• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen sonuna kadar okuyun, vereceginiz cevaplara cok ihtiyacim var?

İlginç bir şekilde aslında sevgiye ve ilgiye aç bi ergendim ben sanalda mesela bi erkek beni beğenir biraz ilgi gösterirse hoşuma gidiyordu ama en ufak bi salak hareketinden de soğuyordum 🤣 bu benim manyaklığım da olabilir. Ama dediğiniz gibi konu sahibinki abartı
Ayran yurekli derler bizde ona 😅 bir sevip hemen vazgecmelere. Ergenlikte bir nevi olabilir bu tarz seyler. Konu sahibi yaş soylese artık

Benim kizginligim kendime kesip atmadim direk.Sen karaktersizsin deyip degersizligini yuzune vurmadim ondan.
Evlendikten sonra mesaj atinca yaptim ama nefret kustum resmen ona
Nefret kustun diye mi pişman oluyorsun şimdi. Nefretini kusmuşsun içini dökmüşsün artık önüne bakmanın zamanı gelmedi mi

Kimi insan buna açtır kimisi bunu onemsemez.
Kimisi bir gulumsemeyi nerelere ceker kimisi adam kapısında yatsa etkilenmez.
Konu sahibi belli ki eksiklk hissedenlerden. Yoksa bu baglanma normal olamaz. Hps eksiklik hisseden biri icin bile psikolojik yardım gerektiren tarzda bence
Benim hayatimda bir tek o olmadi.Digerleri aklima gelmez onlara karsi konuyu cok kolay kesip atarken, buna karsi olan durum görusmedigim halde saplanti halini aldi.Buna cozum ariyorum iyi degilim.

Ayran yurekli derler bizde ona 😅 bir sevip hemen vazgecmelere. Ergenlikte bir nevi olabilir bu tarz seyler. Konu sahibi yaş soylese artık
Söylemiş ya 24. Heralde Allah'ın bana verdiği en iyi özellik şu yaşımda da kimseye bi eşyaya hiç bir şeye bağlanmam vazgeçmek her zaman çok kolaydır benim için. Çok şükür yarebbim 🤣

Benim hayatimda bir tek o olmadi.Digerleri aklima gelmez onlara karsi konuyu cok kolay kesip atarken, buna karsi olan durum görusmedigim halde saplanti halini aldi.Buna cozum ariyorum iyi degilim.
Profesyonel yardım almalısın

Duygularimla oynadi.Cok pisman oldugunu bana karsi aptallik yaptigini soyleyip ertesi gun sebepsiz hakaret edip giden biriydi ya
Tamda bu yüzden seninle kalmadığı için şanslısın aslında. Ama sana yaşattığı değersizlik duygusunun telafisini yine o adamda gördüğün için onu takıntı haline getirmişsin ve bu şansı göremiyorsun. Aslında kendi değerini yine kendi iç destek mekanizmalarını harekete geçirerek yukarı kaldirabilirsin. Kendine yeni uğraşlar bul, kendini daha da geliştir. Arkadaşlarınla görüş. Hayatına dair yeni planlar yap ve uygula. En önemlisi sen kendini sev. Zamanla o adamın zihninden silindiğini ve önemsizleştiğini göreceksin.

Söylemiş ya 24. Heralde Allah'ın bana verdiği en iyi özellik şu yaşımda da kimseye bi eşyaya hiç bir şeye bağlanmam vazgeçmek her zaman çok kolaydır benim için. Çok şükür yarebbim 🤣
Bende cok kolay vazgecebiliyorum artik tecrube oldu.Tek hata da kapatiyorum defteri.

Tamda bu yüzden seninle kalmadığı için şanslısın aslında. Ama sana yaşattığı değersizlik duygusunun telafisini yine o adamda gördüğün için onu takıntı haline getirmişsin ve bu şansı göremiyorsun. Aslında kendi değerini yine kendi iç destek mekanizmalarını harekete geçirerek yukarı kaldirabilirsin. Kendine yeni uğraşlar bul, kendini daha da geliştir. Arkadaşlarınla görüş. Hayatına dair yeni planlar yap ve uygula. En önemlisi sen kendini sev. Zamanla o adamın zihninden silindiğini ve önemsizleştiğini göreceksin.
Yorum cok isabetli oldu tesekkur ederim.O adami savunanlar dinleyin.Adam bana diyorkibyarin goruselim pismanim ertesi gun baska kiz cikiyor ortaya bu normal mi sizce.Sanal diye her turlu serefsizlik yapmasi normal mi oluyor

