Lutfen tapu için kavga ettik yardim

Ay sağ

ay dağol
Baksana basit bi soru sorucam
Biz eşimle kooperatif evine girdik tamam mı ben ona demiştim Benin üzerime olucak dimi aşkım die ok demişti
Ama başvurmaya gittiğimizde kendisi üyelik formu doldurdu imzaladı
Hatta sora şakasına dedim aşkım sen üye oldun die tapuda sorun olmaz dimi benim üstüme die
Yoo dedi tapu almıyoruz ki
Ama işyerinde tüm kişiler dioki eşin kayıt olmuş para yatırmış onun artık dio
Ben gülüp geçiyorum ama kafama taktım sence basıl çok merak ediyorum cevabını
Eşinin üzerine olur diye biliyorum ben de sonuçta o kayıt olmuş ama onun yada senin üzerine fark etmez ki evlendikten sonra alınan mallar ortak zaten.Konut kresidi falan çekecek misiniz peki.
 
neden karısma hakkı olmayacak neticede basta tamam denilmis sonra kayınvalidenin ustune olucak daha zamanı var ne alaka nezamanı ben bunda art niyet ararım onlar guvenipde esimin ustune yapmıyorsa bende onlara guvenmem bazı ailelerde guzel somuruyor onun ailesi karısmayın olmuyor valla
 
kızlar ev miras deil evlenmeden önceki giden parada deil konu sahinin gözü. sadece elindeki 50.000 ni kendi üstlerine olmayacak bi eve vermek istemıyor. kendi evimizi alalım diyor burayı kaçırıyosunuz. konu sahibesi sonuna kadar haklısın
 
Konu Sahibi ne yaptı merak ettim. Ama ben yine de yorum yapıcam. Sizinle aynı durumu birebir yaşadım. Bize de ilk başta ev sizin olacak dendi üstelik evin 20 bin borcu kalmıştı. Sonra ne mi oldu? 2 kaynim ortaya çıktı evde bizimde payımız var dedi. KP de aynen onayladı onların dediklerini. Halbuki söz vermişlerdi ev sizin eşime KP demişti ke evi senin üstüne tapulayacam. Sonuç ne mi oldu? Eşim borcu bitirip kendi üzerine aldı. Benimde en çok zor uma Giden verilen sözün tutulmamasi. Eğer sizin de kV yapmayacak ise sizin üstünüze sizde biraz daha fazla kredi çekip kendinize yeni bir ev alın çıkın onların evinden.
 
şimdi şöyle bir durum var. eşiniz 13 yaşından beri çalışıp destek olsa da o evde yaşayan diğer çocukların da hakkı vardır. kv ve kp de mutlaka para koymuşturlar. evdeki diğer çocuklarına muz değil de elma almıştırlar, bayramda birin de kıyafet almıştır diğerin de almamıştır. dolmuşa binmemiş de yürümüştür diğerleri de. ee bunlarda hak.
o yüzden o ev de onlarında hakkı var burası net.
gelgelelim evi satıp 50 bin eklerseniz de sizin hakkınız onlara geçer. en güzeli ev satılsın herkes payını alsın. siz de elinizde kalana ekleyip alın evinizi.
 
Back
X