Mrb arkadaşlarım dün bir konu açmıştım sevdiğim adamla ilgili cok sağolun görüşlerinizi paylaştınız.bugün biz görüştük ve aramızda bazı konuşmalar geçti bu konuşmalardan sonra anladımki gerçekten beni sevmiyormuş.daha önce aramızda bir konuşma geçmişti imam nikahı yapalım diye tamam demişti ama sonra hep geçiştirdi hoca bulamıyorum yok yapmıyolar diye bende tabiki ona inanmıştım.bugünse yolda beni eve bırakırken onu denemek amaçlı şöyle dedim:bizim mezhebimizde imam nikahını aile bilmesede allah katında kabul oluyormuş dedim önümüzdeki hafta gidelim dedim camide olmaz hoca kıymaz gibi laflar söylemeye başladı bende sinirlendim pazartesi yada salı gel beni işten al bi camıye gidip yaptırıcaz dedim yok gelemem benim işlerim var dedi.
ben anladım beni oyaladığını dank etti kafama orda birde burdaki yorumlardan yola çıkıp düşündüm.ona dedimki dürüst ol söyle istemiyorum de dedim bende bidaha bu konuyu açmayayım dedim istemiyorum açma dedi neden peki ozaman ilkbaşta istiyorum demiştin dedim ozaman istiyodum şimdi istemiyorum dedi çok üzüldüm.
Ben kesin ayrılmaya karar verdim bu arada arkadaş çevrem beni öğretmn evlnp boşanmış bir arkadaşla ciddi anlamda tanıştırmk istiyordu ben yok diyordum.halada yok diyorum ama sevdiğim adamın bu olaydan haberi vardı.benim sizlere akıl danışmak istediğim konu şu: ayrılıcam bir mesaj çekicem ben ancak evlenirsem seni unuturum oyüzden öğretmnle evliliği kabul edicem mi diyeyim (aslında birazda onu kızdırmak istiyorum)yoksa başka bişeymi yazayım yada hiç bişey demeyip telefondan aramadan mesaj kısmından onu engelleyip çekip gideyimmi yoksa bugün görüştükbiraz beni özlesin bikaç gün ozamanmı ayrılayım sizce neyapayım