Yorum cok isabetli oldu tesekkur ederim.O adami savunanlar dinleyin.Adam bana diyorkibyarin goruselim pismanim ertesi gun baska kiz cikiyor ortaya bu normal mi sizce.Sanal diye her turlu serefsizlik yapmasi normal mi oluyor
Adamı savunmadık bunca şeye rağmen üstelik sadece sanaldaki birine ayrıca artık adam evlenmiş gitmiş hala takıntı yapman üzülüp kahrolması için enerjini oraya kanalize etmen normal değil dedik

Mesela nasıl. Bir de neden gitmiyorsun
Sosyal hayatimda psikolojisi gayet normal konuskan biriyim.Ailemde boyle goruyor.Kendimi cok yalniz hissediyorum sadece ve ozellikle aksamlari kotu oluyorum.Aileme sadece biraz agresiflik olarak yansiyor bu durum.Gitmeme izin vermezler.

2 yil once biri ile tanistik internetten.Ben kendimi geri cektim cok israr etti tanismak icin telefonda konustuk anneme actim konuyu sonra o kisi kendini geri cekti birden.Sonra yine konustuk ve gorusmek istedigini soyledi bu durum boyle defalarca oldu yani kendini geri cekip sonra gelnesi.Telefonda cok konustuk basta begenmedigim adama konustukca icim isindi ve cok fena vaglandim.Aklimdaydi her an.Onunda bana ilgisi vardi ama gelgitleri devam ediyordu.Gorucu usulu kizlarada bakıyordu neyse bir gun baska sehirdeki kizla gorusmeye gitti sonra onunla soz yapacakti ki istemedi kizi.Biz yine konustuk beno sevdigini falan soyledi.Ama yine gelgitliydi.Bir anda gidiyor sonra yalvararak donuyordu.Ben ise biraknak istemiyordum cok baglanmistim.Sonra onceden sozlenecegi kizdan bahseder oldu bana kotu bahsetti sonra tekrar gorusmeyi düşündüğünü falan soyledi ama bu arada bana da ilgiliydi.Sonra birgun o kiza yalvarma mesajlarini gördüm.Uzuntunun dibine vurdum resmen.O kiza ulasip benimle olan konusmalarini anlattım.Sonra kiz kabul etmedi bunu.6 ay o ki-in pesinden kostu ve suan 1.5 yillik evliler.2 gunde bir ruyamdalar aklima geldikce agliyorum cok uzuluyorum hala.Unutamadim.Ne yapacagim.Ben mi haksizdim diyorum yoksu o mu? O kadar kotuyum ki devamli dua ediyorum unutayim aklimdan ciksin diye.Bu arada evlendikten 6 ay sonra bana mesaj atip resmimi istemisti hayatimda biri varmi diye sormustu israrlar helallik istedi bulusmak istedi falan.O kadar.Ben mi haksizim niye unutamiyorum niye hep aklimda hala:KK43:(???
Sevgi degil o hırs.Hayatina adam akıllı biri girince su duygularından eser kalmayacak.Zoru,iteni sevion demek ama bu adam düşündüğün gıbı değil.Resmen dengesiz vee eşine bile saygı duymadan ahlaksiz

Boyle demediniz.
Evet daha farklı şeylerde söyledik mesela başka kız var diyen giden gelen kendi kendine takılan adamı bir noktada bırakmalıydın en azından kendine saygısı olan insan bu kadarını yapmalı. Buna benzer bunun gibi şeyler söyledik işte. Kendin yazmışsın adamın hareketleri normal mi diye e normal değil senle buluşmamış bile yaptığı yanlış mı yanlış ama zaten gerçek yüzü en baştan belliymiş

Evet daha farklı şeylerde söyledik mesela başka kız var diyen giden gelen kendi kendine takılan adamı bir noktada bırakmalıydın en azından kendine saygısı olan insan bu kadarını yapmalı. Buna benzer bunun gibi şeyler söyledik işte. Kendin yazmışsın adamın hareketleri normal mi diye e normal değil senle buluşmamış bile yaptığı yanlış mı yanlış ama zaten gerçek yüzü en baştan belliymiş
Biraktigim oldu ama sonradan tekrar konusma oldu.

Bunu yapmadigim icin cok kiziyorum kendime gercekten nasil bosluktaysam hep onunla konusmak istiyordum.Ondan sonra gorusme yaptigim bir kac kisi oldu.Onlarda ayni durum tekrarlamadi.

Bunu yapmadigim icin cok kiziyorum kendime gercekten nasil bosluktaysam hep onunla konusmak istiyordum.Ondan sonra gorusme yaptigim bir kac kisi oldu.Onlarda ayni durum tekrarlamadi.
Tamam işte hatanın farkındasın o insanı da düşüncende sal artık kendine zarar o üzülse mahvolsa sana bi artısı var mı yoo.

Back
X