yok şekerım o evlılıgımızın ılk 1 senesiydi simdi yatmadan yatmaya gıdıoz yatak odamıza:):)
Eki Görüntüle 656534 Eki Görüntüle 656535 Eki Görüntüle 656536
kızlar sizce bu 2 takımdan hangisini almalıyım oturma odama.
Birde bu yatak odalarından sizce hangisi daha güzel?
nar Modern Yatak Odas Modern Yatak Odalar,2013 Mobilya Modelleri,Modern Mobilya Modelleri 064
En Modern Sumba Yatak Odas Takm Kamaz
o zamannnn bu yatak odasını alın ve yeni evlenmişsiniz gibi düşünün
yatak odasındada koltuktada ilk sıradakileri beğendim:))) yalnız o maviş koltuğa bitttimmm nekadar ve nereden alıcaksın:))
valla ben artık mobilyaları kullanım kolaylıgına göre değerlendiriyorum..
mavi kesinlikle çok kullanışsız olur başına dert alırısn :) koltukta nokta nokta dikim yerleri varya işte oraya bi kırıntı düşse hemen peşine düşmek zorundasın..millet gelecek oturacak dökme etme diyemezsin baya ugrasırsın..maviye göre diğer daha kullanışlı gibi...
bu tabi benim fikrim hangisini seçersen güle güle otur
nar Modern Yatak Odas Modern Yatak Odalar,2013 Mobilya Modelleri,Modern Mobilya Modelleri 064
amin canım 3 yıllık evlıyım yenı evıme alıcaz ınş.ama ben hangı yatak odasını begendıgınızı anlayamadımCANIM YATAK ODASI BU MODEL BEYENDİM SADE HOŞ ÖTEKİ ÇOK GÖZ YORUYOR BENCE
KOLTUK TAKIMIDA SONDAKİ OLANI AL MAVİ OLMAZ ÇOK KULLANIŞLI DEGİL ÖTEKİ DAHA HOŞ DAHA KULLANIŞLI BENİM ZEVKİM BU CANIM FİKRİMİ DİYEYİM DEDİM İŞŞALLAH BEYENİRSİN DİGER ARKADAŞLARINDA ZEVKİNE SAYGI DUYARIM AMA BEN SADEDEN YANAYIM KANIMCAGÜLE GÜLE KULLAN ŞİMDİDEN RABBİM YUVANI BEREKETLİ KILSIN
amin canım 3 yıllık evlıyım yenı evıme alıcaz ınş.ama ben hangı yatak odasını begendıgınızı anlayamadım
Bence bu takım çok güzel .
amin canım 3 yıllık evlıyım yenı evıme alıcaz ınş.ama ben hangı yatak odasını begendıgınızı anlayamadım
ben nedense yatak odasını da ,koltukları da beğenmedim ,benim şu an değiştirme şansım olsa bambaşka şeyler alırdım kesin ,bence siz biraz daha bakın ,ayırca evdiz ,evgör gibi alışveriş mağazaları çok pahalı yani 3800 etmez o mavi koltuklar ..zamanla sıkılacaksınız ben turkuaz köşe takımımdan çabuk sıkılıdım kaplattım sonra ,
bence siz mobilya magazasına gidin hem kaliteli hem markalı alın ,hem çok seçenek var hem daha ucuz ..
nar modern yatak odas modern yatak odalar,2013 mobilya modelleri,modern mobilya modelleri 064
en modern sumba yatak odas takm kamaz
bence bu takım çok güzel .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?