konu Sahibi Dindirella
-
Uzun süre bekar olunca ne farki var ki? Belki karsisina sevecegi biri cikmamistir. Kriter kelimesi dogru degil bence.Yaşınız seçme hakkı olmayan bir yaş değil. Hiçbir yaş için bunu söyleyemeyiz ama az özeleştiri yapın. Ben neden hala bekarım diye o zaman kriterlerinizi değiştirirsiniz belki
Eksiklik olarak görmüyorsanız neden sürekli bekarlığınızdan yanan konular açtınız? Ben okuduklarım hakkında yorum yapıyorumBen bekar olmayi eksiklik olarak gormuyorum sahsen.hala niye bekarim bu tercih....ben seviyorum bu durumu.yani bu adamda da beni dusunduren o sanirim.rahat bi adam.huzurlu geliyor.
Beraberlik,destek,huzur,yoldas,bi kahveyi paylasmak vs vsEvlenmek istemiyormuşsunuz zaten neden zorlayasınız ki?
Yalnizloktan yakiniyorum.biriyle olmam icin nikaha ihtiyacim yokEksiklik olarak görmüyorsanız neden sürekli bekarlığınızdan yanan konular açtınız? Ben okuduklarım hakkında yorum yapıyorum
Bekarlık = evli olmamak değilYalnizloktan yakiniyorum.biriyle olmam icin nikaha ihtiyacim yok
Belki hem bunlari yapabilceginiz hem de sevebilceginiz biri cikar karsiniza. Yasim geciyor diye böyle bir seyi kacirip sevmedigim biriyle evlenmem acikcasi.Beraberlik,destek,huzur,yoldas,bi kahveyi paylasmak vs vs
Tesekkurler pozitif yorumunuz icin.evet yasam tarzi beni cekiyor.kopekleri var ki cok severimArkadas olarak gorusun. Taniyin bir bakin. Sadece tip degildir insani ceken. Fikirler,yasam tarzi,dunya gorusu ceker beni mesela. Arkadas olup tanimak en iyisi. Belki oyle kalir belki ruh esiniz olur bilemezsiniz simdiden
Sohbet falan nasil peki? Hani insana insan lazimdir ya,o acidan degerlendirilebilir diye dusundum ben. Merhabadan zarar gelmez,bu konumdaki bir adam da arkadas olmak ister oncelikle.Tesekkurler pozitif yorumunuz icin.evet yasam tarzi beni cekiyor.kopekleri var ki cok severim
Her sabah yuruyuse cikiyor erken kalkiyor..benlik durumlar bunlar.ayni zamanda universitede derse de giriyor.yani hekimligin yaninda docent bir de.bana makul geliyor.ama adamla yalniz kalmaktan hoslanmiyorum nereye kacacagimi sasiriyorum.elimi ayagimi nereye koysam diyorum ama bu heyecandan degilcok dikkatli izliyor beni beni itiyor bisiler.aslinda cok makil geliyor mantiken ama ruhum sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?