Lutfen tapu için kavga ettik yardim

Namimyurusun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2015
352
39
28
Biz kayınvalidemlerin evinde oturuyoruz lakin esim 13 yasindan beri çalışıp hp parasini vermis ailesine ev ortak gibi bisey evi satip yenilemek istedik uzerine 50 filan kredi cekip koyacaz ama ilk basta sizin ustunuze olsun dedilee simdi vazgectiler k.vakidemin ustune olacakmis esimde kabul etmis zamani varmis bizim olmasina kavga ettik esimle bir stemle ise gitti almayalim o zman kalsin dedim ama onuda kabul etmedi ne yaomaliyim

Getiremiyorum yani anladığım onunda yapacak biseyi yok ailesi bizden hep on planda ben haksızlığa ve sözden donulmesine gelemiyorum

Kocanla konuş ikna et yeni bir eve yazılın her ay ödeyin yada birikim yapıp ilerde yeni bir ev alın kaynanan üstüne yaptırırsa bidaha vermez o ev sizin olmuyor yani kabul etme derim

Eşiniz çalışmış ödemiş sonuçta hak onun hakkı. Annesinin üstüne olmasını da isteyebilir, bana kalırsa buna sizin karışma hakkınız yok. Eşim 13 yaşından beri çalışıp ödemiş dediğiniz için söylüyorum, evin parasını o ödediyse bence ev üstünde hak sahibi odur.

Biz kayınvalidemlerin evinde oturuyoruz lakin esim 13 yasindan beri çalışıp hp parasini vermis ailesine ev ortak gibi bisey evi satip yenilemek istedik uzerine 50 filan kredi cekip koyacaz ama ilk basta sizin ustunuze olsun dedilee simdi vazgectiler k.vakidemin ustune olacakmis esimde kabul etmis zamani varmis bizim olmasina kavga ettik esimle bir stemle ise gitti almayalim o zman kalsin dedim ama onuda kabul etmedi ne yaomaliyim
eşimin benle evlenmeden önceki tüm malı kendinedir
ama benle evlendikten sonra aldığımız ev araba bizimdir
Allah göstermesin boşanma olursa sizin hakkınız olmayan evde hak iddia edeceksiniz olmamalı bence

İlk önce sizin olacak demeselerdi hadi caydilar ben niye odim benim olmayan ev için sonuçta miras ablasininda hakkı oluyor madem vermiyorlar biz baska türlü aliriz diyorum onuda kabul etmiyor daha napim

Yok sözümü dinleyen bi eşim olsa ikna etmesi kokay ama hiç dinlemiyor hep ailesi ne derse o onlari kirmak istemiyor

Siz calisiyor musunuz ,
Bu boirc odeme doneminde sizin kazancinizdan birsey gidecek mi ,
Esinizin kazanci mi sadece

Ana kuzusu ozaman ikna olmaz o Allah yardımcın olsun evde ustunuze olmazsa boşa sizin olmayan eve para oduyceksiniz Sonra bi tartışma falan çıksa bizim ev derler

Back
X